Nişan bitti peki dert bitti mi düğüne kadar sıra da neler var

kızlar bizimkiler şehir dışından uzaktan geldikleri için,aç gelirler, önce yemek vermeye karar verdik, pide yaptırıcaz zaten, ondan bi zaman sonrada yüzükler takılır, pasta en son gelir. kafamda bi bu kalmıştı bu da tamam:))

bu zamanlarda çok titiz oluyomuş gerçekten insan, herşeyi düşünüyorsun anlamadım. allah gercekten yardımcımız olsun, nişanlanmış nişanlanacak arkadaşlarada hayırlı olmasını dilerim.

canım kuzenimin nişanı oldu evde ordan anlatayım ama sen bulmuşsun çözümü biz hazır almamıştık mercimek köftesi,sarma,dolma,kek,poğaça,kurabiye,kısır,çerkez tavuğu ...vs vardı önce geldiler azıcık sohbet ettik sonra yemek yendi yemek kalktı biraz zaman geçti yüzükler kesildi pasta geldi o kesildi servis yapıldı bizim nişan çok uzun sürdü akşam tekrar sofra kurduk yine yemek faslı daha sonra da gittik biz eve 2 de geldik en son terkedenler olarak ama inan çok ama çok yorucu evde olması gerçi nişanlanan ben değildim servis yapıyordum hem adım attığım yerde biri peçete biri su biri bardak istiyordu çıldıracaktım bizimkilerde 25-27 kişi kadardı ,şimdiden mutluluklar canım inş güzel geçer geince anlat son 6 gün opuyorumnanaktan :1hug:

kızlar selam,

geçen hafta nişanlandım bende. kolay gelsin telaşlarımız. :)
bizim nerede yaşayacağımız belli olmadığı için hiçbirşey net değil..
ufaktan planlara bütçe konuşmaya falan başladık.

Kızlar, jean cnm evet bizde 26 kişiydik, allahtan terasa masalar koymuştuk ve her masaya tabak, bıçak, çatal, servisi açmıştık,pasta servisleride masalarında olduğu için ayrıca istenmedi, peçeteler masadaydı, su , meşrubat, servislerini açtık geldiklerinde, her masada olduğu için kimse ayrıca istemedi.Salatalarda her masaya yetecek kadar kondu, yine dolma ve sarma da aynı şekilde her masada vardı.

Pideler geldikten sonra sıcak sıcak servis yapıldı herkes tabaklarına aldı. Hava aşırı sıcak oldugu için sular meşrubatlar ısınıyordu, buz servisi yaptık her masaya sonra. Ama rahat oldu yine, hiç bir problem olmadı çok şükür. Pide servisinden sonra nişan oldu takılar takıldı, sonra pastamız geldi, kestik:asigim:, ve servis edildi, kuru pastalarda yaş pastaların yanına kondu, ayrıca masalarada servis edildi.

Sonra müzikler çalındı oynayanlar oynadı ama ben oynamayı cok sevmeme ragmen babaların önünde kendi nişanımda çok oynayamadım tutuldum resmen sizede oldumu hiç. insan kendi düğününde nişanında oynayamazmı yoksa, ben oynamak istiyorum:)

Kısacası atlattık çok şükür canlarım. ama masalarda servis açmak, ve ayrıca sürekli istekleriyle uğraşmamak güzeldi, her istedikleri önlerindeydi, Belki nişan yapacak arkadaşlara bir önerim olur diye paylaşmak istedim. Ki ben aşırı stres yapan biriyimdir, ben bile atlattım çok şükür, allah yardımcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…