- Konu Sahibi bal_bocegi
-
artıkk 9 diyelim :)))) 9 gün sonra aynı gün nişanlı olucaz :)) bohçam geldi benim resimleri paylaştımm :))
bırakmam canım bide Eminönü'nde falan pazarlık payıda bırakıyolar canım toptan alıncada mecburen indiriyolar eh biraz ikna kabiliyetinde varsa değme keyfine ondan sonra hadi extradan başka bişeyde alalım diyosunuz iyi oluyo:87:
bizim 4500 tl civarı tuttu. ama adan zye herşeyi aldık. bana yapılan cok daha fazla tutmustur
canım bizde herkese bohça yapılıyor. anne baba abi yenge anane babanne vs. ve hepsine alındı. özenle seçtik hepsini. ama tabiyki düşündüğünde biraz fazla
Bizde de öyle cnm bizde yapıcaz ama çok detaya girmeden mesela abilere yengelere ve büyük anneannelere neler koydunuz cnm paylaşabilirmisin??
canım abi'ye pantolon gömlek çamaşır çorap vs. yaşlılara etek üst takım, çamaşır çorap örtü tabi hepsinin bohça havlusu ayrı.
anne ve eltiye gömlek bluz ayakkabı çorap çamaşır. dedelere gömlek çamaşır çorap koyduk. erkeklerin hepsine tespih aldık.
Ben bişey sorcam, bu bohçaları ne zaman erkek tarafına götürüyorsunuz kızlar? ben nişanlıyım, şimdimi götürmem uygun düşer, yoksa düğün zamanımı
Siz nasıl yapıyorsunuz:26:
Canım kızın bohçası nişandan önceki hafta, erkeğin bohçası nişandan sonraki hafta gider.
Adetler değişir ama düğün zamanı bohça götürmek bana olayı anlamsızlaştırıyo gibi geliyo.
rozelindacım sen şimdilik nişanlınınkini götüreceksin yanınada kayınvalideye kayınpedere 1-2 birşey koy düğünden sonrada ailelere el öpmeye giderken götüreceksin tatlım:)
Şimdi götürmek daha iyi galiba, söylediğin gibi. Zaten 2 kardeşler. Anneanneye, babaanneye felan düğünden sonra verilir demi. Annemle bir konuşayımda yapalım bakalım bişeyler. Çok teşekkürler canım
Bizdede bu işler ayrıntılı yapılıyormuş annemin söylediğine göre..
Biz Eşime Annesine Babasına Anneannesine Dedesine Babaannesine Kız Kardeşine bohça hazırladık anneme kalsa daha da sülaleye açılacakdıda dur dedim artık..
Ne kadara mal oldu hiç bilmiyorum ama şimdi olsaydı o kadar abartmasına izin vermezdim gerçekten..
Eşime
Pierre cardinden 2 takım iç çamaşırı
Pierre cardinden Pijama takımı
Adidastan eşohman takımı
Damattan Pamuk Saten Ropteşambır Takımı
Philipsten suda çalışabilen traş makinesi
Casio dan kendi beğendiği bir kol saati
Traş losyonu parfümü diş macunu diş fırçası vs..
Sarardan Damatlık
Pierre cardinden kravat
Pierre cardinden Kışlık kazağı
Merserizesi
Ramseyden istediği 2 adet Gömleği
Hotiçten istediği ayakkabısı kemeri
Ramseyden 2 adet çorabı
Saten seccadesi tesbihi takkesi
Deri terliği
İyneoyalı Havlusu
Günlük havlusu
Bornozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?