• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan da damada sürpriz için yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

seymaileri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
44
13
28
Merhaba kizlar daha once de bir baslik actim ama yardim alamadim:( nisanimuz 7 subatta ve ben ben sevgilime sürpriz yapmak istiyorum. Bir kiz düğününde şarkı söylemişti fakat benim sesim berbat baska önerilerle bana yardimci olur musunuz lutfeeeen

Merhaba kizlar daha once de bir baslik actim ama yardim alamadim:( nisanimuz 7 subatta ve ben ben sevgilime sürpriz yapmak istiyorum. Bir kiz düğününde şarkı söylemişti fakat benim sesim berbat baska önerilerle bana yardimci olur musunuz lutfeeeen

nişanın nerde olcak bilmiyorum ama önceden çekindiğiniz fotolardan bi kolaj oluştur müzikle falan da süsle slayt olarak nişan kesilmeden salona veya odada misafirlere izlet .. hoş olabilir... eşim kına gecemde yapmıştı baya ağladım ama çok etkileyiciydi... :17:

canım sesini beğenmiyorsan ama şarkı söylemek istiyorsan nişanlına canlı canlı okumak zorunda değilsin.
nişandan önce gir kayıt stüdyolarına şarkını söyle düzenlemelerini yapsınlar ve nişanda kendi sesinle ama playback olarak söyle olmaz mı?

bu aralar moda oldu bu.bende sevdim bu fikri.etrafımda herkes düğünden önce kayıt stüdyolarına giriyorlar ve düğünde şarkılarını söylüyorlar bir güzel.
eğer istiyorsan böyle birşey düşünebilirsin.:34:

Back