• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisem yorumlarınızı bekliyorum...........

superag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
38
2
86
Bursa
Haziran ayında nişanlandım mayısta da evleniyorum insallah nişanlanacak arkadaşlara fikir olması amacıyla nişanlığımı paylaşıyorum.

Eklentiler

• $niş.jpg
    $niş.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Haziran ayında nişanlandım mayısta da evleniyorum insallah nişanlanacak arkadaşlara fikir olması amacıyla nişanlığımı paylaşıyorum.

hayırlı olsun canım da ben göremedim nişanlıgını???????

güzelmiş ALLAH mesut etsin

çok tatlı rengi, modeli falan çok beğendim ben:46: allah tamamını erdirsin :54:

ben çok beğendim tatlım özellikle rengine bayıldım :))) modelide çok şık...allah tamamına erdirsin hayatım ;))

çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı olmayan arkadaşların başına :))) beren saat doritos reklamında pudra pembesini giymisti ama biz bu rengi tercih ettik kumaşı aldığımızda mart falandı bu renk kımsede yoktu ama sonra butun yaz hangi cemiyete gitsem benim rengimden vardı:)))))

cok guzelmıs...ıyıkı abıye almamıssın cnm bu elbıseyı baska ozel bır gunde de gyebılırsın

bir arkadaşımız iyi ki abiye almamışsın demiş ama bu da bir abiye elbise... veee cidden çok güzel size de çok ama çok yakışmış:16:
forumdaki en beğendiğim nişan elbisesi oldu cidden:9: evlilik yolunda bol şans diliyorum arkadaşım...

cok begendm canım modelide rengide cok güzel cok yakışmıs mutluluklar dilerim .. :)

çok hoşşş bilindik modellerin dışında bir nişanlık olmuş rengi çok güzel taşımışsın...bayılıyorum böyle nişanda çok kabarık olmayan nişanlık modellerine bende mayıs gibi nişanlanıcam ama hala model bulamıyorum model belli ama kumaş yok piyasada :1: ben çok beğendim nişanlığını hayırlı olsun...

Back