- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
Yahu onlar sormaya utanmıyor ben cevap vermeye niye utaniyimNe mi var ? Oturup kp kayin gorumce kv yengeler dltiler boyle bi soru sorsa iyi cikti mi dersiniz ?
Sahsen ben kilimi tuyumu kimseyle konusmam kimsenin benim kilimin derdine dusup kil alici alet almasinida istemem
Hi hi olur tabi guzelim sonrada cekmecimi acti yatak odama girdi diye soylenirler
Tabi canım, ne kadar fazla aldırabilirseniz kar, damat için ne kadar az harcarsanız o da ayrı bir kar. Çünkü ticaret yapıyoruz, çünkü kar-zarar hesapları var.Yan
Yani kısaca ne aldirabiliosak kar mı diyelim
Yahu onlar sormaya utanmıyor ben cevap vermeye niye utaniyim
e donunu sütyenini, kocanla sevişirken giyeceğin geceliğini bile adamın anasına aldırtınca kadında merak eder tabi. aldıklarımı kullanmışmı diye çekmeceleri kurcalar..
Benim bohcamda şunlar vardı: Saten gecelik takımı, Bir çift iç çamaşırı altlı üstlü, Bir çift atlet takımı, İKi gecelik , iki pijama takımı, Terlik, Krem seti, Makyaj seti, 6 havlu, 3 seccadiye, 10 tane iğne oyası örtü, 5 patik, Parfüm seti, Çanta, 2 tane şal, 1er çift ince ve kalın çorap, Nevresim takımı, Epilasyon aleti, Saç tokalari, Hamam seti.Yani ne aldirirsam kâr dedim ve bunları aldılar. Çok kâr ettiğimi düşünüyorum ben şahsenYan
Yani kısaca ne aldirabiliosak kar mı diyelim
Bütün yorumları okuyabilirsiniz kv zaten bu konu ile geldi bana ve ben istemedim. Ama bir araştırim dedim neyin nesi konulur mu konulmaz mi diye. Ne aldirabiliosak kar dediğimde espiri olarak yazmıştım ama anlayan olmadı sanırım..Tabi canım, ne kadar fazla aldırabilirseniz kar, damat için ne kadar az harcarsanız o da ayrı bir kar. Çünkü ticaret yapıyoruz, çünkü kar-zarar hesapları var.
Yarın bu insanlarla yüz yüze bakacağınızı hatırlatmak isterim.
Adınız daha şimdiden "görgüsüz gelin" olmasın dikkat edin.
Annem illa bohça istediği için sevgilimle gittik bir mağazaya, aldık ıvır zıvır bir şeyler. Sanırım 250-300 arası bir şey tutmuştu ikimizin çorap, çamaşır vs. Günlük ne kullanacaksak aldık "bari işe yarasın" fikriyle.
Oradaki kızları dinlesem 2500e de çıkabilirdik, maksat satış olsun. Hem onu da ben ödedim diye hatırlıyorum, son derece gereksiz, adet yerini bulsun diye yapılan işler yani. Ki onları da hiç kimse görmedi, millete ne benim sutyenimden, sabahlığımdan?
İkimizin gündelik birer çift ayakkabısı, bohça için harcadığımız paranın rahat iki katıdır.
Sorunuza cevap; ben şahsen asla öyle bir şey koydurmazdım, en fazla havlu-nevresim vs olabilir KV bana özel koyabileceği. Gerisi avamlık benim için.
Sende yok yok maşallahBenim bohcamda şunlar vardı: Saten gecelik takımı, Bir çift iç çamaşırı altlı üstlü, Bir çift atlet takımı, İKi gecelik , iki pijama takımı, Terlik, Krem seti, Makyaj seti, 6 havlu, 3 seccadiye, 10 tane iğne oyası örtü, 5 patik, Parfüm seti, Çanta, 2 tane şal, 1er çift ince ve kalın çorap, Nevresim takımı, Epilasyon aleti, Saç tokalari, Hamam seti.Yani ne aldirirsam kâr dedim ve bunları aldılar. Çok kâr ettiğimi düşünüyorum ben şahsen
Pardon da nie utanım oda bayan bende bayanim oda don giyio bende dön giyiorum. Sonuçta bu lar alınırken ben seciorum kv değil o sadece parasını verio okadarBulmasın arkadaşım. Adet yerini bulmasın ki şu saçma sapan bohça işleri bitsin. Çok basit bak. Ben istemiyorum gerek yok böyle şeylere diyeceksin bitecek. Sana niye kayınvaliden don alsın allah aşkına? İnsan utanmaz mı bundan?
Şu gereksiz yere gerginlik yaratan arkadaşlar bohça alınır alınmaz sizi ilgilendirmio siz kendinize aldirmazsiniz olur biter sadece bir soru sordum cvpini bilmiyorsanız yazmayın o kadar kendinizde germeyin ortamı da..
Pardon da nie utanım oda bayan bende bayanim oda don giyio bende dön giyiorum. Sonuçta bu lar alınırken ben seciorum kv değil o sadece parasını verio okadar
Pardon da nie utanım oda bayan bende bayanim oda don giyio bende dön giyiorum. Sonuçta bu lar alınırken ben seciorum kv değil o sadece parasını verio okadar
Yok ben ironi yapmıştımSende yok yok maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?