- Konu Sahibi millionaire
-
Tavsiyem kabarık nişanlık modelleri kabarıklarda hem kalçalar olduğundan büyük gözükür hem daha gösterişli durur
artık elbisenizi almışsınız ne bileyim güzelim bak ölçülerin de pek güzelmiş öyle soluk kapalı elbiseyle yazık ettin gibi geliyor ölçülerine almasaydın daha canlı renk kabarık bir elbise alsaydın bence daha güzel olurdu ama senin içine sindiyse olsun sarışınsın da somon rengi sarışınlarda biraz soluk durabilir
canım nişanlığımı aldım bile.Kabarık tercih etmedim.Gelinliğimi de kabarık düşünmüyorum zaten.
belki bir çözüm bulurum diye soruyorum işte..
Kızlar beğenipte almak isteyenler için yardımcı olayım.ben Bursa Zafer plaza Exxe'den aldım.Terzi de var mağazada tadilat için yardımcı oluyorlar.Benim basen kısmında hafif bir sökük vardı hemen yaptılar.
Daha önce de seçil store var netten bakarsanız bulabilirsiniz hemen.Online alışveriş ve kapıda ödeme seçeneği var.Çook güzel abiyeler var tavsiye ederim.
Elbisenin markası İl'mio
Kızlar evin bahçesinde olacak nişanım için bu elbiseyi aldım.
Ben 1,72 boyunda 60 kiloyum,topuklularla filan bayağı hoş oldu.Hafif bir kuyruğu var.Çok zarif duruyor.Kumaşı ve dikimi çok kaliteli.
fiyat performans oranı tatmin edici bana göre.fiyatı, -pazarlık dahil- 400 TL.
Umarım beğenirsiniz.
Eki Görüntüle 803977 Eki Görüntüle 803978
Kızlar evin bahçesinde olacak nişanım için bu elbiseyi aldım.
Ben 1,72 boyunda 60 kiloyum,topuklularla filan bayağı hoş oldu.Hafif bir kuyruğu var.Çok zarif duruyor.Kumaşı ve dikimi çok kaliteli.
fiyat performans oranı tatmin edici bana göre.fiyatı, -pazarlık dahil- 400 TL.
Umarım beğenirsiniz.
Eki Görüntüle 803977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?