- Konu Sahibi merve_celal
-
Arkadaşlar merhaba
Bende buradaki birçok anne adayı gibi haymiş olmak isteyenlerdenim tabi ki ahmiş olmak yetmez bebeğimizi sağlıklı ir şekilde Rabb'imin izniyle dünyaya getirmek istiyorum Nisan ayında Rabbim bu duyguyu bahşedecek hissediyorum benimle birlikte olanları buraya bekliyorum torpilime Uğur getirin
Kızlar bu topiği açtım uğur getirsin diye ama dün akşam saatlerinde bir haberle sarsıldım :S canım yengemin beyninde tümor varmış :S dünden beri yaşayan ölü gibiyim ve hiç bir şeye isteğim yok destek olun bana
Cok buyuk gecmisolsun canim cok uzuldum allah saglik sihhat ve sabir versin biran once iyilesir insallah
saol canım benım bugun tekrar doktora gıdıcek once anjıyo olacakmıs beyıne bır ılac verılecekmıs eger olmazsa amelıyat Rabb'im onu çocuklarına bağışlasın :S
Mrb kızlar bende bir buçuk yıllık evliyim pcoluyum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay igneye başladık 7 gün önce çatlatma iğnesi ovitrelle 3 yumurtam oluşmuştu iğnelerle inşllah bu ay tutar nisan da gelir bebeğim
inşallah canım benim bebişlerimiz bizi bekletmeden hayırlısıyla göbişlerimize gelsnler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?