Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 martta oldum ben transfer bu süreçte sigara kullanıyorsan kullanma derim vucüdnü hazırla nikotini arındır vucüdundan zaten iğne ilaç önceden sizi hazırlayacaklar o güneMerhaba kızlar,
2 nisan transfer olucam. İstanbul Bahçeçi Fulyada tedavi oluyorum. Aranızda ayni tarihte transfer olscaklar varmı?
Nasıl hazırlaniyorsunuz :)
Merhaba :)Merhaba kızlar,
2 nisan transfer olucam. İstanbul Bahçeçi Fulyada tedavi oluyorum. Aranızda ayni tarihte transfer olscaklar varmı?
Merhaba benim transfer tarihim aynı bende 2 nisanda transfer olucamMerhaba kızlar,
İlaçları kullanmaya ne zaman başladınız son adet tarihiniz nedirMerhaba kızlar,
Sağol canım kullanmiyorum zaten10 martta oldum ben transfer bu süreçte sigara kullanıyorsan kullanma derim vucüdnü hazırla nikotini arındır vucüdundan zaten iğne ilaç önceden sizi hazırlayacaklar o güne
Sonuç ne oldu canım???10 martta oldum ben transfer bu süreçte sigara kullanıyorsan kullanma derim vucüdnü hazırla nikotini arındır vucüdundan zaten iğne ilaç önceden sizi hazırlayacaklar o güne
Süper benimde 2 nisan çok heyecanlıyımMerhaba :)
Ben 6 nisan transfer olacam şişli memorial
Şu anlık sadece günde 3 defa estrofem alıyorum folidays’le
Sigaram zaten yok başkada ekstra bir şey yapmıyorum, beslenmem hep düzenliydi
Hayırlı uğurlu olsun sizinde
Ay ne güzel. Nerde tedavi görüyorsun?? :)Merhaba benim transfer tarihim aynı bende 2 nisanda transfer olucam
Opudan sonra 2. Adetim pazar geldi. Pazartesi haplara başladım kan verdikten sonra. 12 gün devam. Haftaya cuma kontrole gidicem yine :) sen??İlaçları kullanmaya ne zaman başladınız son adet tarihiniz nedir
Süleymaniye kadın doğumda görüyorum 2.tüp bebek tedavim bu benim bende 11 mart salı adet gördüm 13 mart ilaçlara başladım 27 mart kontrolum var 2 nisan transfer adetin 23.güne denk geliyorOpudan sonra 2. Adetim pazar geldi. Pazartesi haplara başladım kan verdikten sonra. 12 gün devam. Haftaya cuma kontrole gidicem yine :) sen??
Süleymaniye kadın doğumda görüyorum 2.tüp bebek tedavim bu benim bende 11 mart salı adet gördüm 13 mart ilaçlara başladım 27 mart kontrolum var 2 nisan transfer adetin 23.güne denk geliyor
Bana çok geç geldi 23. Gün belirttim doktoruma ama bayrama denk geliyordu benim ki biraz uzatırız birşey olmaz rahim beslenir dedi tedirginim bu benim 3 . Transferim çünkü hangi ilaçları alıyorsunuz estrofem günde kaçtane içiyorsunuzBenimde adetimin 18. gününe denk geliyor galiba
İyi günler ben 2 nisanda kontrol olcam sorun olmasa transfer günü alcamMerhaba kızlar,
Bende galıbaBen de nisanda olacagim, muhtemelen ortasi gibi olacak daha net tarih belli degil
Benım daha 21 cı gunde kontrol olcak teansfere gun vercek 25 gune kadar oluyor 25 de olub pozıtıf alan çok tedirgun olmayınBana çok geç geldi 23. Gün belirttim doktoruma ama bayrama denk geliyordu benim ki biraz uzatırız birşey olmaz rahim beslenir dedi tedirginim bu benim 3 . Transferim çünkü hangi ilaçları alıyorsunuz estrofem günde kaçtane içiyorsunuz
Benim de kontrol 7 nisan. Hayirlisi bakaim hepimiz icinİyi günler ben 2 nisanda kontrol olcam sorun olmasa transfer günü alcam