Nişan bohçası konusu

Doğru aslında. Direk abimle gidip istediğini beğendiğini alsa daha iyi olur. Gereksiz kullanmayacağı şey alınmamış olur hem
Gelini alışverişe götürmeyecek misiniz zaten alırken o beğenecek aslında. Ama cidden çok gereksiz şeyler var hele ki kozmetikte ne kullacaksa onu alsa kendi içinde daha iyi olur.

Gelini alışverişe götürmeyecek misiniz zaten alırken o beğenecek aslında. Ama cidden çok gereksiz şeyler var hele ki kozmetikte ne kullacaksa onu alsa kendi içinde daha iyi olur.
Bide iç giyim alınırken kimle rahat edecekse onunla girip alsın mağazadan kaynana anne falan yanında olunca insan bakarken bile geriliyor

Bide iç giyim alınırken kimle rahat edecekse onunla girip alsın mağazadan kaynana anne falan yanında olunca insan bakarken bile geriliyor
Doğru. Haklısınız. Şu an iç çamaşır istemiyor. Abimle almak da istemiyor. Düğüne yakın alınır artık o da

Haklısınız. Şart bsey yok. Karşılıklı konuşarak daha iyi olur. İhtiyaç doğrultusunda

İşte ben mesela böyle kendi düşünceme göre bi far paleti falan alayım diye düşünmüştüm. Yurt dışında yaşıyorum. Buradan alıp götürecektim. Olmazsa ona sorup istediklerini alayım

İşte ben mesela böyle kendi düşünceme göre bi far paleti falan alayım diye düşünmüştüm. Yurt dışında yaşıyorum. Buradan alıp götürecektim. Olmazsa ona sorup istediklerini alayım
Yani bunları koyduğunuz için rahatsız olmaz kimse pek sormaya gerek yok. Özel şeyler iç çamaşırı vs sorulmalı saten gecelikler falan ama diğer koyduğunuz şeyler size bağlı kardeşinizden tarzını öğrenin yeterli ayıp olmasın diye istemiyorum da diyebilir çoğu şeye.

Doğru haklısınız. Teşekkür ederim

Doğru. Haklısınız. Şu an iç çamaşır istemiyor. Abimle almak da istemiyor. Düğüne yakın alınır artık o da
Evet siz ayrı alışveriş yapacaksınız o yüzden ayrı alabilir insan cidden rahat edemiyor kendi başına daha rahat alabilir. Biz ikisini bir yaptığımız için cumbur cemaat girmiştik rezillikti nişanlım dışarda kalmisti jahwjaah

valla benim nişanımda kayınvalidem kendisi almıştı ama bence de çok uygun değil

Benim zamanımda bana alınanların hepsinin değişim fişide vardı bana vermişlerdi bilindik çamaşırcılardan alırsanız kız beğenmese bile değişir olmadı iade eder gönlüne göre bi yerden alır her türlü memnun eder bu durum bence

valla benim nişanımda kayınvalidem kendisi almıştı ama bence de çok uygun değil
Benimki kutular açıldıkca yanimda durup hangi rengini Alican diyordu ben utancımdan siyah almıştım hep bide acele etmiştim kalıpları farklıymış bı kaçı olmamıştı

Bu da bi seçenek. Mantıklı

Kuralı,kitabı yok.Varsa çok saçma.(bence)

Adet yerini bulsun diye hiçbir şey yapmayın.
Nasıl olsa yapılacak mı alışveriş,evet.Çıksınlar iki tarafın da kullanacağı şeyleri alsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…