• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan elbisem :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Brc123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4
0
6
İstanbul
$şfilgişdlgişs.jpg nasıl sizce ? nişan evde olcak bu elbise olur mu ?

Dantelli elbiseleri severim ama bunu pek begenmedm :( kusura bakma

Alt tarafı bi garip duruyo sanki

Başka seçeneğiniz var mı ?

canım eğer sen beğendiysen ve aldıysan güle güle kullan tabii ama bana da alt tarafı bir garip geldi.. fiziğin de güzel her elbiseyi taşıyabilirsin eğer kararını değiştirisen çok güzel elbiseler bulabilirsin..

eteği hoşuma gitti aslında benim o yüzden aldım normalde güzel duruyo ama resimde kötü çıkmış sanırım.içi saten mini etek dışı tül ama ne bilim bi kararsızlık var yine de.

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

sanki üstteki tül içindeki etekle aynı boy olsa daha hoş durur gibi geldi.. önemli olan senin beğenerek giyinmen , içinde mutlu olman.. Allah tamamına erdirsin cnm :42:

öncelikle hayırlısı olsun. o gün o kadar heyecanlı ve karmakarışık duygular oluyor ki hiç bir şeyi hatırlamıyorsun :) geriye sadece videolar ve fotoğraflar kalıyor. ben nişan videomuzu ilk izlediğimde olan biteni hatırlayabilmiştim :)

diyeceğim o ki üzülme tatlım ama bende pek beğenmedim. bence fotoğrafta/videoda daha canlı daha şıkır şıkır olabaileceğin bir elbise seçebilirsin tabii eğer imkanın varsa.

öncelikle hayırlısı olsun. o gün o kadar heyecanlı ve karmakarışık duygular oluyor ki hiç bir şeyi hatırlamıyorsun :) geriye sadece videolar ve fotoğraflar kalıyor. ben nişan videomuzu ilk izlediğimde olan biteni hatırlayabilmiştim :)

diyeceğim o ki üzülme tatlım ama bende pek beğenmedim. bence fotoğrafta/videoda daha canlı daha şıkır şıkır olabaileceğin bir elbise seçebilirsin tabii eğer imkanın varsa.

klasik görüntüden kurtulmak istemiş olmalısın hani şu kabarık pembe renk kıyafetten. nişan gibi bişey için uygun gördüysen gerçekten resimde algı yanılması olabilir
bence dikkatli bakınca hoş yüzüne renk verdiğine inandığın 1 renktir umarım gerçekte
hayırlı olsun ben de nişanımda sonradan da kullanacagım 1 kıyafet arayısındayım nasip

Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Allah tamamına erdirsin. İçindeki etek tül boyunca uzun olsaydı daha bir güzel olurdu sanki diye düşündüm. Onun dışında gayet şık bir elbise. İçinize sinen olur inşallah.

Son düzenleme:
Bence herkesin dediği gibi tülü etek boyunda kestirebilirsin ya da en azından topuklarına kadar inmesin biraz daha kısalttır.
Ama ben olsam tercihim tülünü asimetrik ekstirmekten yana olurdu:34:

Bence elbisenin hoş detayları var,farklı hatta ama eteği beğenmedim ben.
İçi de uzun olsaydı daha güzel olurdu.
Mutluluklar dilerim:16:

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

elbise çok güzeL canım..ama evet tülünü kestirebilirsin veya altına siyah ayakkabı değilde,daha göze batmayan renk olsa sanki daha iyi olucak.Siyah çok farkLı durmuş onun altında (bence).
Ama içine sindiyse,veya başka almaya imkan yoksa bence hiç sıkılmadan giymelisin,güzel bence,takma kafana,önemli olan tatLıLıkla geçsin herşey:nazar::16:

Back