Nişan Nişan Bohçanız Ne Kadar Tuttu ????

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar ben bohçaya sizler kadar cok sey almadım mesela biz nişanda giyeceğimiz kıyafetleri herkesin kendisine almasına karar verdik.. aldıklarımı ve alacaklarımı yazayım eger eksikse bi fikir verebilirmisiniz banada..
3 tane boxer (ten)
3 tane atlet (ten)
5 tane çorap (ten)
1 tane pijama takımı (ten)
1 tane röbroşambır takım (ten)
1 tane nişanda giyecegi ayakkabı, ayakkabısının sprey boyası (kemal tanca)
Kemer (kemal tanca), cüzdan (hotiç),
2 tane spor gömlek (beymen, tween)
Duş jeli, parfüm, el kremi, ayak kremi, peeling kremi (tekin acar) (isterseniz hepsinin markasını yazarım.)
Parfüm ( calvin klein euphoria )
Deodorant (calvin klein)
1 tane kol düğmesi (damat)
1 tane terlik (pierre cardin)
Bohça, şase takımı <<<<< bunlar aldıklarım

eksik olanlar traş makinası onuda braunda beğendik 269 tl, traş köpüğü, after shave ve bunları koyacak deri çantası birde sert kapak bavul.

Son düzenleme:

Kuzuuummm maşş gerçekten iyi günlerde kullanın inş canımcım

Canım bence eksik yok, herşeyini fazla fazla almışsın zaten maşallah iyi günlerrde kullanın hepsiniii

1000&#8364; simdiye kadar aldiklarima rahatlikla gitmistir..

bi kac eksiklerim de var onlara 300&#8364; hesapliyorum..

yani toplam 1300&#8364; civari..

Yardımcı oluyosunuz tabi hem bana, hem takipteki gelinciklereee, resimleride baylaştınızmı tamamdırr

Selinim benim bi kac eksiklerim var hala. O yüzden türkiyeden döndükten sonra ni$an müjdemi verince herseyi paylasmayi düsünüyorum :) o zaman resimleri görebilirsin :)

Selinim benim bi kac eksiklerim var hala. O yüzden türkiyeden döndükten sonra ni$an müjdemi verince herseyi paylasmayi düsünüyorum :) o zaman resimleri görebilirsin :)

Tabi balım beklerizz, sen telaşını hallet ama bohçayı verdikten sonra çekemezsinn önceden çek sen yine

Tabi balım beklerizz, sen telaşını hallet ama bohçayı verdikten sonra çekemezsinn önceden çek sen yine

Tabi tabi öyle yapicam zaten. Türkiye ye gider gitmez eksiklerimi tamamliycam. Süslemek icin malzemeleri alicam. Bi acik halde birde bohcalanmis halde fotograf cekmek istiyorum. Benim icin de hatira olur

Damada yapılan bohça içinde:
*Takım Elbise
*Kravat
*Gömlek (Karaca)
*Kemer+cüzdan
*Ayakkabı
*Terlik
*Gecelik+sabahlık(Pierre Cardin)
*2 Takım iç çamaşırı boxer+atlet(Pierre Cardin)
*Çorap 2 adet (Pierre Cardin)
*Havlu (2 adet)
*Bohça+havlu
*Parfüm
*Traş sonrası losyon
*Roll on
*Traş Makinası
bunun gibi şeyler alındı kızlar söz ve nişan biarada yapıyoruz bizde
Bana alınanlar:
*Nişanda giyeceğim elbise
*Ayakkabı
*Günlük ayakkabı
*Terlik
*Çorap(2 adet)
*İç çamaşırı sütyen+kilot/atlet+kilot (Pierre Cardin)
*Saten 6'lı gecelik takımı
*Havlu
*Bohça+Havlu
*Çanta
*Parfüm
*Saç maşa seti (Makyaj seti istemediğim için bunda karar kıldık.)
*Roll on
*Baş örtüsü
*Saten gecelik (Kayınvalidem ayriyetten koyacak.)
*Krem
Şuanda aklıma gelen bunlar kızlar Allah'ın izniyle 3 Temmuz'da göreceğim bakalım.Ayrıca alışverişe ben,sevgilim,kayınvalidem,annem gittik.Daha sonra kayınvalidem ve ben iç çamaşırlarını almak için birdaha çıktık birlikte.Çok zevkli ve bir o kadarda yorucuydu

ama hiç bu konuda foto yok birde bu kızlar hep istanbullu:44: ankarada bunları bulabileceğimiz bir yer bilen var mı

Çok güzel cnm ama fiyatlarını yazmamışsın, güle güle kullanın inş.

ama hiç bu konuda foto yok birde bu kızlar hep istanbullu:44: ankarada bunları bulabileceğimiz bir yer bilen var mı

Angaralı kıslarr bekar geizyo demkki
Canım ankarada özellikle bir yer bilmiyorum ama çeyiz mağazalarında aradığın herşey vardır muhtemelen. Bizim evin orda bilee küçük eminönü şeklinde dükkanlar varr sadece fiyatta biraz fark oluyo.

Çok güzel cnm ama fiyatlarını yazmamışsın, güle güle kullanın inş.

öncelikle çok sağol canım inşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder.canım asıl fiyatlarından çok fazla düşürttük baya indirdi kayınvalidemde bende çok sıkı pazarlıkçıyız mesela damada alınan gecelik+sabahlık pierre cardin 200 tl idi.Ben pazarlığa bir giriştim 100 tlye kadar indirttim hihihibirçok şeyi böyle böyle indirttik ortalama damada 1000 tl kadar birşey tuttu ama canım bilgin olsun

Son düzenleme:

Ankara bilinen en tanıdık yer, Samanpazarı dır canım. Orada çeyizlik malzeme, bohça vs..çok var, bulabilirsin. Sana tavsiyem, pjamadır, gecelik, iç çamaşırı vs.. gibi şeyleri Kızılayda ''Loya'' var oradan alabilirsin. Diğer alacaklarınıda marka, kalitesine göre alırsın.
Benim nişanım 26 'sında, ondan sonra bende başlayacağım

Almadan bırakmam diyosun yanii kıss %50 nasıll pazarlık yapıyonn iyi bedava istememişsinn
Yaa ben hiç beceremem böylee şeylerriii pazarlığı falann üff:26:

Almadan bırakmam diyosun yanii kıss %50 nasıll pazarlık yapıyonn iyi bedava istememişsinn
Yaa ben hiç beceremem böylee şeylerriii pazarlığı falann üff:26:

bırakmam canım bide Eminönü'nde falan pazarlık payıda bırakıyolar canım toptan alıncada mecburen indiriyolar eh biraz ikna kabiliyetinde varsa değme keyfine ondan sonra hadi extradan başka bişeyde alalım diyosunuz iyi oluyo:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…