• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisem nasıl kızlar,endişeliyim :(

meliserg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
19
0
86
38
Bursa
arkadaşlar temmuzda nişanım olcak inşallah...böyle bir elbise aldım ama açıkcası başka bişey mi almalıydım bilmiyorum :( $07062012482.jpg $07062012482.jpg

Üst tarafı tam görünmüyor ama güzel bence
nişan nerde olacak

nasıl göründüğümden emin olamadım nedense:( sözlüm, mağazadaki bayanlar falan beğendi ama henüz anneler görmedi,ikna olamıyorum bir türlü:( başka bir model mi seçmeliydim acaba...nişan bir otelin terasında olacak pek düğün gibi değil de hani yemekli kutlama havasında

hoş bir elbise, neden tereddütte kaldın ki?

nasıl göründüğümden emin olamadım nedense:( sözlüm, mağazadaki bayanlar falan beğendi ama henüz anneler görmedi,ikna olamıyorum bir türlü:( başka bir model mi seçmeliydim acaba...nişan bir otelin terasında olacak pek düğün gibi değil de hani yemekli kutlama havasında

yineliyorum bence elbise de çok hoş, fiziğin de.. ayrıca yapacağınız organizasyona uyacağını düşünüyorum. Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah..

Hic kafana takma, tam anlattigin gibi bir organizasyona göre bir elbise secmisin ;)
Ev icin abarti, dügün gibi bi eglence icin fazla sade olurdu. Gercekten hos olmus böyle

çok teşekkür ederim arkadaşlar...hakkaten iyi geldi yrumlarınız,daha iyi hissettim :) inşallah hepimiz çok mutlu oluruz :)

Ben çok begendim elbiseni yerine göre ve zevkli bir seçim yapmışsın bncede:) Güle güle giy bnce başka bakma yani çokta yakışmış fiziğine

kokteyl havasında ise gayet güzel. ama diğer davetlilerde senden abartılı bir abiye giyerlerse sen ortamda sönük kalabilirsin

cnm kesinlikle dogru secim yapmissin bence elbisen cok guzel ve cok zarif ne eksik ne fazla cok begendim gercekten
sacinida boyle bir topuz yaptiginda kusursuz goruneceksin bence :) simdiden tebrikler bu arada cnm insallah nisanin cok eglenceli gecer

$547114_415586325141357_1601040449_n.jpg

hepinize çok teşekkür ederim kızlar..hakkaten iyi ki bu site var..fikirleriniz benim için çok önemli...bütün tavsiyelerinizi düşünücem...inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey :)

ben elbiseyi de senin üzerinde duruşunu da çok beğendim. dediğin gibi bir nişan için de son derece uygun ama kesinlikle gelecek genç misafrlerine bu renk giymemelerini ve mümkünse kısa ya da daha spor görünen şifon uzun elbiseler giymelerini söylemelisin. :1:

çok güzel....
çokta yakışmış maşallah...
en sevdiğim renktir bu zaten...
mutluluklar......:nazar:

bencede güzel sen bence çok sıradan görmüşsün hani bi akraba düğününde giyilecek türden ama bence hoş güle güle giy canım

Back