- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
2 yasında oglum canmkızım 8 yaşında sizin oğlan kaç yaşında..
Allah bağışlasın.2 yasında oglum canm
''bingo'' yapmış olabilirsin yumurtlama gününmüş bata da 9 gün var diyorsunn.. hayırlısı bakalımYa benim de ilişki bir hafta önce oldu. Yumurtlama günümdü. Bata 9 gün var. Eşimle ilk defa korunmadan ilişkiye girdik. Onun verdiği bir tepki mi vücudumun bilemiyorum. İlişkinin ertesi gününden itibaren kasıklarımda, rahmimde ara ara ağrılar, batmalar var. Gebelik desem daha 1 hafta oldu ilişki. Çok erken belirti için. Psikolojik desem değil. Çünkü olsa da olur olmasa da olur dediğimiz bir ilişki ve ilk denememiz olduğu için takıntılarım olmadı. Hissettiklerim gerçekten var. İlişkiden sonra 1 hafta boyunca adet olacakmışım gibi sancılarım var. Sebebi ne olabilir ki, böyle bişey yaşayan var mı acaba?
hayurlYaş 30 cnm valla bıktım drlardan senelerdir ilaç kullanıyorum 2 senedir bıraktım kendi haline bu ay da tam teşekküllü deniyoruz çok umutluyum niyeyse hayirlisi:))
Inşallah hepimize hayırlısıyla nasip olur cnmAllah hayırlı syla nasip etsin inşallah canim ben daha 1 senelik evliyim. Hadi inşallah canım takma kafana dicem ama olmuyo akla bi kere bebek düşüncesi girdimi bidaha insan düşünmeden edemiyo dusunmuyorum dedigimz zaman bile aslında aklimzin bi köşesinde benim bu aydan yok umudum 2 ay omce her gun denedik dr. Hergun deneyin dedi uydik baya ama sonuç negatif bu ayda 3 4 kere oldu sadece adwte 8 gün var bakalım bekliyiruz yinede :)
hayurl
Amin canım inşallah yaInşallah hepimize hayırlısıyla nasip olur cnm
merhaba kızlar bat 21 Nisan heyecan dorukta :))) gelin belirtiler istekler dusuncelerimizi beraber paylasalım
Aynen benımde belirti hiç yokBenim batım da 21 nisan
Şimdilik hiç bir belirtim yok
Her ay o kasintilar bende de oluyodu ama hala bekliyorum hamile kalmayiBenimde reglme 8 gun kaldi ama hala bi belirti yokk cok istiyorum bebegimin olmasini. Suan tel belirtim gobegimde minik kasinti gibi icten bisey hissediyorm cok nadirde olsa gogus uclarim kasiniyo bu bi belirti olabilirmi kizlar yoksa her ay oldugu gibi psikolojikmi cildircaaaaaammmm
.Her ay o kasintilar bende de oluyodu ama hala bekliyorum hamile kalmayi
Ben de hamile kalmayı çok istiyorum ama bu ay da olmadi galiba bende de hiç belirti yok
Offf moralim çok bozuk
Insallahh bu ay hepimiz kaliriz erken diye dusunuyorm daha belirtiler icin ama umutluyum her ay oldygu gibi
Insallahh bu ay hepimiz kaliriz erkendiye dusunuyorm daha belirtiler icin ama umutluyum her ay oldygu gibi
Aminnn canim insallah hepimizin olurrInşallah canım rabbim aratmasin kimseyi
Ayy canııım çıldırma duuur! :))))) benimde 7 gün kaldı valla heyecan dorukta.! Baktık hamıs degılım ovulasyon testi alacamBenimde reglme 8 gun kaldi ama hala bi belirti yokk cok istiyorum bebegimin olmasini. Suan tel belirtim gobegimde minik kasinti gibi icten bisey hissediyorm cok nadirde olsa gogus uclarim kasiniyo bu bi belirti olabilirmi kizlar yoksa her ay oldugu gibi psikolojikmi cildircaaaaaammmm
Yine umutlarm yerle bir oldu canim bu ayda yatti adet oncesi akintim geldi beyaz kremsi ....Ayy canııım çıldırma duuur! :))))) benimde 7 gün kaldı valla heyecan dorukta.! Baktık hamıs degılım ovulasyon testi alacam
Canım belli olmaz bıraz bekle kaç gün varYine umutlarm yerle bir oldu canim bu ayda yatti adet oncesi akintim geldi beyaz kremsi ....
7 gun kaldi. Sabah yine aglama kriziyle uyandim artik psikolojim o kadar bozulduki 1 yillik evliyim 3 aydir cocuk dusunuyoruz elimden geleni yapiyorm ama yok tutmuyo bu ay o kadar umitliydim bir de baktim ne goreyim adet oncesi akintim gelmis iyi taniyorum yani beyaz ayni krem gibi unutlarm yerle bir olduCanım belli olmaz bıraz bekle kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?