- Konu Sahibi sedakarakaya
-
o öfke hiç geçmiyor inan. her hatırladığımda daha çok sinir oluyorum. ama mesafemi ve tavrımı nişandan sonra çok net olarak koydum ben. eskiden haftada bir arardım artık hiç aramıyorum . nasılsa maddi olarakta bir destekleri olmayacak. anlasınlar biraz...demekki sadece benim başıma gelmemiş,çok öfkeliyim sizin gibi...bunlar hayatta birkere olan şeyler,durumun mu yok bari lekeli koyma da kendini rezil etme...eğer gerçekten değer verseler bu şekilde yapmazlardı.ben bunu çıkartıyorum bu davranıştan.
ewet canım bende senin gibi düşünüyorum. değer vermediğini gösteriyor. bana değer vermeyene bende değer vermem:) bu kadar basit.evlenince acısını çıkartıcam ben,nişanlımın hatrına hiçbşy demiyorum...adamına göre muamele...inanın kaynanamı aramıyorum bile nasılsın diye,gerçi hoşş o da birkere aramış değil kızım nasılsın diye,herşey karşılıklıdır...allah büyüktür.
o öfke hiç geçmiyor inan. Her hatırladığımda daha çok sinir oluyorum. Ama mesafemi ve tavrımı nişandan sonra çok net olarak koydum ben. Eskiden haftada bir arardım artık hiç aramıyorum . Nasılsa maddi olarakta bir destekleri olmayacak. Anlasınlar biraz...
Ewet canım bende senin gibi düşünüyorum. Değer vermediğini gösteriyor. Bana değer vermeyene bende değer vermem:) bu kadar basit.
Bundan sonrası inşallah artık herşey gönlüne göre olur. önemli olan nişanlının senin yanında olması ve sana bu konularda hakvermesi. Ben herşeyi nişanlımla paylaşıyorum ki ne durumlarda kaldığımı bilsin. şükürnişanlım hep beni destekliyor sen de bu dengeyi kur canım.
Merhaba kızlar
nişan için görümcemle alışverişe çıktık herşeyi istediğimi aldım onda bir sorun yok.ama bohçaya sonradan konulan tülbentler havlular lekeliydi,defoluydu...annem görünce kızdı doğal olarak.görmediler mi diye düşümeye çalışıyorum aklım almıyor,kendimi çok değersiz hissettim.beyaz tülbentte kocaman leke,havluların ucunda dantel bile yok basit bir güpür ,ipleri çıkmış hep...anneme de belli etmemeye çalışıyorum,insan özenmez mi biraz ya.sizce neden böyle yaptı???? O günden beri kaynanamdan soğudum vee hiç ama hiç sevmiyorum onu:2::2::2::2:
mesele çul- çaput meselesi değil bana göre. özen, itina, adam yerine koyma ifadesi. benimde sözümde benzer bişey oldu. kendi çeyizinden kalma bi yelek, pazardan alınmış bi atlet, 2 çorap bide başörtüsü vardı. memlekete akrabaları ziyarete giderken bile daha itinalı hediyelikler alıyoruz biz. maddi değerinden çok sana verdiği değeri gösteriyo. kadın beni umursamamış 10 dk içinde eline ne geçtiyse tıkıştırmış 'POŞET' e getirmiş. yani bohçam bile yoktu:) aileme karşı mahçup oldum, soranlara yalan söylemek zorunda kaldım. sözlümle güzelce konuştum, çok mahçup oldu bundan sonraki aşamalarda ne gerekiyosa direk kendisine söylememi istedi. hiç karıştırmayalım annemi ben ne lazımsa hallederim elimden geldiğince, gider birlikte alırız dedi. bana da bu yetti zaten
Yapılan her şey maddiyata bakmaz.Yapılan maddiyatta maneviyattan gelir kimi zaman.
Değer verdiğiniz bir insan için sınırlarınızı zorlarsınız mesela iyisi olsun güzeli olsun diye.
Kaldı ki bu yola çıkılıyorsa iyi kötü maddi olarak kendilerini hazırlamışlardır.Hem bir tülbent dediğin 2,2.5 lira.4o-5o tane koymasın bir kaç tane koysun ama adam gibi olsun.
Zaten tavrını belirlemişsin.Çok da iyi yapmışsın.Bugün böyle yapan yarın duygularını daha da önemsemez.
Bunlar her zaman olacak şeyler değil.İnsan elbette güzel şeyler olsun ister.
Ve ben bu tarz durumlarda elin kızına elin oğluna yapılıyor gibi düşünmüyorum.Oğlu seninle evlenmek istemese sen onun için o senin için yoldan geçen sıradan bir insandı.Bu değeri ortaya çıkaran kendi evladı.Kendi evladına göre hareket etmeli.Anlayacak vicdan lazım tabii.
Havlunun ucunda dantel olmayınca değer vermedikleri mi anlaşılıyor.
Çok ilginç
2 çalı çaput için kendini değersiz hissediyorsan evlilik hazırlıklarında daha neler göreceksin?...
başına gelmediği için anlamazsın tabi,sorun dantel olmuş olmamış değil,tülbentlerde kocaman lekeler olması anlatabildim sanırım bu nişan bohçası çünkü....insan değer veripte böyle karşılık görünce doğal olarak tepki veriyor.umarım sizin başınıza gelmez de en iyileri olur.
canım ilkte değilsin sonda olmıycaksın bu tarz şeyler hep olucak
benımde başıma geldi koskoca yenı çıkan sandıklardan geldi içi boş 2 patik 1 havlu 1 oyalı tülbent ne gecelik var ne başka birşey bir mılyoncudan alınan üç tane makyaj malzemesı boşwer ben oyle yaptım sordular begendınmı dıye ayıla bayıla bende aıleme karsı mahçup oldum dıye düşündüm önce benı istemıyolar dedım sonra kendı kendıme ama ıkı gun surdu bu yakınmalarım sonra nişanlıma bır nişan bohçası yaptırdım hedıye aldırır gıbı aldırdım guzel bır sandık yaptım ve vardıgım sonuc görümcelerımın çekememezliği ve pintiligi oldu yoksa kaynanam az koymus ama koydugu üç parça şeyıde guzel koymus aman salla takma hiçde aranıza bu tarz şeylerin girmesine izin verme canım bence
benim nişan bohçam bile olmadı kızlar, öyle kuru kuru gittik valla. Olsaydı da kesin benim de öyle defolu falan olurdu eminim.
Havlunun ucunda dantel olmayınca değer vermedikleri mi anlaşılıyor.
Çok ilginç
2 çalı çaput için kendini değersiz hissediyorsan evlilik hazırlıklarında daha neler göreceksin?...
mesele cul caput meselesi olsa keske ya insan bir kere yıkar ütüler koyar eskisindede deilim allahım o lekeler o koku aklıma geldikce cıldırıyorum oglumu evlendiriyorum diye gerim gerim gerilmesini
işine gelince hoplaya hoplaya gezmesini biliyo ayıp yaa valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?