• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Bohçasını Kim Hazırlar?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Tesekkur ederim
İkna edeyim diyorum ama her yol kapalı bakalim ne olacak tek bi günlük giyilecek kiyafet ayakkabı çanta falan kaldi birde takim iç camasiri. Ama iç camasiri içinde ikna etmeye gerek yok onuda kendileri seçsin diye soyledim. Sıkıldım cünkü. Şuan izliycem yol sevgilimle beraberken kendi paramla iç camasiri almayi düşünüyorum kendi ceyizime en azından sevdiğim şeyleri almus olurum kendimi rahatlatirim diye düşünüyorum. Belki hoşuna gitmez o durum ama evlenince severek giyebilecegim birşeyler olması lazim
Kendi istediklerinizi alın öyleyse kendi paranızla olsa bile. İçinizde kalmasından iyidir. Ama keşke onlardan görebilseniz bu nezaketi :( Yine de üzülmeyin.

Kendi istediklerinizi alın öyleyse kendi paranızla olsa bile. İçinizde kalmasından iyidir. Ama keşke onlardan görebilseniz bu nezaketi :KK43: Yine de üzülmeyin.

Tesekkur ederim ilginiz için :)
Gönül öyle olsun isterdi de olmadi bakalim daha var nisanimiza belki birşeyler değişir ümidi var hala icimde. Tatsızlik da olsun istemiyorum artik isteksizligim anlasilirsa anlasilir yeteri kadar dile getirdim sonuçta. Umarim biranonce bu stres yerini tatli nişan telesina birakir tekrar teşekkürler :)

Tesekkur ederim ilginiz için :)
Gönül öyle olsun isterdi de olmadi bakalim daha var nisanimiza belki birşeyler değişir ümidi var hala icimde. Tatsızlik da olsun istemiyorum artik isteksizligim anlasilirsa anlasilir yeteri kadar dile getirdim sonuçta. Umarim biranonce bu stres yerini tatli nişan telesina birakir tekrar teşekkürler :)
Umarım... Tekrar tebrik ederim.

Back