Yani kısaca ne aldirabiliosak kar mı diyelimHer yerin adeti farklıdır canım mesela benim zaten epilasyon aletim vardı o yüzden aldırmadım. Ama alanlar var hatta saç düzleştiricisi bile aldıran var
Sana mi yapilicak bohca?Ya bencede çok saçma ama erkek tarafi konulur diyo bnde bi araştırim dedim..
Valla adet yerini bulsun maksatSana mi yapilicak bohca?
Kusura bakmayin ama boyca artik sadece adetten gosteris olsun diye yapilan bisey
Evinize kpiniz gelse sutyeninizi gorse utanirsiniz ama sutyeni donu onlara aldirtiyosunuz birde epilasyin mu cikti ? Yarin otururken sorsalar nasil iyi mi cikti acitiyo mu deseler necevap vericeksiniz
Aynen katılıyorum yorumunuza.Sana mi yapilicak bohca?
Kusura bakmayin ama boyca artik sadece adetten gosteris olsun diye yapilan bisey
Evinize kpiniz gelse sutyeninizi gorse utanirsiniz ama sutyeni donu onlara aldirtiyosunuz birde epilasyin mu cikti ? Yarin otururken sorsalar nasil iyi mi cikti acitiyo mu deseler necevap vericeksiniz
Valla adet yerini bulsun maksat
Ben olsam iyı çıktı acıtmıyor tavsiye ederim derm bunda ayıp olan nekiSana mi yapilicak bohca?
Yan
Yani kısaca ne aldirabiliosak kar mı diyelim
gerçekten mi ya? insanlar adet geleneğinin arkasına sığınıp bu kadar düşüyor mu ?Her yerin adeti farklıdır canım mesela benim zaten epilasyon aletim vardı o yüzden aldırmadım. Ama alanlar var hatta saç düzleştiricisi bile aldıran var
Aynen katılıyorum yorumunuza.
Lazer aleti daha havalı olmazmı. ?
Bence onu isteyin.
Ne saçma salak adetler çıkartıyor ya ...
Valla adet yerini bulsun maksat
Ben olsam iyı çıktı acıtmıyor tavsiye ederim derm bunda ayıp olan neki
kimin uydurduğu belli olmayan domuzdan ne koparsak kardır adetlerine de hastayım .. kv bana don alsın diye adet mi olur yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?