- 22 Şubat 2023
- 9.626
- 10.687
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.801
Ben aşılamaya çok kolay diye gitmiştim. Hiç kafaya takmamıştım. Hatta aşılama yaptırmak istiyordum öyle söyleyeyim ama beklediğim kdar koly değildi. Bi aletle açıyorlar o kısmı bana zor geldi, aşılama kısmı basit gerçekten. O kadar korkunç değil. Dayanılmaz birşey de değil. Ben tüp bebek sürecinden korkuyorum nedense o daha uzun ve zor bi süreç gibi geliyor. Aşılama 30 saniye, maksimum 2 dakika sürüyor canım hiç korkma. Bebeğini düşün yapılırken... Ben bu ayı boş geçtim. Sanırım önümüzdeki ayda da bayrama denk geliyor yumurtlamam. Ne yaparım bilmiyorum. Bir sonraki muayenede doktordan rahim filmi isteyeceğim diye planlıyorum ama bilemiyorum tabi süreç neye götürür.evet kafalar çok dolu biraz rahatlamamız lazım doktor bile dediki en büyük sebeplerden biride stres düşünme kafana takmaman lazım diyor da çok zor oluyor işte düşünmemek. Aşılamadan biraz korkuyorum nedense ayaklarım geri geri gidiyor şimdiden zaten böylede olmaz geriye tüp bebek kalıyor ondan sonrasını uuznca bir bekleme olur ister istemez hepimiz için hayırlısı olsun sen napıcaksın hsg ne zaman çektirmeyi düşünüyorsun?