Kızlar, jean cnm evet bizde 26 kişiydik, allahtan terasa masalar koymuştuk ve her masaya tabak, bıçak, çatal, servisi açmıştık,pasta servisleride masalarında olduğu için ayrıca istenmedi, peçeteler masadaydı, su , meşrubat, servislerini açtık geldiklerinde, her masada olduğu için kimse ayrıca istemedi.Salatalarda her masaya yetecek kadar kondu, yine dolma ve sarma da aynı şekilde her masada vardı.
Pideler geldikten sonra sıcak sıcak servis yapıldı herkes tabaklarına aldı. Hava aşırı sıcak oldugu için sular meşrubatlar ısınıyordu, buz servisi yaptık her masaya sonra. Ama rahat oldu yine, hiç bir problem olmadı çok şükür. Pide servisinden sonra nişan oldu takılar takıldı, sonra pastamız geldi, kestik:asigim:, ve servis edildi, kuru pastalarda yaş pastaların yanına kondu, ayrıca masalarada servis edildi.
Sonra müzikler çalındı oynayanlar oynadı ama ben oynamayı cok sevmeme ragmen babaların önünde kendi nişanımda çok oynayamadım tutuldum resmen
sizede oldumu hiç. insan kendi düğününde nişanında oynayamazmı yoksa, ben oynamak istiyorum:)
Kısacası atlattık çok şükür canlarım. ama masalarda servis açmak, ve ayrıca sürekli istekleriyle uğraşmamak güzeldi, her istedikleri önlerindeydi, Belki nişan yapacak arkadaşlara bir önerim olur diye paylaşmak istedim. Ki ben aşırı stres yapan biriyimdir, ben bile atlattım çok şükür, allah yardımcı oluyor.