• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayında o bebek gelecek diyenler

bizde çok istiyoruz 3 aydır bişi yok malesef:( 2 yıllık evliyiz doğun kontrol hapı kullanmıştım diane 35 onun etkisimidir hala bilmiyorum :( hayırlısı bakalım inş. bu ay hepimiz mutlu haberler alırız :1:

Ben 3 senedir bekliyorum en sonunda esimi ikna edip kontrollerimizi yaptirdigimizda sperm hareketligi az oldugunu ogrendik bugun asila randevum vardi mayis ayinda ilk asilamami olcam allahin izniyle bosuna beklemisim 3 sene olacak diye bence yolun basindayken tahlillerini yaptir her adet gununu beklemek nasil bir duygu cok iyi bilirim canim

nasılsın hicrannn nasıl gidiyor hayat...sen de nisan ayında o bebiş gelecek diyenlerdensin sanırım...RABBİM gönlüne göre versin inş...

Rabbim en doğru zamanı bilir ama bu ay çok umutluyum ben iğnetedavisi görüyorum kasık bel ve dizlerde çok ağrı var gogusler de hassasiyet öyle iste sende ne var ne yok

Kizlar bugun asilamada ilk randevum vardi vee mayis ayinda anne adayi olabilcem insallah ama ben sizinleyim insallah hepimiz hamis oluruz bebisler bu gobislere girecek insallah :)))

Kizlar bugun asilamada ilk randevum vardi vee mayis ayinda anne adayi olabilcem insallah ama ben sizinleyim insallah hepimiz hamis oluruz bebisler bu gobislere girecek insallah :)))

Tebrikler canım dualarımız seninle inşllah bebiş gelir gobusune:49:

Allah nasip ederse nisan ayınd ao bebek gelecek :)))

herkse merhaba kızlar, 2. bebğimizi istiyoruz ailecek, bu ay denemeyeceğiz, sağlık sorunlarım çıktı, Allah nasip kısmet ederse nisan ayında o bebişi istiyoruuuzzz

Rabbim en doğru zamanı bilir ama bu ay çok umutluyum ben iğnetedavisi görüyorum kasık bel ve dizlerde çok ağrı var gogusler de hassasiyet öyle iste sende ne var ne yok
ben de 3 aylık klomen +çatlatma iğnelerinden sonra 14 şubatta ilk aşılamamı oldum 28 şubatta ayaklarım yere basmıyordu resmen hamileydim ve doktorumdan da duymuştum bunu...ancak 2 gün sonra tekrarlanan testimle birlikte değerim düştü sonrada bebeğim düştü... düşük sonrası kont sağ yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurtam olduğunu söyledi doktorum o gün bugündür deniyoruz :1: :1:eşcaazımla :38: :38: bat 3 nisan ölee bekliyorum iş de umutlu olmak istiyorum elbette çok çokk...RABBİM NASİP EDER İNŞ. sana da bana daaa...

yalnız değilsin canım...biz de 2.aşılamaya karar verdik nisan yada mayıs ayında...ama korkuyorum iş de bir kimyasal daha yaşamak istemiyorummm...inş. canım benim inş. göbişlerimiz ikiz ikiz olurrrr...inş.

Allah nasip ederse nisan ayınd ao bebek gelecek :)))

herkse merhaba kızlar, 2. bebğimizi istiyoruz ailecek, bu ay denemeyeceğiz, sağlık sorunlarım çıktı, Allah nasip kısmet ederse nisan ayında o bebişi istiyoruuuzzz

Insallah canim allah saglik sihat verdikten sonra hersey olur meraketme

nisan ayında o haberi almak isteyenlerden biride benim :3:
çok istiyorum çokk ama hemen ilk ayda olmaz diyolar :5:

neden öyle diyorlar yaaaa, ben kızımdan önce 2 kez düşükle sonuçlanan gebelik yaşadım, ikisinde de istediğimiz zaman hamile kalmıştım, belirlediğimiz ayda hamileydim yani, gözünüzü korkutmayın öyle yaaa, stres bir kere gebe kalamamanın en büyük etkenidir, benim görümceeme de öyle demişler, 5-6 ay uğraşırsın gebe kalmak için demişler, kızcağız öyle zannetmiş, korunmamış, ve beklenmedik bir hamilelikle şok oldu :))))))))))

yalnız değilsin canım...biz de 2.aşılamaya karar verdik nisan yada mayıs ayında...ama korkuyorum iş de bir kimyasal daha yaşamak istemiyorummm...inş. canım benim inş. göbişlerimiz ikiz ikiz olurrrr...inş.[/QUOTE]

Demek ilk asilamani yaptirdin sen ve kimyasal oldu cok uzuldum :-( insallah bu sefer olur bugun doktorun odasinda butun asilama yapilanlarin bebekleri nin fotolari vardi ve hemen hemen hepsi ikizdi aayy cok degisik duygular icerinse oldum orda kendi bebegiminde fotografini orda gorur gibi oldum insallah allah anne olmayi o duygunun nasil oldugunu bizlere yasatsin amin :'(

Kızlar nasılsınız benimde eşimin işi çıktı evde yok şuam bende k k da takılıyorum ay nasıl gidiyor çalışmalar

ben de 3 aylık klomen +çatlatma iğnelerinden sonra 14 şubatta ilk aşılamamı oldum 28 şubatta ayaklarım yere basmıyordu resmen hamileydim ve doktorumdan da duymuştum bunu...ancak 2 gün sonra tekrarlanan testimle birlikte değerim düştü sonrada bebeğim düştü... düşük sonrası kont sağ yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurtam olduğunu söyledi doktorum o gün bugündür deniyoruz :1: :1:eşcaazımla :38: :38: bat 3 nisan ölee bekliyorum iş de umutlu olmak istiyorum elbette çok çokk...RABBİM NASİP EDER İNŞ. sana da bana daaa...

yalnız değilsin canım...biz de 2.aşılamaya karar verdik nisan yada mayıs ayında...ama korkuyorum iş de bir kimyasal daha yaşamak istemiyorummm...inş. canım benim inş. göbişlerimiz ikiz ikiz olurrrr...inş.

Üzüldum tatlim benim de bat 3 nisan günler geçmek bilmiyo benim bebişim yok daha bit buçuk yıllık evliyim

Kızlar nasılsınız benimde eşimin işi çıktı evde yok şuam bende k k da takılıyorum ay nasıl gidiyor çalışmalar

Iyidir canim sen nasilsin? Valla bugun calismalar icin mayis ayina temel atmayi dusunuyoruz;-) asilama doktorumda ilk randevum vardi vee mayis ayinda ilk asilamam yapilacak allahin izniyle turkiyeye izine gelmeden once hamis olurum insallah

İnşallah canım kızlar aşılama dediğiniz nedir ben şimdilik evde kendim denediğim için bu yöntemlerimbilmiyorum da

Aman napayım canım 4 gözle yımırtlamayı bekliyorum adetim biteli 3 gün oldu bakalım bu ay bebiş gelecek mi çok istiyorum onu ama gelmiyor velet

Vardır hayırlı bi zamanı:49: ovitrelle kullandım bu ay ama yumurtladım mi bilmiyorum sabırsızlıkla bat i bekliyorum

Back