- Konu Sahibi yenibirhayal
Midemde kramp var bugün saçma şekilde birden girip gidiyor ama gaz için aynı şeyi diyemicem karnım gaz dlu sanırım hahahahGazı çok duydum belirtilerde. İnş bebiştendir mide yanman var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midemde kramp var bugün saçma şekilde birden girip gidiyor ama gaz için aynı şeyi diyemicem karnım gaz dlu sanırım hahahahGazı çok duydum belirtilerde. İnş bebiştendir mide yanman var mı
Önceden oluyor muydu peki bu sana yoksa yeni mi deneyimliyorsun canımMidemde kramp var bugün saçma şekilde birden girip gidiyor ama gaz için aynı şeyi diyemicem karnım gaz dlu sanırım hahahah
Yok canım mide sıkıntısı yaşamıyorum uzun zamandır ama bulantı yanma falan değil sadece kramp şeklinde girip geçiyorÖnceden oluyor muydu peki bu sana yoksa yeni mi deneyimliyorsun canım
Anladım canım. Hadi bakalımYok canım mide sıkıntısı yaşamıyorum uzun zamandır ama bulantı yanma falan değil sadece kramp şeklinde girip geçiyor
Sen çarşamba günü mü gideceksin doktoraAnladım canım. Hadi bakalım
Bekleriz beklerizHer sabah atarım artık buraya
Evet canım 1de gitcemSen çarşamba günü mü gideceksin doktora
Hadi bakalimmmEvet canım 1de gitcem
Ama sanki daha da azalmış bugün. İğnenin etkisi bitiyor artık bence şimdi koyulaşacak yavaş yavaş inşedahandro Y yenibirhayal savascii Günaydın kızlar bugün iğneden sonraki 10. Gün ben hala silik çizgiyle uyanıyorum. Negatif diyemiyorum çünkü dakikasına çok dikkat ediyorum o silikligi illa görüyorum yani
Kuzum aynı marka test ile devam etmediğin için yorum yapmamız doğru olmaz çünkü iki testinde beta hcg algılama seviyesi farklı bundan sonra aynı marka test ile yarın tekrar yap o zaman daha doğru yorum yaparızedahandro Y yenibirhayal savascii Günaydın kızlar bugün iğneden sonraki 10. Gün ben hala silik çizgiyle uyanıyorum. Negatif diyemiyorum çünkü dakikasına çok dikkat ediyorum o silikligi illa görüyorum yani
Evett onu bende fark ettim iyice azalıyor ilk yaptığım testte dağa bellrglndlAma sanki daha da azalmış bugün. İğnenin etkisi bitiyor artık bence şimdi koyulaşacak yavaş yavaş inş
Anladım canım bu testlerin bile sıkıntılı olacağını hiç tahmin etmemiştimKuzum aynı marka test ile devam etmediğin için yorum yapmamız doğru olmaz çünkü iki testinde beta hcg algılama seviyesi farklı bundan sonra aynı marka test ile yarın tekrar yap o zaman daha doğru yorum yaparız
Benim de bugün iğneden sonraki 7. Günüm. Umarım olumlu sonuçlanır hepimizin Haftaya pazartesiye kadar test yapmayı düşünmüyorum. DayanabilirsemBenimde yarın 6. Günüm sabah bi test yapayım bakayım iğne etkisi ne durumda
Sende çizgi bariz ben burdayım diyorKızlar bugün iğnemin 5. Günü iğne etkisini görmek için test yaptım artık 2 günde bir test yaparım bakalım kaçıncı günde geçicek benim iğne etkisi ilk 10 dakikada çıkan sonuç böyle
Ay sorma ben dedim benden çabuk gider iğne etkisi ama öyle olmuyormuş 2 günde bir yaparım kontrol etmek için artıkSende çizgi bariz ben burdayım diyor
Aynen aynen benim gibi paranoyak olma iki günde bir idealAy sorma ben dedim benden çabuk gider iğne etkisi ama öyle olmuyormuş 2 günde bir yaparım kontrol etmek için artık