- Konu Sahibi bal_bocegi
merhaba kızlar..
Eylülün 10 u yada 24 ünde bende nişanlanıyorum ama bizim iş biraz çorba olduğu için düzenli nişan serüvenlerinizi okurken imreniyorum.
Sözlüm ingilterede yaşıo. kayınvalidem izmirde. ben istanbulda. nişan da ist.da olcak tabi. ama eşim yokken bohçayı napiiim nasılsa kullanmicam dedim. annem olsun olsun bohça nişanın anlamı dedi.. kayın validem nasılsa ayrısınız isterseniz düğün bohçası yaparız dedi. nişanda yapsak da ayrı şehirler sebebiyle ikiside aynı gün verilicek gibi. yada onlar bana getiricek. biz nişandan sonra izmire. izmire gitsek de aşkım olmicak orda.. ben gitmesem annemler gitse
biz nişandan bi kaç ay sonra nikah ve seneye mayıs gibi de düğün yapıcaz nasipse.. sizce bohça yapmalı mıyım ?
Canım öncelikle hayırlı olsun, gözün aydınn
Bohça yapmaya karar verdiyseniz bence nişanda yapın onlar ist. geldiklerinde verirler, eğer sizinkide hazırsa sende onlara verirsin, yada izmirdeki yerlerinide bir görelim bahanesiyle nişandan sonra gidip verirsiniz. Bence sende görmediysen sende git derim. Düğünde ayrı telaşların olcak bohçayllamı uğraşıcam dersin. Şimdi yapmak hep daha eğlenceli hem daha çabuk vakit geçirice olurr.