- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Adet gunun gecsin bi umudunu kaybetme benim arkadasim regl gunu gectikten snra kaninda cikmadi 4 gun bekledi sonra bidaha kan verdi pozitif cikti o hic belli olmuyo ama benimde tukendi artik umutlarimBen de dün akşam erken gebelik testi yapmıştım adetime 7 gün var sonuç malesef negatif
Hiç bir belirtim de yok bu aydan da hiç umudum kalmadı
Canim umudunu kirmak istemem ama bu ay bende cok umutluydum reglime daha 1 hafta var ama sabah beyaz kremsi ayni kreme benzeyen akintim geldi. Ve bu reglim yaklastikca gelirdi bu akinti onun icin umutsuzluga kapldm yineBirde aynı krem gibi birebir kıvamı kayganlığı rengi felan aynı akıntı olmuştu dün ve afedersinz ıslaklık ta vardı
Arkadaşınınki bir mucize olmus resmen sanmıyorum en ufak belirtim yok bi kaşıntı bi de akıntı var o da her adet dönemimde oluyor zatenAdet gunun gecsin bi umudunu kaybetme benim arkadasim regl gunu gectikten snra kaninda cikmadi 4 gun bekledi sonra bidaha kan verdi pozitif cikti o hic belli olmuyo ama benimde tukendi artik umutlarim
Akintin tam olarak nasil tarif edebilirmisinArkadaşınınki bir mucize olmus resmen sanmıyorum en ufak belirtim yok bi kaşıntı bi de akıntı var o da her adet dönemimde oluyor zaten
Inşallah önümüzdeki ayda hayırlı haberler alırız
Yok canım niye kirilsn geçen aylarda birebir hamile hissettim kendimi belirtiler yaşadım ama yoktu bu ay zaten umudum yok ben adete yakın zamanlarda hep kuru olurum canım ıslaklık akıntı turu hiçbirşey olmuyo böyle olunca da bilemedm olursa da Rabbim den.olmazsada vakti saati vardır elbetCanim umudunu kirmak istemem ama bu ay bende cok umutluydum reglime daha 1 hafta var ama sabah beyaz kremsi ayni kreme benzeyen akintim geldi. Ve bu reglim yaklastikca gelirdi bu akinti onun icin umutsuzluga kapldm yine
Umutsuz olma canım bakarsn bu sefer bebistendir :) ne kadardır istiyosun ve evlisinCanim umudunu kirmak istemem ama bu ay bende cok umutluydum reglime daha 1 hafta var ama sabah beyaz kremsi ayni kreme benzeyen akintim geldi. Ve bu reglim yaklastikca gelirdi bu akinti onun icin umutsuzluga kapldm yine
Benim adete yakın akıntım açık sarı renkte oluyorAkintin tam olarak nasil tarif edebilirmisin
1 yillik evliyim canim 3 aydir istiyoruz. Suan ayaklarimda ellerim uyusmalar karincalanmalar basladi onu bile gebelige yoruyorum ama umutsuzummUmutsuz olma canım bakarsn bu sefer bebistendir :) ne kadardır istiyosun ve evlisin
Benim bembeyaz beklemekten baska yapcak bsey yok napalimBenim adete yakın akıntım açık sarı renkte oluyor
Bende 1yillik evliyim canım Dr felan da gittik bi sıkıntı yok dedi 7 aydır istiyoruz bizde o uyuşma bnde de oldu bi gün ama geçti şükür ama sürekli durmadan sağ kasığımda ağrı var surekli ıslaklık var bazen bıçak saplar gibi oluyor basınç var gbi oluyor bakalım son 5 artık gorcez bi kaç ay daha deneyip.olmazsa Rahim filmi çektircem. Ama yinede umutsuz olmayalım :)1 yillik evliyim canim 3 aydir istiyoruz. Suan ayaklarimda ellerim uyusmalar karincalanmalar basladi onu bile gebelige yoruyorum ama umutsuzumm
Yaaaaa inanmiyorummm demek uyusukluk sende de oldu benimde 1 gun cok oldu smdi hic hissetmiyorum yoksaaaa ikimizde hamismiyizzzz test yaparsan mutlaka haber verBende 1yillik evliyim canım Dr felan da gittik bi sıkıntı yok dedi 7 aydır istiyoruz bizde o uyuşma bnde de oldu bi gün ama geçti şükür ama sürekli durmadan sağ kasığımda ağrı var surekli ıslaklık var bazen bıçak saplar gibi oluyor basınç var gbi oluyor bakalım son 5 artık gorcez bi kaç ay daha deneyip.olmazsa Rahim filmi çektircem. Ama yinede umutsuz olmayalım :)
Oldu canım ama adetim gelmezse düşünüyorum ama adete kadar agrim hep devam ederse 4 5 gün oldu sağ kasığımda hep bacagima vuran agrim var ara ara geçiyor bazen siddtleniyo bazen siddetlenmiyo ama o tarafta hep şişkinlik hissi var basınç oluyor geçen ay 5 gün kala test yaptım yoktu o yüzden şimdi önceden pek yapmak istemiyorum gidersem direk hastaneye giderim kaç kere acile gidecek kadar agrim oldu ama bi şekilde geçirmeye calistm sen düşunuyomusun yapmayiYaaaaa inanmiyorummm demek uyusukluk sende de oldu benimde 1 gun cok oldu smdi hic hissetmiyorum yoksaaaa ikimizde hamismiyizzzz test yaparsan mutlaka haber ver
Canim bende suan yapmayi dusunuyorum negatof cikcak eminim cunki tam regl oldugum gun yapmayi dusunuyorum suan yemek yiyodm masadan tam ayaga kalkicakken kasigimda 3 5 saniye suren batmalar hissettim baya surdu ama sonra gecti ilk defa oluyo bu nasil heycanlandm anlatamam yaparsam testi erken hemen yazarm zatenOldu canım ama adetim gelmezse düşünüyorum ama adete kadar agrim hep devam ederse 4 5 gün oldu sağ kasığımda hep bacagima vuran agrim var ara ara geçiyor bazen siddtleniyo bazen siddetlenmiyo ama o tarafta hep şişkinlik hissi var basınç oluyor geçen ay 5 gün kala test yaptım yoktu o yüzden şimdi önceden pek yapmak istemiyorum gidersem direk hastaneye giderim kaç kere acile gidecek kadar agrim oldu ama bi şekilde geçirmeye calistm sen düşunuyomusun yapmayi
Hadi hayırlısı canım beni etiket yapıp yazmayı unutma insalalh canım ama fazla dinlememeye çalış kendini kendimize de kulak verince de oluyor böyle ama bu ay ne kadar kendimi dinlememeye çalıştiysam onu denedikce hep agrim oldu ağrı seviyesi de arttı da arttı ama kist oluşmuş olmasından korkuyorum çünkü 3 ay önce kist felan yoktu dr. Herşeyin düzenli demiştiCanim bende suan yapmayi dusunuyorum negatof cikcak eminim cunki tam regl oldugum gun yapmayi dusunuyorum suan yemek yiyodm masadan tam ayaga kalkicakken kasigimda 3 5 saniye suren batmalar hissettim baya surdu ama sonra gecti ilk defa oluyo bu nasil heycanlandm anlatamam yaparsam testi erken hemen yazarm zaten
Ya inanirmisin vucudumda her yasadigim degisikligi gebelige yorar oldm aslinda haklisin kendimizi dinlememiz lazm ama elimizde olmuyo doktorun duzenli dediyse duzenlidir canim hic korkma,moralini yuksek tut insallah guzel haberler yazicaz burayaHadi hayırlısı canım beni etiket yapıp yazmayı unutma insalalh canım ama fazla dinlememeye çalış kendini kendimize de kulak verince de oluyor böyle ama bu ay ne kadar kendimi dinlememeye çalıştiysam onu denedikce hep agrim oldu ağrı seviyesi de arttı da arttı ama kist oluşmuş olmasından korkuyorum çünkü 3 ay önce kist felan yoktu dr. Herşeyin düzenli demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?