- Konu Sahibi bal_bocegi
-
kızlaaarr benim aldıgım bohça çokkkk tuttu.. çooookkk o yüzden yazmicam ama şöyle örnek verebilirim sadece el ayak kremi duş jeli şampuanı parfümü deodarantı bile 1.100 tuttu
ama allah var maşallah diyim kayınvalidemde daha fazlası bana sadece kozmetiğimi aldı bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz onlarda
Kuzuuummm maşş gerçekteniyi günlerde kullanın inş canımcım
kızlaaarr benim aldıgım bohça çokkkk tuttu.. çooookkk o yüzden yazmicam ama şöyle örnek verebilirim sadece el ayak kremi duş jeli şampuanı parfümü deodarantı bile 1.100 tuttu
ama allah var maşallah diyim kayınvalidemde daha fazlası bana sadece kozmetiğimi aldı bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz onlarda
kızlar ben bohçaya sizler kadar cok sey almadım mesela biz nişanda giyeceğimiz kıyafetleri herkesin kendisine almasına karar verdik.. aldıklarımı ve alacaklarımı yazayım eger eksikse bi fikir verebilirmisiniz banada..
3 tane boxer (ten)
3 tane atlet (ten)
5 tane çorap (ten)
1 tane pijama takımı (ten)
1 tane röbroşambır takım (ten)
1 tane nişanda giyecegi ayakkabı, ayakkabısının sprey boyası (kemal tanca)
Kemer (kemal tanca), cüzdan (hotiç),
2 tane spor gömlek (beymen, tween)
Duş jeli, parfüm, el kremi, ayak kremi, peeling kremi (tekin acar) (isterseniz hepsinin markasını yazarım.)
Parfüm ( calvin klein euphoria )
Deodorant (calvin klein)
1 tane kol düğmesi (damat)
1 tane terlik (pierre cardin)
Bohça, şase takımı <<<<< bunlar aldıklarım
eksik olanlar traş makinası onuda braunda beğendik 269 tl, traş köpüğü, after shave ve bunları koyacak deri çantası birde sert kapak bavul.
1000€ simdiye kadar aldiklarima rahatlikla gitmistir..
bi kac eksiklerim de var onlara 300€ hesapliyorum..
yani toplam 1300€ civari..
Ne demek böcüğüm ne demekyardımcı olabilirsem ne mutlu bana inş. resimleri paylaşmayı yorumlarınızı almayı bende çok istiyorum. Şu nişanı bir atlatalım inş. çekebilirim ya :S siz ne güzel çekip çekip koyuyorsunuz cici cici
Selinim benim bi kac eksiklerim var hala. O yüzden türkiyeden döndükten sonra ni$an müjdemi verince herseyi paylasmayi düsünüyorum :) o zaman resimleri görebilirsin :)
Tabi balım beklerizz, sen telaşını hallet ama bohçayı verdikten sonra çekemezsinn önceden çek sen yine
Canım bence eksik yok, herşeyini fazla fazla almışsın zaten maşallah iyi günlerrde kullanın hepsiniii
amiiinn insallah bitanemmmmm. hep birliktee
hazırlıklar devam ediyo azıcııkkk kallddddıııı :)))
Damada yapılan bohça içinde:
*Takım Elbise
*Kravat
*Gömlek (Karaca)
*Kemer+cüzdan
*Ayakkabı
*Terlik
*Gecelik+sabahlık(Pierre Cardin)
*2 Takım iç çamaşırı boxer+atlet(Pierre Cardin)
*Çorap 2 adet (Pierre Cardin)
*Havlu (2 adet)
*Bohça+havlu
*Parfüm
*Traş sonrası losyon
*Roll on
*Traş Makinası
bunun gibi şeyler alındı kızlar söz ve nişan biarada yapıyoruz bizde
Bana alınanlar:
*Nişanda giyeceğim elbise
*Ayakkabı
*Günlük ayakkabı
*Terlik
*Çorap(2 adet)
*İç çamaşırı sütyen+kilot/atlet+kilot (Pierre Cardin)
*Saten 6'lı gecelik takımı
*Havlu
*Bohça+Havlu
*Çanta
*Parfüm
*Saç maşa seti (Makyaj seti istemediğim için bunda karar kıldık.)
*Roll on
*Baş örtüsü
*Saten gecelik (Kayınvalidem ayriyetten koyacak.)
*Krem
Şuanda aklıma gelen bunlar kızlar Allah'ın izniyle 3 Temmuz'da göreceğim bakalım.Ayrıca alışverişe ben,sevgilim,kayınvalidem,annem gittik.Daha sonra kayınvalidem ve ben iç çamaşırlarını almak için birdaha çıktık birlikte.Çok zevkli ve bir o kadarda yorucuydu
ama hiç bu konuda foto yok birde bu kızlar hep istanbullu:44:ankarada bunları bulabileceğimiz bir yer bilen var mı
Son 10 günümüz kaldııııııı 10güncük sonra nişanlıyız inş canımcımm
Çok güzel cnm ama fiyatlarını yazmamışsın, güle güle kullanın inş.
ama hiç bu konuda foto yok birde bu kızlar hep istanbullu:44:ankarada bunları bulabileceğimiz bir yer bilen var mı
öncelikle çok sağol canım inşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder.canım asıl fiyatlarından çok fazla düşürttük baya indirdi kayınvalidemde bende çok sıkı pazarlıkçıyız mesela damada alınan gecelik+sabahlık pierre cardin 200 tl idi.Ben pazarlığa bir giriştim 100 tlye kadar indirttim hihihibirçok şeyi böyle böyle indirttik ortalama damada 1000 tl kadar birşey tuttu ama canım bilgin olsun
Almadan bırakmam diyosun yaniikıss %50 nasıll pazarlık yapıyonn iyi bedava istememişsinn
Yaa ben hiç beceremem böylee şeylerriii pazarlığı falann üff:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?