Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kusura bakma bilmeden yazdim ikiz diye allah sair versin bidaha yasatmasin insallah.. 2 yumurtam var biri sagda biri solda 17mm ve 16mm yarin catlatma ignemi yapicam

Kusura bakma bilmeden yazdim ikiz diye allah sair versin bidaha yasatmasin insallah.. 2 yumurtam var biri sagda biri solda 17mm ve 16mm yarin catlatma ignemi yapicam
2 yumurtanın ikisinin de döllenmesi mümkün inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Rica ederim alıştım ben ilk düşüğüm de değildi çünkü. Ben de bir hafta sonra tekrar başlayacağım tedaviye hayırlısı bakalım. Sen doğal yolla mı deneyeceksin yoksa aşılama falan mı ?

Dogal yolla canim 2 kere daha klomen kullanip olmazsa asilamaya geceriz sanirim artik

Hayırlı günler arkadslar bugun hsg cektirdim şükür temiz çıktı bu hafta da benim ovalasyon dönemim doktor antibiyotikte verdi hsg sonrası sıkıntı olmasın diye. Sizce antibiyotiğin hamile kalmama engel olur mu

Hamile kalmana engel degil ama dollenme olursa gebelige sikinti olabilir ovulasyon doneminin bitiminde icmeyi birak bence

İnşallah gerek kalmaz kendiliğinden oluverir canım. Durumunu haberdar et bana da
Ya dun oglen catlatma ignesk oldum ya bugun yumurtanin catlamasj gerekti ovulasyon testi yaptim bak birini aksamustu yaptim birini biraz once en koyu olan simdi yaptigim e bu teste gore yarina anca catlicak yunurtam ben anlamadim bu isi catlatma ignesi etkimi etmesiki

Eklentiler

• Screenshot_20200522-203533_Chrome.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 15901848434226054286728984530449.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 25
Normde igneden en gec 36 saat icin catlamasi gerekmezmiydi
Canım ben de ovulasyon testiyle baktım çatlatma iğnesini yaptıktan 6 saat sonra çift çizgi çıktı koyuydu iğnenin etkisindenmiş benden sana tavsiye 10 gün kullanma ovulasyonu çünkü hep yumurtlama gösterecek iğnenin etkisinden.

Anladim canm gebelik en erken kacinci gun belli olur acaba

Merhaba kizlar,
Sizlere sormak istedigim bir sey var. Bugün 41. Güne girdim ve hala adet olmadim. 2-3 gün önce acaba hamile miyim diye test yaptim negatifti. Zaten planli bir birlikteligimiz olmamisti. Neden hala adet olmadim anlamadim. Gecen sene fogum kontrol hapi kullaniyordum. Bu sene adetlerim düzensiz. 2 ay öncede 35. Günde adet olmustum. En son 14 Nisanda oldum. bu kadar gecikme biraz fazla geldi bana. 40. Günde peceteye akintinin icinde az miktarda kahverengi lekelenmeler geldi 3 kez. Sizce neden olabilir orucun etkisi olabilir mi? Anlam veremedim ben. Ara ara hafiften yumurtaliklarim agriyor ama adet oldugum yok. Sinirimi bozmaya basladi artik.

Usg ve hormon baktirmalisin bence pko olablrsin . Dogum kkntrol hapi kullandm bende biraktktan sonra ayni senn gibi oldum ve pko tanisi kondu

Usg ve hormon baktirmalisin bence pko olablrsin . Dogum kkntrol hapi kullandm bende biraktktan sonra ayni senn gibi oldum ve pko tanisi kondu
2 ay önce doktora gittim. Yumurtaliklarima bakti kist var mi diye bir sey yok dedi. Adetimi düzenlesin diye bitkisel hayit agaci hapi verdi ama hic kan testi falan yapmadi yarin tekrar arayip gidecegim. Hala tik yok cünkü. Pko tanisini kan tahlili ile mi koydular?

Arkadslar 3 gundur takip ediyirim bugün bu şekilde ovalasyon testime bakar mısınız size zahmet bence tamamdır ama emin olamadım

Eklentiler

• IMG_20200525_105039~2.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 64
Once usg sonra kan tahlili

Yumurtaligin duscek derken canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…