Lekeler, Çiller Nişan düğün zamanı geldi benim sorunum bitmedi :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
kızlar 7 nisanda nişanlanıyorum eylülde evleniyorum
cidimde sivilceden çok siyah nokta var sivilcem yok gibi bişey..
ama asıl takıntım burnumdaki gözenekler simsiyah hemde....:18::18::18:
burnumu bi sıkıştırdığımda fırlıyo yaglar ve düzelir gibi oluyo kullandığım ürünler işe yaramadı yaardımınızı önerilerinizi bekliyorum

canım ben yüzüme argan yağı kullanıyorum .. önce bir güzel yıkama jeliyle yıkıyorum sonrada argan yağı aldım aktardan onu kullanıyorum.. gözeneklerim sıkılaştı ve sabah yüzümde sivilce çıkıyosa akşama sönmeye başlıyo o kadar etkili.... sende kesinlikle kullanmalısın...

Hadi hayırlısı cnm Allah tamamına erdirsin. Cilt bakımına ne kadar özen gösteriyosun bilmiyorum sana tavsiyem her sabah ve akşam doğal mineraller içeren bir tonikle cildini temizle. Ve eğer fondoten kullanıyosan burun bölgene uygulamamaya özen göster. Siyah noktalar için sana önerebileceğim gerçekten siyah nokta bantlarını kullanmalısın kesinlikle işe yarıyolar.

Son düzenleme:
haa bu arada sivilce izleri vardı suratımda onlarda silinmeye başladı... lekeler açıldı...

Tatlım güzellik merkeslerinde sıktırabilirsin 1 2 ay gayet güzel idare ediyor ama güvenilir bir yer olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…