- Konu Sahibi sedakarakaya
-
söz ettiğin konuda birçok aile hassas davranır.insanın kendi istediğini yapabilmesi,böyle güzel şeyleri hayal ettiği şekilde yaşayabilmesi elbette ki çok güzel ama bunun gibi sorunların seni ve ilişkinizi yıpratmasından daha mı önemli sence?biraz anlayışlı olup orta yolu bulmaya çalışabilirsin nişanlının ailesiyle.mesela nişanlık konusunda nezaketen de olsa fikirlerini alsan,o gün bu sorunu yaşamamış olurdun.belki onların istediği tarzda ve senin de beğenebileceğin birşey bulabilirdin ve tadınız kaçmamış olurdu
elbiseyi nişanlımla aldık zaten,o kadar sordum açıkmı diye...o da sen beğenmişsin açık değil alalım dedi....sonuç:nişanda şal kavgası...kaynanam takıyo,annem açıyo burnumdan geldi arada kaldım...
zaten sen de söylüyorsun,açık mı dediğinde sen beğenmişsin demiş.demek ki açık olduğunu düşünse ya da ailesinin sorun yaratacağını düşünse bile seni kırmamak adına onay vermiş.kayınvalidenle anlaşamayabilirsin,sevmiyor olabilirsin ama böyle konularda onların fikrini almak hem sonradan sorun yaşamamayı hem de onları memnun etmemeyi sağlar.ayrıca söylediklerine göre nişanlın sana ve fikirlerine çok değer veriyor,bu da sevgisinden kaynaklanıyor olsa gerek.o zaman sen de böyle şeyleri büyüterek ona yansıtmamalısın
ben zaten birşey yansıtmadığım için buraya yazıyorum ki rahatlıyım :) bohçada koydukları eşyaların lekeli olması beni çok ama çokk kırdı.hadi nişan geldi geçti...içimde kaldı işte...temmuzda düğünüm var
inşallah her iki taraf da daha anlayışlı ve hoşgörülü olur da düğünde bir tatsızlık yaşamazsınız.mutluluklar...
nasi takmasın böle seylere yaa ... Valla sadece kocayla evlenılmıyo bütün sülaleyle evlenıyosun
aynısı benım basımada geldi kadının verdigi herseyde leke yada defo vardı o zamnlar bende cok fazla takmamısdım yinede cok utandım hele annem hala söyluyo bohcayı ....
Simdide aynı verdigi hersey yarım yamalak acayıp küf kokuyo ve özensiz
cekecegın var canım simdiden hayırlı olsun ben delirmek üzereyim allah sana yardım etsin...
Simdi hamileyim cocuga bi yelekler verdi yaptı yani anlatmakla olmaz yaşamak lazım
adi ipler renkleri tuaf tuaf azı burnu kaymıs amann öle işde.
haklısın canım, yokluk farklı bişey,elinde olmaz ama elindekinin iyisini götürürsün. Ama bunlarınki sandık lekesi olmuş, belliki kızının yada kendisinin sandıktaki eskilerini getirmiş, hoş olmamış. Görgüsüzlüğün yanında düşüncesizlermiş. Hani görürler, ayıp olur felan dememişler. Bende böyle şeylere önem veririm, inşallah benim başıma gelmez canım. şu saatten sonra bişey yapamazsında, getirmişler artık, ama yeri geldimi taşı yerine koy ki, getirdiklerini beğenmediğini, ayıp ettiklerini anlasınlar.
nasi takmasın böle seylere yaa ... valla sadece kocayla evlenılmıyo bütün sülaleyle evlenıyosun
aynısı benım basımada geldi kadının verdigi herseyde leke yada defo vardı o zamnlar bende cok fazla takmamısdım yinede cok utandım hele annem hala söyluyo bohcayı ....
simdide aynı verdigi hersey yarım yamalak acayıp küf kokuyo ve özensiz
cekecegın var canım simdiden hayırlı olsun ben delirmek üzereyim allah sana yardım etsin...
simdi hamileyim cocuga bi yelekler verdi yaptı yani anlatmakla olmaz yaşamak lazım
adi ipler renkleri tuaf tuaf azı burnu kaymıs amann öle işde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?