- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Nisan 10 da ovitrelle oldum sağ ve sol 22 mm yumurtam varken sizler kaçında oldunuz hadi beraber bekleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 10 unda oldum canım biri 21 mm biri 17 mm iki tane vardı hayırlısı inşallah ilk ignenmi benim 4. BuNisan 10 da ovitrelle oldum sağ ve sol 22 mm yumurtam varken sizler kaçında oldunuz hadi beraber bekleyelim
İnşallah canım rahim kalınlığını sordun mu hiçBende 3 Nisan da oldum. Sağ da 19 - 20 mm 2 tane, solda 15 mm bir tane yumurtam vardı. Hepimiz İnş en kısa sürede kucaklarımızı doldururuz
Bende 4. Oldum canım ama yumurtalar hiç bu kadar büyümemişti bu ay insşalah ümitliyimMerhaba bende 10 unda oldum canım biri 21 mm biri 17 mm iki tane vardı hayırlısı inşallah ilk ignenmi benim 4. Bu
Ay hadi hayırlısı olsun 2 gün sonra bi test yaparsınız ozamanBende 3 Nisan da oldum. Sağ da 19 - 20 mm 2 tane, solda 15 mm bir tane yumurtam vardı. Hepimiz İnş en kısa sürede kucaklarımızı doldururuz
Bneim hiç umudum yok canım ya iki iğnemi başka hastanede oldum ama benim yumurtam hep büyüyor çok güzel oluyor ve iki veya üç tane olur hep ama olmuyor nedense ikisini başka hastanede yaptırdım tutmadı üçüncü için başka doktora gittim ilk defa şekerimi ölçtü ve o yüksek dedi ilaca başladık ilk iki iğnede zaten olması beklenmezdi şeker yüksekmiş dedi üçüncü yu oldum yine olmadı 4. Yu istemedim olmuyor işte dedim bu ayda sonkez deneyelim dedi birşey diyemedimBende 4. Oldum canım ama yumurtalar hiç bu kadar büyümemişti bu ay insşalah ümitliyim
Karamsar düşünme hemen belki bu defa olur birbirimize haber verelim muhakkak hep umutlu oluyorm sonu hüsran da olsaBneim hiç umudum yok canım ya iki iğnemi başka hastanede oldum ama benim yumurtam hep büyüyor çok güzel oluyor ve iki veya üç tane olur hep ama olmuyor nedense ikisini başka hastanede yaptırdım tutmadı üçüncü için başka doktora gittim ilk defa şekerimi ölçtü ve o yüksek dedi ilaca başladık ilk iki iğnede zaten olması beklenmezdi şeker yüksekmiş dedi üçüncü yu oldum yine olmadı 4. Yu istemedim olmuyor işte dedim bu ayda sonkez deneyelim dedi birşey diyemedim
Rahim kalınlığını soyledimi canımKaramsar düşünme hemen belki bu defa olur birbirimize haber verelim muhakkak hep umutlu oluyorm sonu hüsran da olsa
Yok hayır rahmin cok güzel yumurtaların cok güzel dedi bana adetin gecınce gel keseyi görelim dedi ben dedim hocam ben okadar umutlu değilim siz nasıl böyle söylüyorsunuz bu 4. İğnem dedim güldü sen geçince gel dedi daha cok umutlandımRahim kalınlığını soyledimi canım
İnşallah canım rahim kalınlığını sordun mu hiç
Ay hadi hayırlısı olsun 2 gün sonra bi test yaparsınız ozaman
İnşallah olur canım hepimiz için hayırlısı banada kalınlık güzel dedi geçen ay 6mm mis şimdi 7 olmuş ama internetten baktım düşük gibi geldiYok hayır rahmin cok güzel yumurtaların cok güzel dedi bana adetin gecınce gel keseyi görelim dedi ben dedim hocam ben okadar umutlu değilim siz nasıl böyle söylüyorsunuz bu 4. İğnem dedim güldü sen geçince gel dedi daha cok umutlandım
Ayyy inşallah olur. Sonucu buraya yazın olur mu cok merak ettim. Adete 2 gün mü varYok hayır rahmin cok güzel yumurtaların cok güzel dedi bana adetin gecınce gel keseyi görelim dedi ben dedim hocam ben okadar umutlu değilim siz nasıl böyle söylüyorsunuz bu 4. İğnem dedim güldü sen geçince gel dedi daha cok umutlandım
Yok canım daha var benım 10’unda oldum daha iğnemi Ama mutlaka yazarımAyyy inşallah olur. Sonucu buraya yazın olur mu cok merak ettim. Adete 2 gün mü var
Yapsan keske bi erken test de bize de umut versen kuzumSöyledi iğneyi vurulduğum gün ama hatırlamıyorum ama kalınlık güzel dedi. Doktorum bu ay çok umutlu. İnş tutmuştur.
Kendimi tutuyorum yapmamak için doktorum regl gecikmesini beklemem gerektiğini söylüyor.
Benim bazen sağ kasık bazen sol kasığım ağrıyor. Poşet bile kaldıramıyorum. Bazen çok nadir göğüs hassasiyetim oluyor. Ama regl öncesi belirtisi de olabilir. Umutlanmaya korkuyorum.
Yapsan keske bi erken test de bize de umut versen kuzum
Aynı gün olmuşuz inşallah ikimiz de aynı zaman da mutluluk göz yaşları dökerizNisan 10 da ovitrelle oldum sağ ve sol 22 mm yumurtam varken sizler kaçında oldunuz hadi beraber bekleyelim
Benimde 10 u üçümüz inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsinAynı gün olmuşuz inşallah ikimiz de aynı zaman da mutluluk göz yaşları dökeriz
Amin inşallahBenimde 10 u üçümüz inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Sabah kalktıgında ilk idrarınla yapmalısın bence beta İÇİN saatin önemi cok fazla.. normalde zaten 12. Gün iğne oluyosun 36 saat sonra yumurta catlıyor 14. Gün ilişkiye girmiş oluyosun14. Gün yapmayı planlıyorum. Pazar günü yapıcam ama aklıma takılan birşey var. Sahura kalktığımız için o idrar mı daha doğru sonuç verir yada sabahki de aynı sonucu verir mi?
Bir sorum daha olacak benim yumurtalar femara dan kaynaklı erken gelişti, yumurtlama da problemim yoktu ama yine de verdi, bu yüzden aslında 14. Gün değil de 12. Gün çatlatma iğnemi oldum. Şimdi regl olursam çatlatma iğnesine göre pazartesi olmam lazım, kendi döngüme göre çarşamba olmam lazım. Kendimi 2 gün geçti diye umutlandırmak istemediğim için soruyorum. İğneden 14 gün sonra kesin regl olunuyor mu?