Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan Elbisem Nasıl Kızlar :)

borderline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
98
0
86
Bursa
8 Haziranda nişanlanıyoruz kızlar :) Elbisem nasıl f ikirlerinize sunayım dedim diktiricem acaba resimdeki gibi güzel olurmu ??? Toz pembe rengi beyaz olan ise modeli

elbise mükemmel. fiziğinde böyleyse dehşet bişey olursun sen. ben bile kıskandım

Eğer boy olarak 170 üzeriysen ve ince fiziğe sahipsen bu elbise mükemmel durur :)

Uydurmak için 2 ayda 18 kilo verdim resimlerimide eklicem şuan ofisteyim AŞK insana herşeyi yaptırıyor :) Yeterki isteyelim

Cnm seni fizik olarak bilemedğim için şahsına yorum yapamaycağm ama bu model abiyeler 38-40 beden olup boyu kurtaran hanmlarda harika duruyor =))

Cnm seni fizik olarak bilemedğim için şahsına yorum yapamaycağm ama bu model abiyeler 38-40 beden olup boyu kurtaran hanmlarda harika duruyor =))

İnşallah Rabbim giymeyi nasip ederde Albümler bölümüne resimlerimizi eklemeyi nasip eder :) şuan zaten 40 bedene düştüm dolu dolu 3 ayım var 5 kilo daha verdimmi ki heyecandan hiçbirşey yiyemiyorum :)

neeee??????????? naptınnnnnnnnnn?????
nasıl yaptın ya bizede anlatsana şu işi.

Valla canım ne yalan söleyim eski konumdada ilk görüşme heyecanımı belki okumuşsundur öle birşeyki ben biraz daha kilo vereyim diye görüşmemizi 2 fahta sonraya erteledim :) 82 kiloydum onunla ilk mesajlaşmaya başladığım gün 26 eylül ogün mideme bişey oturdu mutluluktan ne içebiliyorum ne yiyebiliyorum sırf bayılmamak için 2 gıdım çorba içtim 2 ay ondada zaten mideme gidene kadar lavoboya gidiyodu kusuyodum yani sürekli ama çok şükür ne bitkin düştüm nede hashanelik oldum hatta üzerimde öyle bir enerji vardıki akşam eve gittimmi birde açık mezdekeyi göbek atıyodum hoş hala aynıyım öyle işte başka hiç birşey yapmadım hiç bir ilaç kullanmadım :)

mutlulukla giyiyin
özendiriyorsunuz böyle resimler koydukça

Benim de çok hoşuma gitti üstüne giymiş halinle de görürüz inşallah.Mutluluklar

ben çok begendim model zaten gelinliktn ziyade nişanlık gibi duruyor renkte güzel seçim olmuş su gibi olursun maşallah

İnşallah Rabbim giymeyi nasip ederde Albümler bölümüne resimlerimizi eklemeyi nasip eder :) şuan zaten 40 bedene düştüm dolu dolu 3 ayım var 5 kilo daha verdimmi ki heyecandan hiçbirşey yiyemiyorum :)

Hayrlsyla sana giymeyi bize görmeyi nasip etsn allahm=))

Kızlar hepinizin güzel yorumları duaları için çok teşekkür ederimm :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben buzamana kadar inanın çok acı çektim kilolarımdan dolayı 3 senelik erkek arkadşım beni aldattı hemde acımasızca bu insan benim karşıma ödül olarak çıktı Okadar mutluyumki kelimelerle ifade edemem :2: buarada gögüs altım ince hafif belim var yani yaklaşık 4 kilo fazla kaldı onuda şu 15 gün içerisinde verdimmi miisss sonra başlasın provalarrrr çalsın davullarrr :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…