- Konu Sahibi merve_celal
-
İnşallah canım kızlar aşılama dediğiniz nedir ben şimdilik evde kendim denediğim için bu yöntemlerimbilmiyorum da
O ne ilacı canım doktor mu verdi sna
Ay hadi bakalım doktorumda bize 1 yıl düzenli bir ilişki sonunda olmazsa ozaman çocuk olmuyor diyoruz ancak dedi o yüzden şimdilik beklemeseniz bizde bakalım
Ay hadi bakalım doktorumda bize 1 yıl düzenli bir ilişki sonunda olmazsa ozaman çocuk olmuyor diyoruz ancak dedi o yüzden şimdilik beklemeseniz bizde bakalım
Özele gidiyorum canım benimDevlete mi özele mi gidiyorsun
Canım bu benim daha 2. AyımDogru canim banada oyle soylemisti doktorum 1 yil olmazsa ozaman cocugunuz olmuyo demektir baska bir sorun vardir demisti sen nekadardir deniyosun?
Canım bu benim daha 2. Ayım
Kızlar nasılsınız benimde eşimin işi çıktı evde yok şuam bende k k da takılıyorum ay nasıl gidiyor çalışmalar
Kızlar ben pregestan klomefen tarlusal gonal f menegon obitrelle duphaston kullandım bu ilaçlardan kullanan var mi yan etkileri var mi
Bak sekerim simdi bu bebisleri normal yolla olmayanlar icin gecerli bir durum benim herseyim normal ama esimin spermleri benim yumurtalarima ulasmiyo yani sperm hareketi dusuk. Budurumda doktor benim yumurtalarimi alacak icimden ve esiminde spermlerini disarda bir kucuk kutunun icinde embriyo haline getiriyolar ve kadina enjekte ediyolar ve hamis oluyosun bana oyle yapacaklar
Yumurta çatlatma iğnesi benim yumurtalar oluşuyo ama çatlamiyoo iğne catlatmak için bu ay 3 yumurtam var
ben gonal f kullandım canım bende herhangi bir yan etkisi olmadı ama...10 gün kullandım 0.75 doz...
inş üçüz olur canım...biz de burdan kutlama yaparızzz inş...
Bak sekerim simdi bu bebisleri normal yolla olmayanlar icin gecerli bir durum benim herseyim normal ama esimin spermleri benim yumurtalarima ulasmiyo yani sperm hareketi dusuk. Budurumda doktor benim yumurtalarimi alacak icimden ve esiminde spermlerini disarda bir kucuk kutunun icinde embriyo haline getiriyolar ve kadina enjekte ediyolar ve hamis oluyosun bana oyle yapacaklar
bu dediğin tüp bebek deme bnm de eşimde sprem hareketi sorunu var
Mrb canım burda yeni olduğum için özelden dönemedim sana ben de 14 de oldum çok ağrım var sen de durum nedir
bende de ağrı cok oldu şöle oldu hatta bacak bacak üstüne atamadıım bile oldu ama baska belrti yok sanırım bnm tutmadı göğüslerde dğişiklik felan hiç bişi yok sadece bu ay ates ölçümü yaptımm bgn baya yüksekti öle yani sen ne zammn teste gtmeyi düşünüorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?