Nisan ayında o bebek gelecek diyenler

İnşallah canım kızlar aşılama dediğiniz nedir ben şimdilik evde kendim denediğim için bu yöntemlerimbilmiyorum da

Bak sekerim simdi bu bebisleri normal yolla olmayanlar icin gecerli bir durum benim herseyim normal ama esimin spermleri benim yumurtalarima ulasmiyo yani sperm hareketi dusuk. Budurumda doktor benim yumurtalarimi alacak icimden ve esiminde spermlerini disarda bir kucuk kutunun icinde embriyo haline getiriyolar ve kadina enjekte ediyolar ve hamis oluyosun bana oyle yapacaklar

Ay hadi bakalım doktorumda bize 1 yıl düzenli bir ilişki sonunda olmazsa ozaman çocuk olmuyor diyoruz ancak dedi o yüzden şimdilik beklemeseniz bizde bakalım

Ay hadi bakalım doktorumda bize 1 yıl düzenli bir ilişki sonunda olmazsa ozaman çocuk olmuyor diyoruz ancak dedi o yüzden şimdilik beklemeseniz bizde bakalım

Dogru canim banada oyle soylemisti doktorum 1 yil olmazsa ozaman cocugunuz olmuyo demektir baska bir sorun vardir demisti sen nekadardir deniyosun?

Kızlar ben pregestan klomefen tarlusal gonal f menegon obitrelle duphaston kullandım bu ilaçlardan kullanan var mi yan etkileri var mi

Kızlar nasılsınız benimde eşimin işi çıktı evde yok şuam bende k k da takılıyorum ay nasıl gidiyor çalışmalar

merhaba merve...iyi gidiyor iyi diyelimm iyi olsun...benim eşcaazım uyanırsa inş.. ... ben de umutlu olmak istiyorum bu aydan...NASİP RABBİM hayırlı zamanda nasip eder inş...

sen tüp bebek tedavisi olucaksın sanırım...hakkında hayırlısı olsun canımmm...göbişinn bebişş dolsun ikizz olsunnn inş...

Son düzenleme:

bu dediğin tüp bebek deme bnm de eşimde sprem hareketi sorunu var

Mrb canım burda yeni olduğum için özelden dönemedim sana ben de 14 de oldum çok ağrım var sen de durum nedir

bende de ağrı cok oldu şöle oldu hatta bacak bacak üstüne atamadıım bile oldu ama baska belrti yok sanırım bnm tutmadı göğüslerde dğişiklik felan hiç bişi yok sadece bu ay ates ölçümü yaptımm bgn baya yüksekti öle yani sen ne zammn teste gtmeyi düşünüorsunn

Ben bat a kadar beklemeyi düşünüyorum pokistik over var ben de hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sen ne zaman test yap can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…