- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.841
Negatif kuzumSonuç çıktı mı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif kuzumSonuç çıktı mı canım?
Hey Allahım neyse hayırlısı canım o yumurta gelecekkk birgün !!Negatif yine kuzum
Ya test yaptım bidaha negatif geldi o arada da kan vermiştim boşa verdim sanırım doktor kan ver drdi gerçi. Eczacıya göstersim negatif bu dedi
Canım çatlamadan sonra 14 say. Anca düşüyor olabilir idrara. Umarım bebeğin seninledir
Canımsın sabırla 14. Gunu bekliyorum Cok teşekkür ederimCanım çatlamadan sonra 14 say. Anca düşüyor olabilir idrara. Umarım bebeğin seninledir
Sağlıkla gelsin kuzum vardır bir bilinen elbet, en güzel zamanda en doğru zamanda gelecektir.Negatif kuzum
Sağlıkla gelsin kuzum vardır bir bilinen elbet, en güzel zamanda en doğru zamanda gelecektir.
O yumurtanın ..... öyle tabi en güzel zamanı bekliyorHey Allahım neyse hayırlısı canım o yumurta gelecekkk birgün !!
bende aynı durumdayım napalım nasip kısmet kızlar estofrem göğüs ağrısını bastırırım veya ağrısını engeller mi bilginiz varmı ?O yumurtanın ..... öyle tabi en güzel zamanı bekliyor
canım hiç engellemiyor hatta kullandığımda bende aşırı göğüs şişkinliği ve ağrısı yapmıştı. hamile olduğumu bile düşünmüştüm ama ilacın etkisiymiş....bende aynı durumdayım napalım nasip kısmet kızlar estofrem göğüs ağrısını bastırırım veya ağrısını engeller mi bilginiz varmı ?
Ya bende tuhaflık var canım bişeyler ters gitti herhalde özelden yazabilirmiyim danışmak için burda uzun uzun yazmak istemiyorumcanım hiç engellemiyor hatta kullandığımda bende aşırı göğüs şişkinliği ve ağrısı yapmıştı. hamile olduğumu bile düşünmüştüm ama ilacın etkisiymiş....
elbette yazabilirsin....Ya bende tuhaflık var canım bişeyler ters gitti herhalde özelden yazabilirmiyim danışmak için burda uzun uzun yazmak istemiyorum
Canım benimde 14 gün var.sende femara çatlatma iğnesi kullandı öıY yenibirhayal D defnew son durumlarınız ne kızlar? Ben yumurtlama günlerimdeydim. Yeni bitti. Artık 14 gün beklemek kaldı geriye.
Yok canım bu ay boş geçtim ben. Çok stres oldum. Ara verdim kuzum. Umarım bebişim seninledir.Canım benimde 14 gün var.sende femara çatlatma iğnesi kullandı öı
Yumurtlamadan sonrası geçmek bilmiyor canım ya. Bütün belirtileri gösteriyorum psikolojik olarak. Umarım bu ay güzel haberlerimizi paylaşabilirizKimse sormadı ama benimde 10 gün kaldı ilk 14 gün cabuk gecerken son 14 gün neden gecmek bilmiyor
İnşallah canımYok canım bu ay boş geçtim ben. Çok stres oldum. Ara verdim kuzum. Umarım bebişim seninledir.
Hadi bakalım bismillah. Ben adet olmadım kaç gün geçti saymayı da bıraktım. Kan vermiştim negatif çıkmıştı. Yazın da başlamayacam tedaviye kendi haline bıraktım takip de yapmayacamYumurtlamadan sonrası geçmek bilmiyor canım ya. Bütün belirtileri gösteriyorum psikolojik olarak. Umarım bu ay güzel haberlerimizi paylaşabiliriz
Ohh hepimizin yerine bırak walla kuzum ya. 34 yaşında olan sen değildin dimi? Eğer 30 civarı veya küçüksen gerçekten boşver. Zaten boşverince hamile kalınıyormuş. Ben yaştan dolayı boşveremiyorum. Ama inan şöyle En az 6 ay bi düşünmemek isterdim ya. Varsa şansın hakikaten bırak kendi halineHadi bakalım bismillah. Ben adet olmadım kaç gün geçti saymayı da bıraktım. Kan vermiştim negatif çıkmıştı. Yazın da başlamayacam tedaviye kendi haline bıraktım takip de yapmayacam
Bırakcam canm adey olana kadar jaftada bi hcg testi yaparım o kadarOhh hepimizin yerine bırak walla kuzum ya. 34 yaşında olan sen değildin dimi? Eğer 30 civarı veya küçüksen gerçekten boşver. Zaten boşverince hamile kalınıyormuş. Ben yaştan dolayı boşveremiyorum. Ama inan şöyle En az 6 ay bi düşünmemek isterdim ya. Varsa şansın hakikaten bırak kendi haline
Bende de hiçbişey yok canım rahim filmi oldum biliyorsun Şuan adetimin 27. Günündeyim adet olmayı bekliyorum ama doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım biraz boş bırakayım diyorum bilmiyorum kafam biraz karışıkOhh hepimizin yerine bırak walla kuzum ya. 34 yaşında olan sen değildin dimi? Eğer 30 civarı veya küçüksen gerçekten boşver. Zaten boşverince hamile kalınıyormuş. Ben yaştan dolayı boşveremiyorum. Ama inan şöyle En az 6 ay bi düşünmemek isterdim ya. Varsa şansın hakikaten bırak kendi haline