Nişan Nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Benim kv de bana hazırlamış hediyelik birşeyler, destekli sütyen almış bana, küçük görüp beğenmediyse demek

Eskiden kadınlar çalışmazmış, gelin giderlermiş başka bir eve, kayınvalidesi alırmış eşyalarını. Artık kadınlar ekonomik özgürlüğünü almış, pekala kendisi de gidip ister eşiyle ister tek başına kişisel eşyalarını beğenip satın alabilecek düzeyde. Adet diye kayınvalideye epilasyon aleti seçtirmek gereksiz. Adetse yıllar önce epilasyon aleti mi varmış yahu? Adı olsun diyeyse alırsın bir nevresim takımı iki de havlu koyarsın adı olur. İç çamaşırınıza kadar seçiyor, daha neler? Sonra kayınvalidem evimin düzenine karıştı, orasına burasına karıştı diye konu açılıyor buralara. En baştan bu kadar karıştırmamak lazım.

Son düzenleme:
Dayımın gelini aldırmıştı ve ben çok ayıplamıştım. Hediye alınır ama bu kadarı çok fazla ve bence görgüsüzlük yinede siz bilirsiniz bu benim şahsi görüşüm... Birde şimdi adet böyle diyosunuz ya evlenince de gelinlik,hizmet beklenmesine şaşmayın zira adet malum böyle...

Adet yerini bulsun diye yapilan tonlarca saçmalığa yeni bir saçmalık eklenmiş.hepimize hayirli olsun hatunlar

Nişan bohçası mı o ne?Ben bir çorap bile görmedim kvden.Bari doğum günümde bisi alsaydın kv.

Haha çok fena sende ona paçalı don alaydin:))

Aha o çok sever öyle şeyler, benim ona kırmızılardan almam lazım, gözler pörtlesin :)
Şaka bir yana kadın adet diye almış herhalde, o bile verirken değişim kartını koymuş, beğenmezse değiştirsin demiş anneme.

Sergilenmektedir durumu yok bizde..

Ohh düşünceli bir kayinvalide imis:))
Benimkide evlendikten sonra balayına gitmeden bir gün önce alışverişte supriz olsun diye bir kaç bilinen markadan seksi seyler almış. Oğlum çok mutlu olacak diye diye verdi bana. Sanki ben hediye paketi gibi hissetmiştim kendimi o an..tuhaf oluyor bu kvler:))

Pazarlık derken siz nasıl okursunuz yazılanları..
Alincak şeyleri kimse kimseyle pazarlık yapmaz geline sorulur ne kullanio sun neye ihtiyacın var damat adayına sorulur ne kullanio sun neye ihtiyacın var kimse kimseyle pazarlık yapmio bana onu alacaksınız bana sunu alacaksınız yorum yazarken mantıklı yorumlar tercih edin.

Oldu olcak orkid de koysunlar.

İyi de arkadaşlar size ne kadar saçma gelse de bu adetler hala uygulanıyor.Konu sahibide sormuş sizlere bu tarz yargılayıcı cevaplar vermek yerine bu adetleri uygulayanlar fikirlerini yazsa daha uygun olmazmı.?Kadınlar Kulübü üyeleri bu adeti saçma buldu o yüzden bohça yapılmasın dese yapılmayacakmı?.Neden yapıcı yorumlar yapılmıyor bende bunu anlamıyorum.Sırf bu yargılayıcı yorumlar yüzünden insanlar sorduklarına soracaklarına pişman oluyor..

Canimm kayınvalide sevmiorum bizde nisanlimla birlikte gidioruz bohça almaya kayınvaliden karismiom bile artık ikimiz gittik sen ne kullanio sun sen ne kullanio sun lazım olan şeyleri aldık birbirimize sadece epilasyon aleti mevzusu açıldı ve sordum nerelere götürdünüz konuları yahu

Bütün adetleri kv isteğiyle yapmış biri olarak açıklayayım.
Erkek bohçasına traş makinası seti koyuluyorsa, kadınınkine epilasyon abes değildir.
Ama ben aldırtmadım, en asgari şekilde kullandım bohça hakkımı.
Ayakkabı, çanta, kaban, elbise, gecelik takımı, iç çamaşırı takımı her birinden 1 adet olmak üzere aldım.
Yani tam bir giyimlik üst baş etti.
Ama eşime bohçaya çıktığımızda kendime üzüldüm, dünyaları aldırdı adetmiş diye parfümünden losyonuna, traş setinden terliğine, günlük giyimden takım elbiseye kadar acımadı.:)
Demem o ki, benim gibi gönül olsun diye yapıyorsanız 1 er adet üst baş yeterlidir ama gerekli bir şeyse sizler için aldırım valla acımayın.

Aynen öyle yüzde yüz hak veriyorum suan size.. Yemin olsun pişman oldum bende bugun üye oldum ve saniodum ki herkes birbirine yardımcı oluyor burda ama millet milleti gömmeye calisior lar laf olsun torba dolsun..

Bende damada hem jiletini hem köpüğünü hem losyonunu ayrıca makinesini aldım.. herşeyi yani kısaca..

Ben cok mantikli yorumlar yaparim.
Sordugunuz soru pazarlik gibiydi, pazarlik dedim ben de. Neye ihtiyac var gibi bir sey gecmedi konuda zira. Simdi soyluyorsunuz bunu. Madem bu kadar basit, soyleseydiniz karsinizdakine ihtiyaciniz varsa epilasyon aletine, bize neyi soruyorsunuz? Konur mu konmaz mi, bunun kurali mi var, kim ne isterse onu koyar meraklisiysa.

Neden utansinlar alan onlar aldiran sen
Utanmiyosanda senin bilecegin is balkinda cikip killarini almakla bu konuda utanmamak bence ayni
fikirlerinize saygı duyyorum. Kayinbabanın yannda kıldan tuyden bahsedip ballandıra ballandıra sorarsa kaynana gorumce bende aynen o şekilde anlatrm buda benim düşüncem. Balkonda kıl almaylada bi bağlantı kuramadım.

E tamam, size lazımsa madem aldırırsınız. Burada size aldır ya da aldırma denmesinin bir önemi olmayacaktır o halde, ihtiyacınız varsa kayınvalidenize aldırtacaksınız. Fikir sorarsanız benim fikrim de hiç yapılmaması gerektiği olur. Bana göre kayınvalidemin "ne kullandığımı" bilmesi şart değil, kendim çıkar ihtiyaçlarımı alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…