Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan Elbisem

bende aldım nişan elbisemi ama fikrinize ihtiyacım var elbisem kırık beyaz bel kısmında inci ve altın rengi var sözlüm siyah takım aldı ne renk gömlek ve kravat almalıki birbirimize uyalım karar veremedik

Hayırlı olsun. Beni elbisem mavi tonlarında olduğu için ve nişanlım da zaten maviden başka gömlek giymediği için açık mavi gömlek ve gümüş-gri renkte kravat ile cep mendili kullandı.
Senin kıyafetin beyaz, nişanlının elbisesi siyah. Bilemedim şimdi. Gelin-Damat gibi olucaksınız yani. Kırık beyaz-krem renkte kravat ve cep mendili kullanabilir. Ona uygun gömlek olarak da bilemedim beyaz olur mu ki acaba?

Hayırlı olsun. Beni elbisem mavi tonlarında olduğu için nişanlım da açık mavi gömlek ve gümüş-gri renkte kravat ile cep mendili kullandı.
Senin kıyafetin beyaz, nişanlının elbisesi siyah. Bilemedim şimdi. Gelin-Damat gibi olucaksınız yani. Kırık beyaz-krem renkte kravat ve cep mendili kullanabilir. Ona uygun gömlek olarak da bilemedim beyaz olur mu ki acaba?

feliss çok beğendim elbiseni...

ilk resimde oscar törenindekiler gibisin...:) şık ve zarif...fiziğine çok yakışmış...bu model elbiseyi herkes giyemez....göbek,kalça vs gibi nedenlerden...ama sende çok şık durmuş....

mutluluklar.....

bende aldım nişan elbisemi ama fikrinize ihtiyacım var elbisem kırık beyaz bel kısmında inci ve altın rengi var sözlüm siyah takım aldı ne renk gömlek ve kravat almalıki birbirimize uyalım karar veremedik

keşke elbiseni başka renk alsaydın...gelin damat gibi olacaksınız fikrine katılıyorum...ama olan olmuş bu durumda nişanlında kırık beyaz gömlek,altın rengi kravat ve mendil kullanabilir.....

Bebekkafa çok teşekkür ederim güzel sözlerine
Aslında nişan öncesi midemde göbeğimde şişlik vardı, canım sıkılmıştı biraz.Bu elbiseye biraz daha ince olmak lazımdı. ama napalım :)

Bebekkafa çok teşekkür ederim güzel sözlerine
Aslında nişan öncesi midemde göbeğimde şişlik vardı, canım sıkılmıştı biraz.Bu elbiseye biraz daha ince olmak lazımdı. ama napalım :)

yok yok gayeeet iyi durmuş....mankenler falan daha ince olduğu için onlarda öyle durur ama dediğim gibi duruşun,yürüyüşün falan hollywood yıldızları gibi olmuş...bayanssulusmile

ben çok beğendim valla...maşallah

ben normalde bu elbiseleri sevmem iğrenc gelir bana ama siz okadar güzel taşımışsınızki bu fikrimi yalanladınız cok yakışmışş allah mesut etsin

Teşekkür ediyorum kızlar hepinize :1hug:
ececim çok teşekkürler boyum 1.70

oske sana mesaj attım yerimseniben

çok zarif ve şık bir seçim, sizede çok yakışmış bence güzel taşımışsınız

fiyatı bende merak ettim sır mı hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…