• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayında o bebek gelecek diyenler

merve_celal

Rabb'im sana sonsuz şükür
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
479
0
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Bende buradaki birçok anne adayı gibi haymiş olmak isteyenlerdenim tabi ki ahmiş olmak yetmez bebeğimizi sağlıklı ir şekilde Rabb'imin izniyle dünyaya getirmek istiyorum Nisan ayında Rabbim bu duyguyu bahşedecek hissediyorum benimle birlikte olanları buraya bekliyorum torpilime Uğur getirin

Arkadaşlar merhaba
Bende buradaki birçok anne adayı gibi haymiş olmak isteyenlerdenim tabi ki ahmiş olmak yetmez bebeğimizi sağlıklı ir şekilde Rabb'imin izniyle dünyaya getirmek istiyorum Nisan ayında Rabbim bu duyguyu bahşedecek hissediyorum benimle birlikte olanları buraya bekliyorum torpilime Uğur getirin

Insallah canim bende bebis istiyorum ama benimki nisanda olmicak biliyorum asilama icin ilk randevum 21 marta ama yinede seninleyim hadi bakalim hayirlisi senin icin

teşekkür ederim canım benim dün forumda bebeğim 9 aylık yaşam öyküsü vardı video gözyaşlarımı tutamadım bebeğimi çok istediğimi birkez daha anladım :) İnş. Rabbim yüzümüzü güldürürm.

BENDE NİSAN AYINDA HAMİLE OLDUĞUM HABERİNİ ALMAK İSTEYENLERDENİM.AMA BİR ÇOK ARKADAŞIM O HEMEN ÖLE İLK AYDA TUTMUYO 4-5 AY UĞRAŞILIYO DESEDE BEN HAMİLE OLABİLMEK İÇİN DUA EDİYORUM.TABİ DEDİĞİN GİBİ SAĞLIKLA SIHATLE VE ASLINDA EN ÖNEMLİSİ EN HAYIRLI ZAMANDA GELSİN BEBİŞLER:)):nazar:

nisan ayında o haberi almak isteyenlerden biride benim :3:
çok istiyorum çokk ama hemen ilk ayda olmaz diyolar :5:

merhaba kızlarr benimde evliliğimin 9. ayı ve bizde düşünüyoruz eşimle çok istediğimize karar verdik:) ama burada da yazdığınız ggibi arkadaşlar isteyince 3-4 ay kadar olmuyo dediler.moralim bozuldu. Allah tez zamanda nasip etsin isteyenlere

Ben de varımmmmmm :) ben de mart sonu adet olucam ve nisanda ilk çalışmaya başlıycaz heyecanlıyız :)) görücez bakalım ilk ayda mı tutucak yoksa nazlanıcak mı..Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin herkese

Kızlar bu topiği açtım uğur getirsin diye ama dün akşam saatlerinde bir haberle sarsıldım :S canım yengemin beyninde tümor varmış :S dünden beri yaşayan ölü gibiyim ve hiç bir şeye isteğim yok destek olun bana

merhaba kızlarr...ben de anne olmayı çok ama çokkk ama çokkk istiyorummm...şubat ayında aşılama oldum malesef 4.hafta bitiminde düştü bebeğim...düşük sonrası kontrole gittim doktorumm oluşmakta olan bir yumurtam olduğunu söyledi... :14: biz de eşcaazımla deniyoruzz :1: inş. bu ay olurrrr bebişimmm :31: kendiğilinden gelirrr RABBİM nasipp eder... nisan ayında o bebişş gelecekkk dimi kızlarrr inş... dimi kızlarrrr... :36:

Son düzenleme:
merhaba :80:ben 1.5 yıldır hep istedim her ay nisanda da istiyorum taabiki ilk aşılmam tutmadı bugun lekeleniyorum kısmetse 2 aşılamayı dünüyorum hepimize rasgelsin

Kızlar bu topiği açtım uğur getirsin diye ama dün akşam saatlerinde bir haberle sarsıldım :S canım yengemin beyninde tümor varmış :S dünden beri yaşayan ölü gibiyim ve hiç bir şeye isteğim yok destek olun bana

Cok buyuk gecmisolsun canim cok uzuldum allah saglik sihhat ve sabir versin biran once iyilesir insallah :(

Cok buyuk gecmisolsun canim cok uzuldum allah saglik sihhat ve sabir versin biran once iyilesir insallah :(

saol canım benım bugun tekrar doktora gıdıcek once anjıyo olacakmıs beyıne bır ılac verılecekmıs eger olmazsa amelıyat Rabb'im onu çocuklarına bağışlasın :S

bizde çok istiyoruz 3 aydır bişi yok malesef:( 2 yıllık evliyiz doğun kontrol hapı kullanmıştım diane 35 onun etkisimidir hala bilmiyorum :( hayırlısı bakalım inş. bu ay hepimiz mutlu haberler alırız :1:

Mrb kızlar bende bir buçuk yıllık evliyim pcoluyum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay igneye başladık 7 gün önce çatlatma iğnesi ovitrelle 3 yumurtam oluşmuştu iğnelerle inşllah bu ay tutar nisan da gelir bebeğim

Mrb kızlar bende bir buçuk yıllık evliyim pcoluyum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay igneye başladık 7 gün önce çatlatma iğnesi ovitrelle 3 yumurtam oluşmuştu iğnelerle inşllah bu ay tutar nisan da gelir bebeğim

inşallah canım benim bebişlerimiz bizi bekletmeden hayırlısıyla göbişlerimize gelsnler :)

Back