Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

2 aydır transferim virüs nedeniyle iptal olmuştu. Şimdi bakılacak embriyorlara 5. Güne giderlerse transfer olacak. Çok stresliyim ya hiçbiri gitmezse diye dönüp duruyorum. Bu araba 5 dondurulmuşum var 1 tanesi geridendi diğerlerine göre.

Zaten dondurulmuş değil mi ? Nasıl bakıcaklar 5. Güne gittiğini anlamadım

Zaten dondurulmuş değil mi ? Nasıl bakıcaklar 5. Güne gittiğini anlamadım
Çözecekler, takip edecekler özel bir ortamda anne rahmi gibi 5. Güne giden olursa inşallah onu transfer edecekler. 3. Gün verip ilerlemeyecek olanlarla boşuna 12 gün umut bağlamıyorsun. 5. Günde şans daha fazla.

Merhaba.. Senin heyecanını en iyi anlayanlar bizleriz.. heyecan korku sevinç tüm duyguları şuan yaşıyoruz.. Benim de ilk denemem.. yaş 28.. 3 haziran da transfer tarihim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizlere de nasip etsin insallah.. için içime sığmıyor.. bir yandan da 6a tutmazsa diyorum..

Benimde 3 Haziran

Yazdıklarını okurken bile heyecan ,korku , kaygı gibi duyguları hissediyorum :) Umarım hakkımızda hayırlısı olur.Sen trasnfer öncesinde hangi ilaçları ne zaman kullanmaya başladın ? Şu trasnfer sürecinde progestoron iğnesi varmış , korkulu rüya inşallah jel verir doktor :)

Bugün kontrolüm vardı doktor bir sürü ilaç yazdı yarından itibaren kullan diye.. Bi vajinal jel, bir iğne, antibiyotik, kan sulandırıcı, estrafem, gibi seyler verdi.. bu zamana kadar vitaminler ve estrofem kullandim sadece.. yarın başlayacağım 3 hazirana kadar. Çok az kaldıtransfere. Beklemek ne zormus.. :)) inşallah hepimizin bebisiolur.

Selam kızlar yarın sabah sekizde buçukta transferim var dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.bir de bir şey soracağım benim ilk olduğu için çok fazla Bilgin yok herhangi bir hazırlık yapmalı mıyım? sabah giderken neye dikkat etmeliyim? Hemşire hiçbir şey söylemedi sadece 08:30 da burda olun dedi

tatlım o iğneyi elinde ısıt yaptırmadan önce bir de yapan kişi yavaş versin ilacı biraz ağrılı oluyor yoksa aynı ilaçları ben de kullanıyorum sen kaç yaşındasın acaba bana yaştan dolayı mi bu kadar ilaç verdiler diye düşünmeye başlamıştım

Hadi inşallah canım . İlk fırsatta neler yapıyoşar nası oluyo anlatıyosun merakla bekliycem

28 yaşındayım. 2 yillik evliyim. Ilk tüp bebek denemem. Polikistik over hastasiyim. Bu iğneyi de ilk defa yarın deniyeceğim. Dediklerini ileticem hemşireye:)) çok mu ağrı yapiyor bu iğne yoksa

28 yaşındayım. 2 yillik evliyim. Ilk tüp bebek denemem. Polikistik over hastasiyim. Bu iğneyi de ilk defa yarın deniyeceğim. Dediklerini ileticem hemşireye:)) çok mu ağrı yapiyor bu iğne yoksa
Biz çok benziyoruz seninle 29 yaş benim de polikistik over bizim de sorun. Tek fark benim üçüncü denemem olacak inşallah sen ilk seferde kavuşursun yavruna

İğne biraz kötü canım sağdan sola donemiyorsun ağrıdan düşün ağır bir iğne malesef.

Yok be canım yapan kişiye bağlı biraz da ilaç dağılınca birazcık ağrı oluyor ama alışıyor insan benim de ilk denemem Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…