- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 34
- Konu Sahibi sardunya58
-
Hayır canım olmadım 6 gündür gecikti. Tarlusal aldım adet söktürücü. Bekliyorum .Merak etme her ayrıntıyı anlatacağımsen regl oldun mu?
Yumurta büyütme aşaması en zormuş , bunlar yine daha iyiy diyor bir kısım da.umarım çektiğimiz sıkıntılara sonu güzel olunca unutulur gider :) hayirlisi olsunBugün kontrolüm vardı doktor bir sürü ilaç yazdı yarından itibaren kullan diye.. Bi vajinal jel, bir iğne, antibiyotik, kan sulandırıcı, estrafem, gibi seyler verdi.. bu zamana kadar vitaminler ve estrofem kullandim sadece.. yarın başlayacağım 3 hazirana kadar. Çok az kaldıtransfere. Beklemek ne zormus.. :)) inşallah hepimizin bebisiolur.
Tum dualarımız seninleMerak etme her ayrıntıyı anlatacağımsen regl oldun mu?
Sağol canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünTum dualarımız seninletecrübelerin ve güzel haberlerini bekliyoruz :))
Ayyy canım benim Allah razı olsun bin defaHayır canım olmadım 6 gündür gecikti. Tarlusal aldım adet söktürücü. Bekliyorum .
Dua ettim sana umarım ben transfer olurken sende hamile sonucunu alırsın
Ayyy canım benim Allah razı olsun bin defabinlerce kez amin...
Sana ayrıntılı anlatayım tatlım süreci 08:30 da hastanedeydim ilk önce muayene etti doktor her şey yolundaydı şükür sonra embriyo çözülmesini bekledik 11:30 gibi odaya çakardılar bir litre su içirdiler ve sıkışık olmam beklendi birkaç kez ultrasonla bakıldı bu sefer de çok sıkışık olduğu görülünce biraz boşalttıksonra ameliyathaneye girdim hazırlandık doktor geldi bölgeye ilaç şıktı Rahmi hazırladı ve hazırız deyince embriyolog bebişimle geldi dualar eşliğinde yerleştirdiler kuzumu toplam beş dakika sürdü sonra odama gittim kocişime bebeğimizi aldım geldim dedim çok duygusal bir andı yarım saat uzandım dinlendim çok sıkışık olduğum için 20 dakika sonra sürgü istemek zorunda kaldım en sıkıntılı kısmı buydu benim için iğnelerim yapıldı ilaçlarımı aldım evimize geldik on iki gün sonra test inşallahhh güzel sonuçlar alırım kızıma iyi bir kardeş bizlere hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur. 4 ba 5. Gün embriyosuydu darısı başınıza hepinizi merakla takip ediyorum
Canım kendini yormadan özellikle karın kaslarını zorlamadan normal hayatına dön dedi duşu ayakta al dedi ilaçlarını test gününe kadar düzenli kullan ve stresli ortamlardan uzak dur seni mutlu eden kişilerle vakit geçir dedi yürüyüş yavaş tempo yarım saat o kadarÇok etkilendim gözlerim doldu resmen . Ertelenmeseydi 2 hafta önce bende yaşamış olucaktımSağlık olsun . Kolay bi süreçmiş hadi hayırlısı .
Peki şunlara dikkat et etme bişey dedi mi
Canım kendini yormadan özellikle karın kaslarını zorlamadan normal hayatına dön dedi duşu ayakta al dedi ilaçlarını test gününe kadar düzenli kullan ve stresli ortamlardan uzak dur seni mutlu eden kişilerle vakit geçir dedi yürüyüş yavaş tempo yarım saat o kadarolsun canım yaaa ne yaparsak yapalım hepsinin zamanı var benim martta toplandı yumurtalarım sonra rahim dinlendirme dediler sonraki adette gel dendi randevu aldım eşim sabahına zorla iptal ettirdi kısmet bu zamanaymış işte
Canım iğne yerlerim çok acıyor onun dışında iyiyim şükür iki gün yatmayı planlamıştım olmadı evde çocuk da olunca mecbur kalkıyorsun ayaklanıyorsun iğnemi olmaya gittiğimde on beş dakika falan yürüdüm hiçbir şey hissetmiyorum zaten çok erken film izledim birkaç düşünmemeye çalışıyorum sadece arada hafif bel ağrısı var sanki ama dedim ya karnım kalçam mosmor onların ağrısından başka ağrı yokNasıl hissediyorsun bugün kendini 1. Günün transferin
Canım transferden sonra iğne mi vuruluyor kendimiz yapamıyor nuyuz yaptırmamız mı gerekiyor :)Canım iğne yerlerim çok acıyor onun dışında iyiyim şükür iki gün yatmayı planlamıştım olmadı evde çocuk da olunca mecbur kalkıyorsun ayaklanıyorsun iğnemi olmaya gittiğimde on beş dakika falan yürüdüm hiçbir şey hissetmiyorum zaten çok erken film izledim birkaç düşünmemeye çalışıyorum sadece arada hafif bel ağrısı var sanki ama dedim ya karnım kalçam mosmor onların ağrısından başka ağrı yok
Evet canım kalçadan var bir tane o hastanede yapılıyor ama benim bir tane arkadaşım var eskiden hemşireydi öğretmenliğe geçti evime yakın ona gidip yaptırıyorum bu iğnenin göbekten olanı da var ama zaten iki tane göbekten oluyorum iki tane daha olursam yer kalmayacak göbekteCanım transferden sonra iğne mi vuruluyor kendimiz yapamıyor nuyuz yaptırmamız mı gerekiyor :)
Ya ben de eşime yaptırayım bari veteriner yapar herhaldeEvet canım kalçadan var bir tane o hastanede yapılıyor ama benim bir tane arkadaşım var eskiden hemşireydi öğretmenliğe geçti evime yakın ona gidip yaptırıyorum bu iğnenin göbekten olanı da var ama zaten iki tane göbekten oluyorum iki tane daha olursam yer kalmayacak göbekte
Yapar yapar hastanede korona olmaktan iyidirYa ben de eşime yaptırayım bari veteriner yapar herhalde
Sağol canım seninki ne zaman olacak?
3 haziranda kontrole gideceğim orada kesinleşcek canım 8 Haziran dediler şimdilikSağol canım seninki ne zaman olacak?
Seninle reglimiz yakındı sanki ben mi yanlış hatırlıyorum neden bu kadar geç oluyor seninki?3 haziranda kontrole gideceğim orada kesinleşcek canım 8 Haziran dediler şimdilik
17 mayısta olmuştum 20sinde ilaca başlattılar ben de anlamadım çarşamba günü gebelik alışı yapcaklarmış o zaman netleşecek günü ama genelde 5 gün sonra oluyor dedilerSeninle reglimiz yakındı sanki ben mi yanlış hatırlıyorum neden bu kadar geç oluyor seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?