Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında umutla bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim de adetimE 3 gün var fakat hiçbir belirti yok şu anda�nşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Benim 18-19-20 arasında. ov. Test kullandım 6sında yumurta çatladığı için 20 Nisan galiba inşallah müjdeli haberleri paylaşırız hepimiz
Belirti yok bel ve adet olacak hissi. Var ama ona yorumlamıyorum erken diye

Benim 18-19-20 arasında. ov. Test kullandım 6sında yumurta çatladığı için 20 Nisan galiba inşallah müjdeli haberleri paylaşırız hepimiz
Belirti yok bel ve adet olacak hissi. Var ama ona yorumlamıyorum erken diye

benimde aynen 8 nisanda yumurtlama oldu.. 23 nisana kadar bekle bekleyebilirsen:spor:

ben ilk hamileliğimde aşırı halsizlik ve uyku hali vardı, 2.aya yaklaştıkça koku hassasiyeti ve diş fırçalarken öğürmeler başladı, göğüslerim büyümeye başladı ve saçlarım ile cildim yağlanmaya başladı. Ama 8. haftanın içinde düşük yaptım maalesef. İnsallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutar

ben ilk hamileliğimde aşırı halsizlik ve uyku hali vardı, 2.aya yaklaştıkça koku hassasiyeti ve diş fırçalarken öğürmeler başladı, göğüslerim büyümeye başladı ve saçlarım ile cildim yağlanmaya başladı. Ama 8. haftanın içinde düşük yaptım maalesef. İnsallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutar
Amin canımmmm valla bnde suan tık yok 10 gün var

Canım profıle baktım senın 15 ekim dogum günüm bnmde

inşallah kızlar hayırlısı bakalım

belirtiler var mı ?

idrar köpürmesi belirtileri arasında mıydı?

bir de alt karında baloncuk olup inme gibi hareket oldu bağırsak hareketi mi acaba? bat a 7 gün var benim.

kizlar bat a 12 gun var gecen carsamba reglim bitti.. ama yarim saat kadar once lavaboya gittim kahverengi leke arti seffaf akinti beraber.. ne olabilir bu?? doktora gittim herhangi birsey cikmadi tahlillerim de normaldi?? ayy sok oldum yaa:110:

Back