• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisem yorumlarınızı bekliyorum...........

çok hoşşş bilindik modellerin dışında bir nişanlık olmuş rengi çok güzel taşımışsın...bayılıyorum böyle nişanda çok kabarık olmayan nişanlık modellerine bende mayıs gibi nişanlanıcam ama hala model bulamıyorum model belli ama kumaş yok piyasada :1: ben çok beğendim nişanlığını hayırlı olsun...

Hangi ilde yaşıyosunuz?ben Bursada yaşıyorum Akman İpekten aldık kumaşı çok güzel renkler var orda

çok güzel olmuşsun maşallah...
çokta yakışmışsınız....
allah tamamına erdirsin...
mutluluklar dilerim

Hangi ilde yaşıyosunuz?ben Bursada yaşıyorum Akman İpekten aldık kumaşı çok güzel renkler var orda

canım ben istanbul'da yaşıyorum kumaşın cinsi tüğlü benim elbisemin fakat tüğlü kumaş seçeneğinde maalesef çok çeşit renk yok :14::14:

genel olarak hoş ama detaya inince çok hatası var.. çok pot durmuş bence daha iyi bir kumaş ve daha iyi bir terzinin elinden çıksa daha gösterişli olurdu örneğin üst kısmı kalıplı olsa böyle tam bedenine göre sıkı olsaydı çok daha hoş dururdu böyle basit olmuş sanki birinin düğününe gider gibi..

Back