Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

bende bu ay çok güzel adet oldum.:d tam gününde sağolsun çok güzel gelir benim kırmızılar. geçen ay sanrım kimyasal gebelikti. bu ay gün şaşmadı. umudum gelecek ayaD:
insallah canımm ya hayırlsı bakalımm guzel haberler verırsınn

canlarımm gunaydınnn nasılsınız ne yaptınızz durumlarınız nasılll :KK36::KK36:

Kuzum antibiyotikler baya yüksek etkili bence druna bi sor AUGMENTIN BID 1000 bu antibiyotik hem gebelikte hem emzirme donemlerinde kullanilabilen bi ilaç ve hekimler genelde bunu önerir canim drunla bunu bi görüş ve şimdi durumun nasil çok kotumusun ona göre tedavi al tamol basit bi ağrı kesici ki gebeliktede tek kullanacagin agri kesici o olacak gebeliğe gelirsek gec dollenmede adetten 1 hafta sonrasına kadar belli olur canim sen gebelik testi al ve sabahlari yap canim adetin bi kac gun geçerse kan testi ver tekrar emin ol kuzum yarin sabah idrar testini bekliyor olacağım
canımmm ne yaptınnn dr gıttınmmıı kuzucugumm

canımmm ne yaptınnn dr gıttınmmıı kuzucugumm
Gittim dikislerim gayet güzelmiş ödem için bi ilac yazdı vaginaya uygulanacak ve 10 gün daha rapor yazdı çok yorma kendini istirahat et dedi yatıyorum işte bugün biraz ağladım iki arkadaş vardı biri benden sonra evlendi biri benden üç ay önce kürtaj olmuştu ikiside hamile biri 6 aylık biri 4 aylik çok zoruma gitti bende eğer yaşıyor olsaydı agustos ayinda doğum olacakti halbuki ben hep başka sebeplerden dr gidiyorum sanki bidaha hiç olmayacak gibi geliyor icimiçim parcalaniyor :KK43: 28 miydi canim BAT in silik bile olsa yokmu bide yarin sabah yap bakalım kuzumm :KK36:

Gittim dikislerim gayet güzelmiş ödem için bi ilac yazdı vaginaya uygulanacak ve 10 gün daha rapor yazdı çok yorma kendini istirahat et dedi yatıyorum işte bugün biraz ağladım iki arkadaş vardı biri benden sonra evlendi biri benden üç ay önce kürtaj olmuştu ikiside hamile biri 6 aylık biri 4 aylik çok zoruma gitti bende eğer yaşıyor olsaydı agustos ayinda doğum olacakti halbuki ben hep başka sebeplerden dr gidiyorum sanki bidaha hiç olmayacak gibi geliyor icimiçim parcalaniyor :KK43: 28 miydi canim BAT in silik bile olsa yokmu bide yarin sabah yap bakalım kuzumm :KK36:
canımm benım aglama ya kıyamam sana bnle bırlıkte evleneler hep hamıle bırde bunu yuzume vuruyolar benımde agrıma gıdıyor ınankıı bnmm batt yarınmıs canımmyanlıss hesaplamısım ama yınede test yaptımm ıkındı uzerıı ama koca bırtek cızgı varr atesımde 36.6 olcuyorumm devamlıı ole yanıı adına da cok sevındımm dınlen tabıkııı kuzucugumm bnmmm allahımm sıfa versınn

bende geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdim bu ayda klomene başaldım inşallah bu ay olur:110: bu arada bir buçuk yıllık evliyim ve bi yıldır istiyoruz bi tane düşük var bir yıl önce bi dahada olmadı :KK61:
canımm ne yaptınn nerelerdesınnn :KK200::KK200::KK50::KK50::KK50:

Buralardayim canim napim ayni bi dgisiklik yok malesef doktorum igne tedavisine gecti suan onu yapiyoruz yarin kontrolum var sen napiyorsun nasilsin canim var mi bi gelisme
ınsallh ıgne guzel sonuclar verır canımm :) bnde de aynıı:KK43: bugunn bat gunumm ama cokk hastayımm antıbıyotıkk tedAVI alıyorumm bu ayd aa olmadıı bnm

ınsallh ıgne guzel sonuclar verır canımm :) bnde de aynıı:KK43: bugunn bat gunumm ama cokk hastayımm antıbıyotıkk tedAVI alıyorumm bu ayd aa olmadıı bnm
geçmiş olsun canım neyin var :KK43: valla iğne daha etkili dedi doktor hayırlısı haktan ben bu iki aydır ruh hali olarak çok rahatım canım hayırlısıyla hepimizin olacak inşallah teker teker rabbim dilerse taştan çiçek çıkarır sadece zamanı var bize düşende sabretmek üzülerek çok yıpratıyodum kendimi baktım olmuyo ben hasta olacam o yüzden takmıyorum artık ve günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum artık yoksa öbür türlü geçmiyor vakit :21::21:

geçmiş olsun canım neyin var :KK43: valla iğne daha etkili dedi doktor hayırlısı haktan ben bu iki aydır ruh hali olarak çok rahatım canım hayırlısıyla hepimizin olacak inşallah teker teker rabbim dilerse taştan çiçek çıkarır sadece zamanı var bize düşende sabretmek üzülerek çok yıpratıyodum kendimi baktım olmuyo ben hasta olacam o yüzden takmıyorum artık ve günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum artık yoksa öbür türlü geçmiyor vakit :21::21:
aynen canım ya benımde bu ay ckkk yogundu canımmm bnmm orta kulak ıltıhabı gecıdımm kulagımdan kan geldıı o derece fena haldeydımm gunde uc tane antıbıyotık alıyorumm dıger ılaclarda harıcc canımm tesekkur ederımm cNIMMM ALLHIMM GONLUNE GORE VERSINN CAANIMM

aynen canım ya benımde bu ay ckkk yogundu canımmm bnmm orta kulak ıltıhabı gecıdımm kulagımdan kan geldıı o derece fena haldeydımm gunde uc tane antıbıyotık alıyorumm dıger ılaclarda harıcc canımm tesekkur ederımm cNIMMM ALLHIMM GONLUNE GORE VERSINN CAANIMM
çokk dikkat et benimde kulağımda sıvı birikmişti 20 gün duyamıyodum bişey geçti şükürr dikkat et kendine:KK200::KK36:

canım ne yaptın adet oldun mu?

testtttt yaptımmmm canlarımm ama sonucc negatıff olmadı yınee umudumda bıttı artıkkk :cry::cry::cry::cry::cry:

X