- Konu Sahibi borderline
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 Haziranda nişanlanıyoruz kızlar :) Elbisem nasıl fEki Görüntüle 643622 Eki Görüntüle 643621 ikirlerinize sunayım dedim diktiricem acaba resimdeki gibi güzel olurmu ??? Toz pembe rengi beyaz olan ise modeli
Eğer boy olarak 170 üzeriysen ve ince fiziğe sahipsen bu elbise mükemmel durur :)
8 Haziranda nişanlanıyoruz kızlar :) Elbisem nasıl fEki Görüntüle 643622 Eki Görüntüle 643621 ikirlerinize sunayım dedim diktiricem acaba resimdeki gibi güzel olurmu ??? Toz pembe rengi beyaz olan ise modeli
Cnm seni fizik olarak bilemedğim için şahsına yorum yapamaycağm ama bu model abiyeler 38-40 beden olup boyu kurtaran hanmlarda harika duruyor =))
elbise mükemmel. fiziğinde böyleyse dehşet bişey olursun sen. ben bile kıskandım
Uydurmak için 2 ayda 18 kilo verdim resimlerimide eklicem şuan ofisteyim AŞK insana herşeyi yaptırıyor :) Yeterki isteyelim
neeee??????????? naptınnnnnnnnnn?????
nasıl yaptın ya bizede anlatsana şu işi.
Erkek arkadaşım 190 boyunda bende 1. 70 büyük altına 16 cm topuklu giydikmi süperr:):) Beğenmenize çok sevindim şimdi daha bir içime sindi :)
İnşallah Rabbim giymeyi nasip ederde Albümler bölümüne resimlerimizi eklemeyi nasip eder :) şuan zaten 40 bedene düştüm dolu dolu 3 ayım var 5 kilo daha verdimmi ki heyecandan hiçbirşey yiyemiyorum :)