Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında umutla bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya inanirmisin vucudumda her yasadigim degisikligi gebelige yorar oldm aslinda haklisin kendimizi dinlememiz lazm ama elimizde olmuyo doktorun duzenli dediyse duzenlidir canim hic korkma,moralini yuksek tut insallah guzel haberler yazicaz buraya
Birazda işte psikolojik oluyor canim yüksek tutuyorum ama geçmeyen ağrılar olunca baska şeyler düşündürüyor daha çok yeni yeni göbeğime yakın yerler e anlık sızılar giriyor geçiyor ama adet olcam gibi ben

kızlar sağ kulağımda ses var kalp atış sesi gibi elimle kulağımın altından geçen damara bası yaptığımda ses kesiliyor geçen haftadan beri çekiyorum dün gittim drye sağ kulakta kirlenmiş dedi hava ile aldı fakat ses gitmedi, aynen devam esnerken hapşırırken artıyor yaşayan var mı ya da yaşayan tanıdığı, bunun da gebelikle bir ilgisi olabilir mi? az çok biliyorsunuz bat 18 nisan.

Birazda işte psikolojik oluyor canim yüksek tutuyorum ama geçmeyen ağrılar olunca baska şeyler düşündürüyor daha çok yeni yeni göbeğime yakın yerler e anlık sızılar giriyor geçiyor ama adet olcam gibi ben
Bende adet olacakmisim gibi hissediyorum artk belirtilerim yavas yavas gidiyo son 5 gun bakalim testi yapip kurtulasim var bi yandan da

Bende adet olacakmisim gibi hissediyorum artk belirtilerim yavas yavas gidiyo son 5 gun bakalim testi yapip kurtulasim var bi yandan da
Aynen. Canım ben %96 adet olcam diye dusunuyorum hissediyorum esimde bu ay olumlu olcak öyle hissediyorum diyo. Bende öyle dusunsun istemiyorum sonra çok üzülüyoruz ikimzde

selam kızlar son 4 gün kaldı adete inşallah bu ay tutmuştur bu aydan umutluyum nedense, ara ara batmalarım oluyor ve idrarım koyu sarı geliyor çok fazla sivilce çıktı yüzümde akşamda kasığıma ağrı girdi uykumdan uyandırdı beni hayır olsun inşallah.
sizde de var mı bu tarz belirtiler ?

selam kızlar son 4 gün kaldı adete inşallah bu ay tutmuştur bu aydan umutluyum nedense, ara ara batmalarım oluyor ve idrarım koyu sarı geliyor çok fazla sivilce çıktı yüzümde akşamda kasığıma ağrı girdi uykumdan uyandırdı beni hayır olsun inşallah.
benim de yarın bat, sivilcelerim çok çıkardı bu ay çok yok, işte insan hep hamileliğe yoruyor:)

Merhaba canım adete 5 gün kala test yapın çıkar diyorlar ben yaptım malesef negatif bundan 8 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum inşallah bu sefer böyle bir sorunla karşılaşmam bende çok halsizlik var normalde böyle değildim akşamları erkenden uykum geliyor çok da umutlanmak istemiyorum bat 22 nisan

Merhaba canım adete 5 gün kala test yapın çıkar diyorlar ben yaptım malesef negatif bundan 8 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum inşallah bu sefer böyle bir sorunla karşılaşmam bende çok halsizlik var normalde böyle değildim akşamları erkenden uykum geliyor çok da umutlanmak istemiyorum bat 22 nisan

Bende test yaptım meraktan benimkide negatif çıktı ama umudumu kaybetmedim çünkü ilk hamileliğimde de idrarda çıkmamıştı benim adetim gecikirse kan vericem bu sefer

Bende test yaptım meraktan benimkide negatif çıktı ama umudumu kaybetmedim çünkü ilk hamileliğimde de idrarda çıkmamıştı benim adetim gecikirse kan vericem bu sefer
Bende ilk hamileliğimi mide agrısıyla öğrenmiştim ve adette olmuştum 3 gün sürmüştü genelde de 3 4 gün sürer

Benim esim icin ayni sey soz konusu degil malesef ona kalsa biraz erken davraniyomusuz falan filan
Canım erken niye olsun ki pek gönlü yok mu ya illaki 1 sene olmaması normal görülüyor ama zaten bebek ha deyince olmuyo ki kaç ay oldu bak bizim ki kaç senelerdir bebek hasreti çeken insanlar var vakti saati vardır elbet belki de senin kafani rahat tutman için diyodur oda onu

Aslında bu saydiklarin tam da gebelik belirtileri, ilk hamileligimde aynilarini yasamistim. Ama tabii beyin oyle bir sey ki gebeligi ne kdr cok istiyorsan seni o kdr yaniltabiliyor. Yalanci hamilelik belirtileri de olabilir bazi seyler. Hayırlısıolsun ins...

Kurban olduğum rabbim ol dediği zaman oluyor işte, tez zamanda inşallah aynı duyguları yaşarız yine
Amin inşallah 2.ciside 2.5 aylıkkn farkedildi inanılacak gibi değil biliyomusum sen nasıl düşük yapmadın dediler kese büyüyordu lendiliğinden kalp atışını duymadan hamileyim dememek lazım

Aslında bu saydiklarin tam da gebelik belirtileri, ilk hamileligimde aynilarini yasamistim. Ama tabii beyin oyle bir sey ki gebeligi ne kdr cok istiyorsan seni o kdr yaniltabiliyor. Yalanci hamilelik belirtileri de olabilir bazi seyler. Hayırlısıolsun ins...

yaa inşallah canım doğru çıksın negatif görmekten sıkıldım artık :(

Back