Nişan Nişan bohçasında gelenler defolu yada lekeliydi...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aseton kimyager bi arkadaşım sölemişti çok ii bi çözücü die bizimde perdede vardı bide yerlerde ne sar ne siyah biraz kahverengi andırıodu ne döktüksek geçmedi ama eldivende asetonu döktük hiç bulaştırmadan sildik ve geçti.. biz il dışından ilaçlar bile getirtmiştik ama fayda etmemişti

alin ma ama sana sandikta ki eski ceyizini bosaltivermis.benimki si de ayni yapmisti .bu yüzden tartisma bile cikiyodu. anneme babama eski zaman sarimsi yillardan beri sandikta tuttugu gömlekleri cemberliri koymustu bohcasina .kardeslerime de aynen .herkes bohcalar geldikten sonra cöpe basti. nisan bohcalarini sadece bana gelen insan icine cikti .bunlar da hic özenti yok

bencede en iyisi hiç o bohça tepsi işlerine karışmamak benimde nişanım var ama ben istemedim nişanda düğünden önce çeyizime versin ne vercekse:112:

düğünden sonra hepsini geri ver..bende çok var bunlardan.. al sen kullan dersin..
resmen eski, sandık lekesi olmuş şeyler.:19:.

bana bohça yapmaya bile üşendi benim kaynanam , ciddi durumlardan önce ne kadar eskisi varsa verdi bana ama bi bohca hazırlaymadı, bahane olarak da dul olmasını öne sürdü,neymiş uğursuzluk getirir diye düşünmüş, suan benim evimde yaşıyo, aslında 2 gun öncesine kadar yaşıyodu ben rahatsız olduğumdan ve surekli eşimle kavga etmemize neden olduğunu söyledim o da kız kardesine gitti , haziranda ev tutturacakmış, dur bakalım tutmazsa alsın oğlunu başına çalksın diğceeem:84:

bencede en iyisi hiç o bohça tepsi işlerine karışmamak benimde nişanım var ama ben istemedim nişanda düğünden önce çeyizime versin ne vercekse:112:

arkadasım ben de öyle düşündüm ama yapmadı,daha doğrusu zorla aldırdık,sanki uzaydan gelmiş gibi ne istiyosunuz ne alınması gerekjiyo die sordu sürekli, kendei yeğenlerineyse günlerce çarsı pazar gezdi

kızlar herkeste benzer sorunlar yaşamış görüyorumda bende nişanlıyım bu yaz düğünüm var bende ne bohça ne baska bişey gördüm, gelinliğimi bile kendim diktiriyorum hiç bişeyle ilgilenmıyolar kendi babam yatak odası ve eksiklerimi alıyo sureklı onların bısey aldıkları yok bıde mobılya alırken onlara arayıp somamış babm ona tavır yapıolar ben anlayamadım bu insanları :59::59:

nişanlımla aram iyi olsun diyorum inan beni etkiliyo,ailesiyle de evleniyosun gerçekten bakalım ilerde neler olacak hala kaynanamla pek muhabbetim yok

Back