• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Bohçanız Ne Kadar Tuttu ????

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ayy ne güzle listeler gittikçee ayrıntılaşıyorrr :66::66:
Ellerine sağlık canımcım, sende damada çok ayrıntılı güzel bir bohça hazırlamışsın, herşeyden fazla fazla almışsın, bende ailesine yapıcam sanırım benimde bu kadar tutarr:78:
Seninde hayırlı olsun cnm iyi günler kullan hepsini inş... nişan oldumu peki ?

oldu canm benım gecen yıl mayıs ayında evet cok ayrıntılı hazırladık annemın ılk damadıydı cok ozendı 8 tane bohca gotrduk bıtane sandık ...herkes bayıldı susledık onları bıde ....bana kaynanam cok sey aldı...saolsun da bohcaya koymamısları ...:52::52::52::52::52:

oldu canm benım gecen yıl mayıs ayında evet cok ayrıntılı hazırladık annemın ılk damadıydı cok ozendı 8 tane bohca gotrduk bıtane sandık ...herkes bayıldı susledık onları bıde ....bana kaynanam cok sey aldı...saolsun da bohcaya koymamısları ...:52::52::52::52::52:

20 kasım 2011 dugunum var ınsallah :)169 gunum var allahım ızın verırde ogunu gorrsek ınsallah :)

Ayyy cnm ne güzell, allah hzurlula mutlulukla kullanmayı nasip etsin, düğününede çok az kalmış yaaa benim daha tam 1 senem varr nasıll geççceek acabaaaa :26:

Sadece bohca cnm hatta smdi aklima geldi kemerle cuzdanda wardi 750 yide gecmis yani ..hic hesaplamamstm ama baya bi tutuorms.bizde ya nisanda takim elbise aliorsn ya dugunde damatlik.biz damatlik alcagmz icin fiyata dahil degil cnm..

Kızlarr bu fiyatlarr sadece damada hazırladığınız bohçalarmı birde damatlığı yani takımı dahil mii?? Dediğiniz fiyatlar bana normal geldii güzell :66:[/QUOTE]

Hmm anladım canım, bizde bi takım elbise alırr artık ister nişanda giyerr ister düğünde, istersee düğünden sonraaa :1:[/QUOTE][/QUOTE]

Sadece bohca cnm hatta smdi aklima geldi kemerle cuzdanda wardi 750 yide gecmis yani ..hic hesaplamamstm ama baya bi tutuorms.bizde ya nisanda takim elbise aliorsn ya dugunde damatlik.biz damatlik alcagmz icin fiyata dahil degil cnm..

Takım elbise ayakkabı kemer 450 TL
Gömlek 35 TL
Kozmetik malzemeleri 300 TL
Traş Makinası 260 TL
Pijama Takımı 100 TL
Eşofman Takımı 80 TL
Spor Ayakkabı 150 TL
Kot Pantolon Gömlek Tişört Vs.. 200 TL
Cüzdan Takımı 100 TL
Terlik 50 TL
Saat 1.200 TL

Aklıma gelmeyen ıvır zıvırla 3.500 TL tuttu

Kayınvalimde A'dan Z'ye herşeyimi aldı
Örneğin sadece kozmetik alışverişim 700 TL tuttu

Gömlek 35 TL
Traş Makinası 260 TL
Pijama Takımı 100 TL
Eşofman Takımı 80 TL
Spor Ayakkabı 150 TL
Cüzdan Takımı 100 TL
Terlik 50 TL
Saat 1.200 TL

yaaa maşallah diyeyim, nasıl bohçalar yapmışsınız öle :61:
birascık fazla olmuş sanki :33:

Nilayımm canımsınn ayrıntılı bişekilde yazmışsınn, bende aynen bu şekilde alıcamm bizde sözde bişiler aldık ama çok ayrıntı yapmadık. Senin nişanada az kaldıı nişandan öncemi gelcek sana bohçalar balımm ??

Canım benim yardımım dokunduysa ne mutlu bana:16: nişandan 1 gün önce gelicek bohcam inşş bizde nişandan 1 hafta sonra götürücez iadei ziyaret hani :1: parfümünüde set halinde al kuzum deodarantı flnda olsun içinde tek parfüm alma

böcüğüm çok faydalı bir topik olmuş öncelikle tşk ederim. Benden geçti ama lazımdı şöyle güzel bir topikcik

Erkek tarafına aldıklarım ;
Biz takım elbise ve ayakkabı almadık. Takımı yeniydi. Zaten hiç kumaş pantolon giymez.
Ama param olsaydı bu bohçaya bir tane eşofman takımı alıp koymak isterdim. Diceksiniz ki gömlekleri niye o kadar çok aldın. Gömlekler spor gömlek bizimkisi seviyor gömlek giymeyi hemde movelde kampanya vardı 2 alana 1 bedava ee bir de zaten her gömleğin kol düğmesi hediyesi vardı. Aldım gitti. Boxerlarda öyle :) Biraz fazla oldu ama amann gitsin işte bohçada :)

İyi günlerde kullanın esmacığım inşş:71:

Gömlek 35 TL
Traş Makinası 260 TL
Pijama Takımı 100 TL
Eşofman Takımı 80 TL
Spor Ayakkabı 150 TL
Cüzdan Takımı 100 TL
Terlik 50 TL
Saat 1.200 TL

Gerçektenn çok tutumuş cnm, ama herşeyin en güzelini almışsınız belli güle güle ağız tadıyla kullanın inş..:16:

benim 1200 tuttu nişanlım 970 civarında tuttu ama alınması gereken herşeyi aldık ....

Fiyatlar aşağı yukarı böyle galibaa sağol canım sende herşeyini güle güle kullan inş.:16:

Canım benim yardımım dokunduysa ne mutlu bana:16: nişandan 1 gün önce gelicek bohcam inşş bizde nişandan 1 hafta sonra götürücez iadei ziyaret hani :1: parfümünüde set halinde al kuzum deodarantı flnda olsun içinde tek parfüm alma

Yardımcı oldu tabiki canım olmazmıı balımm :69:
Bizde de öyledir kızınki nişandan önce erkeğinki nişandan sonra ama ben bizimkide nişandan önce gitsin diyorum bakalım naısl olcakk :17:

Kaynanam gel otur esma yanıma senin elin yatkın bir el at dedi bende dayanamadım döktürdüm böcüğüm :)
Ama daha benimkileri süslemedim ben :S

Ne güzell düşünmüş kadın, en azından sendeki yeteneği söylemiş sen yap demiş, yeteneği olmadığı halde öylesinee verse sen beğenmezdin böyle içine sinmemesi mümkün değil, çok iyi düünmüş kayın validen :71:

kızlaaarr benim aldıgım bohça çokkkk tuttu.. çooookkk o yüzden yazmicam ama şöyle örnek verebilirim sadece el ayak kremi duş jeli şampuanı parfümü deodarantı bile 1.100 tuttu
ama allah var maşallah diyim kayınvalidemde daha fazlası bana sadece kozmetiğimi aldı bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz onlarda :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
1000€ simdiye kadar aldiklarima rahatlikla gitmistir..

bi kac eksiklerim de var onlara 300€ hesapliyorum..

yani toplam 1300€ civari..

Yaaa sen varyaa senn harikasınn, cennetliksinn :) Ne güzel ayrıntısıylaa yazmışsın markasını fiyatınıı çok sağol canım yaa sadece bana değil bir çok kişiye çok çok yardımcı oldunn bence.
Benimde takımalrım batistadan alıncak, sen hangi model aldın merak ettimm :1: kesinliklee bohçalar hazırlanıncaa resimelrinii bekliyorum esmamm , gülee gülee kullanın inş.. canım :16::69:

bence de bencede :32: Çalıştığım için çok sık cvp yazamıyorum ama sıkı takipteyim, ellerinize sağlıkk :21:

Yaaa sen varyaa senn harikasınn, cennetliksinn :) Ne güzel ayrıntısıylaa yazmışsın markasını fiyatınıı çok sağol canım yaa sadece bana değil bir çok kişiye çok çok yardımcı oldunn bence.
Benimde takımalrım batistadan alıncak, sen hangi model aldın merak ettimm :1: kesinliklee bohçalar hazırlanıncaa resimelrinii bekliyorum esmamm , gülee gülee kullanın inş.. canım :16::69:

Ne demek böcüğüm ne demek :16: yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :16: inş. resimleri paylaşmayı yorumlarınızı almayı bende çok istiyorum. Şu nişanı bir atlatalım inş. çekebilirim ya :S siz ne güzel çekip çekip koyuyorsunuz cici cici

Back