- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
- Konu Sahibi merve_celal
-
Kızlar nerdesiniz kimse yok mu
:
ben burdayım sıkıntıdan da patlıyorumm...eşcaazım da uyuduöle bi başıma geziniyorum kk de...
ben de burdayım ama kimseler yok benim kocisde çalışıyo yalnızım
bizde çok istiyoruz 3 aydır bişi yok malesef2 yıllık evliyiz doğun kontrol hapı kullanmıştım diane 35 onun etkisimidir hala bilmiyorum hayırlısı bakalım inş. bu ay hepimiz mutlu haberler alırız
nasılsın hicrannn nasıl gidiyor hayat...sen de nisan ayında o bebiş gelecek diyenlerdensin sanırım...RABBİM gönlüne göre versin inş...
Kizlar bugun asilamada ilk randevum vardi vee mayis ayinda anne adayi olabilcem insallah ama ben sizinleyim insallah hepimiz hamis oluruz bebisler bu gobislere girecek insallah :)))
ben de 3 aylık klomen +çatlatma iğnelerinden sonra 14 şubatta ilk aşılamamı oldum 28 şubatta ayaklarım yere basmıyordu resmen hamileydim ve doktorumdan da duymuştum bunu...ancak 2 gün sonra tekrarlanan testimle birlikte değerim düştü sonrada bebeğim düştü... düşük sonrası kont sağ yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurtam olduğunu söyledi doktorum o gün bugündür deniyoruzRabbim en doğru zamanı bilir ama bu ay çok umutluyum ben iğnetedavisi görüyorum kasık bel ve dizlerde çok ağrı var gogusler de hassasiyet öyle iste sende ne var ne yok
Kizlar bugun asilamada ilk randevum vardi vee mayis ayinda anne adayi olabilcem insallah ama ben sizinleyim insallah hepimiz hamis oluruz bebisler bu gobislere girecek insallah :)))
Allah nasip ederse nisan ayınd ao bebek gelecek :)))
herkse merhaba kızlar, 2. bebğimizi istiyoruz ailecek, bu ay denemeyeceğiz, sağlık sorunlarım çıktı, Allah nasip kısmet ederse nisan ayında o bebişi istiyoruuuzzz
nisan ayında o haberi almak isteyenlerden biride benim
çok istiyorum çokk ama hemen ilk ayda olmaz diyolar
ben de 3 aylık klomen +çatlatma iğnelerinden sonra 14 şubatta ilk aşılamamı oldum 28 şubatta ayaklarım yere basmıyordu resmen hamileydim ve doktorumdan da duymuştum bunu...ancak 2 gün sonra tekrarlanan testimle birlikte değerim düştü sonrada bebeğim düştü... düşük sonrası kont sağ yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurtam olduğunu söyledi doktorum o gün bugündür deniyoruzeşcaazımla bat 3 nisan ölee bekliyorum iş de umutlu olmak istiyorum elbette çok çokk...RABBİM NASİP EDER İNŞ. sana da bana daaa...
yalnız değilsin canım...biz de 2.aşılamaya karar verdik nisan yada mayıs ayında...ama korkuyorum iş de bir kimyasal daha yaşamak istemiyorummm...inş. canım benim inş. göbişlerimiz ikiz ikiz olurrrr...inş.
Kızlar nasılsınız benimde eşimin işi çıktı evde yok şuam bende k k da takılıyorum ay nasıl gidiyor çalışmalar
Kızlar nasılsınız benimde eşimin işi çıktı evde yok şuam bende k k da takılıyorum ay nasıl gidiyor çalışmalar
Aman napayım canım 4 gözle yımırtlamayı bekliyorum adetim biteli 3 gün oldu bakalım bu ay bebiş gelecek mi çok istiyorum onu ama gelmiyor veletİyi diyelim iyi olsun fıstık senden naber benim kocis de yok sıkıldım
Aman napayım canım 4 gözle yımırtlamayı bekliyorum adetim biteli 3 gün oldu bakalım bu ay bebiş gelecek mi çok istiyorum onu ama gelmiyor velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?