Nisan ayında o bebek gelecek diyenler

bu dediğin tüp bebek deme bnm de eşimde sprem hareketi sorunu var

Tup bebekten onceki evre desek daha dogru oluyo sanirim canim 4 hakkim var asilama icin 4 defa tutmazsa ki allah korusun ozaman tup bebek tedavisine baslaniyo ben fransada yasiyorum ve hemen asilamaya yonlendirdiler. bilmiyorum turkiyede nasil yapiyolar. esimin sperm kalitesinin dusuk oldugunu gorunce doktor ilac tedavisiyle zaman kaybetmeyelim asilamaya baslayalim dedi .size soylemedilermi?

canım nasıl bişeymiş bu türkiyede böyle bişey yok ki aşılamada birleştrmeden direk eşinin spermlerinden en ii hareket edenlre secilip onlar vajinadan rahme verilio

Doğru canım ben de öyle biliyorum döllenme rahim de oluyor

Yok dollenmeyi kucuk bir kutunun icinde yapip icime birakicaklar ve o gunden itibaren hamile sayiliyorum ben turkiyedeki yontemleride burdakileride pek bilmiyorum dun doktorum bana boyle anlatti once beni bayiltip 4 yumurtami alacaklar esiminde spermlerini kucuk dort bolumlu bir kutu dun gordum onun icerinde embriyo haline gelecekmis ve bolunmeye baslayinca en saglikli gorunenlerin iki yada ucunu icime birakacaklar bir kacgun sonra tutunma olmusmu diye bakacak kalan kutu icindeki embriyolarda dondurulacak ikinci bir bebek istedigimizde onu tekrar enjekte edecekler bana burda boyle yani bana yapilacak olan boyle kizlar

Bu aşılama mi ben aşılamayı böyle bilmiyordum tüp bebeği böyle biliyorum

bu tüp bebek diye gecio canım türkiyede

bu tüp bebek diye gecio canım türkiyede

Valla bize burda asilama dediler 4 sefer bu ondan sonra tup bebek olmazsa allah korusun tabii ama tup bebek nasil oluyo bida doktora gittigimde unutmazsam sorarim kizlar valla bana doktor dedi bilmiyorum ama tup bebek olmadigini biliyorum kesin okadar

Kizlar dogrusunuz tup bebek oluyomus dun internetten video fln baktim ama burda asilama diye geciyo nedense anlamadim fazla buyuk bir sorun yokken neden hic ilac tedavisi yada asilamaya basvurmadan direk tupbebek yapildigini sorcam doktora :-(

Kizlar dogrusunuz tup bebek oluyomus dun internetten video fln baktim ama burda asilama diye geciyo nedense anlamadim fazla buyuk bir sorun yokken neden hic ilac tedavisi yada asilamaya basvurmadan direk tupbebek yapildigini sorcam doktora :-(

canım üzülme senin için böylesi daha hayırlıdır belki dr bildiği bisey olmasa direk geçmezdi stres yapma herşey olacağına varır

cnm üzülme sakın belki böyle meleğine daha cabuk kavuscan sen ferah tut içini ne kadara yaptırıyorsun peki

cnm üzülme sakın belki böyle meleğine daha cabuk kavuscan sen ferah tut içini ne kadara yaptırıyorsun peki
Amin canim insallah hepimizi kavustursun bebislerine.ben para konusunda avantajliyim sanirim sizlere gore para odemicem ben saglik sigortam karsiliyo hepsini hic bir ucret almicaklar benden

kızcelerrr bu ay da gelmedi bebeğimmm...çok ağrımm varr çokkk...üzgünümm çokkkk ben bir ay 31.günüm de bir ay 26. 27. günümde adet oluyorummm...bugün yarınnn gelirrr kırmızılarrrr geçen ay 31. günümde oldummm bu ay ne zaman olucamm bilmiyorummm...sadece çokk ağrımm varrr...

Son düzenleme:

canım benim kendine bu kadar eziyet etme lütfen herşey Rabbimin elinde biliyorsun O ne zaman ol derse ozaman olur. Ben seni çok iyi anlıyorum canım ama bazen psikolojik olabiliyor biraz kendini rahat bırak olmuyorsa vardır bir hayır de canım ben hep öyle yaptım 6 sene boyunca üzme kendini ne olur sana yazık

canım nasıl bişeymiş bu türkiyede böyle bişey yok ki aşılamada birleştrmeden direk eşinin spermlerinden en ii hareket edenlre secilip onlar vajinadan rahme verilio

evet özlem benimde aşılamam spermler alındı bana enjekte edildi.arkadaşın söylediği tüp bebek.dışarıda dölleniyor tup bebek

çok geçmiş olsun, vardır rabbimin bir bildiği, strese girme, Allah hayırlı evlat versin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…