- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.521
Anladım canım akıntı iğneden beri devam mı ediyorDeğil daha fazla belli ediyor kendimi göğüs hassasiyetim de etken başladı bide geçen ay kupkuruydum bu ay akıntım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım akıntı iğneden beri devam mı ediyorDeğil daha fazla belli ediyor kendimi göğüs hassasiyetim de etken başladı bide geçen ay kupkuruydum bu ay akıntım var
18 ve 22 ml arası diye biliyorum kuzum benim iğne yaptığımda biri 20 biri 21 idiBenimde bugün 17 buçuk olmuş yumurtam .. kaç mm de çatlıyor kızlar bilen varmi
Sanki 3-4 gündür daha yoğun dünkü testime göre bugün yaptığım test biraz daha belirgin gibi geldi bana ama of ofAnladım canım akıntı iğneden beri devam mı ediyor
benim pazartesi olan yumurtlamam iğne olmama rağmen perşembe günü çatladı. ve senin yaşadığın belirtiler vardı. ben zaten yumurtlama olmadığını bu belirtilerden anlamıştım.Kızlar yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrısına benzer batmalı ağrı var arada sol tarafıma da giriyor batma ağrısı ve doluluk hissi gibi acaba yumurtam çatlamadıda kist mi oldu korkuyorum tedaviye ara vermiştim yumurtlama 26 nisandı bugün tam 1 hafta geçti yumurtlamanın üstünde başına böyle gelen varmı bende ilk defa oldu yumurtlamadan sonra ağrı çekmezdim ben bilen anlayan varsa yazabilir mi
Çok ilginç aslında çatlama iğneden 36 saat sonra çatlıyor ben ama iğne olmadım en son şubatta oldum iğne ara verdim tedaviye bide pko var bende adeti bekliyorum bakalım nolcak şuan iğnenin kaçıncı günü ?benim pazartesi olan yumurtlamam iğne olmama rağmen perşembe günü çatladı. ve senin yaşadığın belirtiler vardı. ben zaten yumurtlama olmadığını bu belirtilerden anlamıştım.
evet canım geçen ayda aynısı oldu bende iğne pek olay yaratmıyor. geçen ay iğneyi pazar oldum yumurtlama pzt idi benim çarşamba günü kanama ile catlamam oldu. bu ay cumartesi iğne oldum ama perşembe günü akıntı ile çatlama olduğunun farkına vardım.Çok ilginç aslında çatlama iğneden 36 saat sonra çatlıyor ben ama iğne olmadım en son şubatta oldum iğne ara verdim tedaviye bide pko var bende adeti bekliyorum bakalım nolcak şuan iğnenin kaçıncı günü ?
Çok ilginç aslında çatlama iğneden 36 saat sonra çatlıyor ben ama iğne olmadım en son şubatta oldum iğne ara verdim tedaviye bide pko var bende adeti bekliyorum bakalım nolcak şuan iğnenin kaiğneden sonra
iğneden sonra 10. gün.... benim bir yumurtamda iğneden önce kendiliğinden çatladı....Çok ilginç aslında çatlama iğneden 36 saat sonra çatlıyor ben ama iğne olmadım en son şubatta oldum iğne ara verdim tedaviye bide pko var bende adeti bekliyorum bakalım nolcak şuan iğnenin kaçıncı günü ?
Benimde yarın 10. Günüm bugün 9. Günde test yaptım silik çizgi çıktı çok hafif dünkünde bu kadar belli değildi Mehrii34iğneden sonra 10. gün.... benim bir yumurtamda iğneden önce kendiliğinden çatladı....
Anladım canım ay sonu mu oldu iğne eğer öyleyse iğnenin 10cu günü filan oluyor sanırım .. pkoda yumurtlama belli değil ama takviye sayesinde hemen hemen nerdeyse aynı tarih te olmaya başladı . Sadece 2 gün filan oynuyor Buda benim için çok iyi gelişmeevet canım geçen ayda aynısı oldu bende iğne pek olay yaratmıyor. geçen ay iğneyi pazar oldum yumurtlama pzt idi benim çarşamba günü kanama ile catlamam oldu. bu ay cumartesi iğne oldum ama perşembe günü akıntı ile çatlama olduğunun farkına vardım.
pko da biliyorsun yumurtlama günü net değildir belki de ancak çatlama olgunluğuna erişmiştir.
hayırlısı olsun güzelim umarım güzel haberler alırsın....Benimde yarın 10. Günüm bugün 9. Günde test yaptım silik çizgi çıktı çok hafif dünkünde bu kadar belli değildi Mehrii34
Evet öyle olabiliyormuş doktorum banada demişti kendiliğinden çatlayabilir ama ben garanti olsun diye sana iğne veriyorum demişti bir bildiği vardır diye düşündüm zaten ardından hemen Progestan fitil veriliyor bi umut ama olmadı tabiiğneden sonra 10. gün.... benim bir yumurtamda iğneden önce kendiliğinden çatladı....
Pozitife dönme ihtimali var ozaman gülüm ya sürekli takip et yada hiç etme adeti bekle insan çok yıpranıyor aslında en doğrusu hiç test yapmamak adeti beklemek bu şekilde çok bunaltıcı oluyorBenimde yarın 10. Günüm bugün 9. Günde test yaptım silik çizgi çıktı çok hafif dünkünde bu kadar belli değildi Mehrii34
evet pko da adet düzeni çok öenmli.... ilk gebeliğimden önce pko vardı adetim düzene girdikten 5 ay sonra tedavisiz gebe kalmıştım şimdi 15 yaşında kızım var.Anladım canım ay sonu mu oldu iğne eğer öyleyse iğnenin 10cu günü filan oluyor sanırım .. pkoda yumurtlama belli değil ama takviye sayesinde hemen hemen nerdeyse aynı tarih te olmaya başladı . Sadece 2 gün filan oynuyor Buda benim için çok iyi gelişme
evet aynen kuzum sol taraftaki kendi çatladı sağ tarafı riske atmamak için doktorum yinede iğne verdi....Evet öyle olabiliyormuş doktorum banada demişti kendiliğinden çatlayabilir ama ben garanti olsun diye sana iğne veriyorum demişti bir bildiği vardır diye düşündüm zaten ardından hemen Progestan fitil veriliyor bi umut ama olmadı tabi
Doktor tutturdu zayıfla diye hiç kolay değil 10 kilo sadece fazlam varevet pko da adet düzeni çok öenmli.... ilk gebeliğimden önce pko vardı adetim düzene girdikten 5 ay sonra tedavisiz gebe kalmıştım şimdi 15 yaşında kızım var.
Her seferinde yapmaıcam diyorum ama kendimi tutamıyorumPozitife dönme ihtimali var ozaman gülüm ya sürekli takip et yada hiç etme adeti bekle insan çok yıpranıyor aslında en doğrusu hiç test yapmamak adeti beklemek bu şekilde çok bunaltıcı oluyor
Hayırlısı olsun ya çok bunaldım bende bu konuda maalesef insan üzülüyorevet aynen kuzum sol taraftaki kendi çatladı sağ tarafı riske atmamak için doktorum yinede iğne verdi....
bana da demişti ama veremedim :) işe bak ki veremediğim kiloları hamileliğimde tam 13 kg olarak verdim ama 3650 kızım doğdu :)Doktor tutturdu zayıfla diye hiç kolay değil 10 kilo sadece fazlam var
Seni okadar iyi anlıyorum ki bende öyleydim yok iğne etkisi geçmişim bakayım yok bugün 11. Gün oldu belki varsa çıkar felan kafamı Allak bullak ediyordumHer seferinde yapmaıcam diyorum ama kendimi tutamıyorum