Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben de 1,5 senedir bebis bekliyorum ama malesf henüz olmadı bu sıra da pko oldugumu öğrendim o yüzden kahverengi akıntılar oluyordu bende ama bu sefer adet günü agri geldi hemen ağrı kesici içtim ped koydum kesin yine adet olcam diye bu sefer kahverengi leke geldi ama yok denecek kadar az di 3 gün afedersiniz avuc içini dolduracak kadar diyeyim sonra gecti gitti 2 aydirda duzenli adet goruyordum bu ay olmadı ve hic test falanda yapmadım hayal kırıklığına ugramamak icin son bir kac gündür göğüslerim acıyor basimda hafif dönme var aklım da deli sorular acaba boyle yaşayıp olumlu sonuç alan oldu mu ?
Test yapın bence belki bu sefer güzel sonuçlar çıkar 🙏🏻

Evet evet o benim 😅 umarım pozitif olur size de umut olurum, çoook heyecanlı biraz da stresli bir bekleyiş, bana yapan doktor aşılamayla yeni bir gebemiz var daha bugün keseyi gördük demişti😉 yani benimki pozitif olmazsa ikinciyi de yaptıracağım kısmet, sizin ne kadar olmuştu evleneli ne kadardır istiyorsunuz 😊
Cevabını yeni gördüm canim kusura bakma 🙈 inşallah pozitif olur eğer ki olursa bana çok büyük bir umut olucak. Biz 3 yil olacak nerdeyse evleneli, 2 yildir da çocuk istiyoruz ama henüz bisey olmadı malesef 😔

Cevabını yeni gördüm canim kusura bakma 🙈 inşallah pozitif olur eğer ki olursa bana çok büyük bir umut olucak. Biz 3 yil olacak nerdeyse evleneli, 2 yildir da çocuk istiyoruz ama henüz bisey olmadı malesef 😔
Adet sancılarım ve lekelenmem başladı maalesef canım 😬
Aaah ah ne zaman gelecek bu bebişler 🤦🏻‍♀️🙄

N Nnuurrr canım sen neler yapıyorsun ne durumdasın 😍
Canımm iyiyim çok şükür kaç gündür girmiyorum.
Dün adetimi ilk günüydü. Çok az kahverengi lekelenme oldu noluyo bilmiyorum. Devamı gelmedi. Yoksa diye umutlanmak istemiyorum hiçbir belirti olmadı çünkü. Yarına kadar devam etmezse yarın yaoarım diyorum test. Bakalım kuzum hayırlısı inşallah.

Sen napiyosun nasılsın :)

Canımm iyiyim çok şükür kaç gündür girmiyorum.
Dün adetimi ilk günüydü. Çok az kahverengi lekelenme oldu noluyo bilmiyorum. Devamı gelmedi. Yoksa diye umutlanmak istemiyorum hiçbir belirti olmadı çünkü. Yarına kadar devam etmezse yarın yaoarım diyorum test. Bakalım kuzum hayırlısı inşallah.

Sen napiyosun nasılsın :)
Ben de iyiyim canım bu ay aşılama yaptırdım ama şuan leke şeklinde geliyor olacağım sanırım eve gidince test yapıcam olmadıysam ben de umudum yok ama

Eşiniz ve siz muayeneye gittiniz mi Rabbim nelere kadir kaç yıl sonra çocuk sahibi olan birçok insan tanıyorum .

Ben de iyiyim canım bu ay aşılama yaptırdım ama şuan leke şeklinde geliyor olacağım sanırım eve gidince test yapıcam olmadıysam ben de umudum yok ama
Hadi ya inşallah olmazsın. Olmayız ne diyim canım. Çok duygusallaştım her şeyi sorgular oldum. Odaklanamıyorum sanki öyle boş boş düşünüyorum bazen hiçbir şey düşünmüyo buluyorum kendimi. Allah dualarımızı kabul etsin evimizi sessiz sedasız bırakmasın inşallah.
İnşallahh olmazsın canım ne zaman gideceksin eve test yaparsan beni de etiketle inşallah çift çizgiyi görmüş olarak bulurum seni.

Hadi ya inşallah olmazsın. Olmayız ne diyim canım. Çok duygusallaştım her şeyi sorgular oldum. Odaklanamıyorum sanki öyle boş boş düşünüyorum bazen hiçbir şey düşünmüyo buluyorum kendimi. Allah dualarımızı kabul etsin evimizi sessiz sedasız bırakmasın inşallah.
İnşallahh olmazsın canım ne zaman gideceksin eve test yaparsan beni de etiketle inşallah çift çizgiyi görmüş olarak bulurum seni.
Canım geldi maalesef adetin devamı bu ay da olmadı.
aynı durumdayım biliyor musun şuan hiçbir şey düşünemiyorum normalde çok ağlardım ağlayamadım bile kaldım yani böyle.

Eşiniz ve siz muayeneye gittiniz mi Rabbim nelere kadir kaç yıl sonra çocuk sahibi olan birçok insan tanıyorum .
Gittik bende hafif düzeyde pco var eşimde de 1. Derece varikosel var. Öyle tabi yıllarca olmayıp olan bir sürü insan var Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah hepimize

İyi akşamlar arkadslar adet günüme dokuz gün var bugün bir kanama gibi oldu ama çok az hiç olmazdı sonra kontrol ettim devamı olmadı sizce hamile olabilr miyim

İyi akşamlar arkadslar adet günüme dokuz gün var bugün bir kanama gibi oldu ama çok az hiç olmazdı sonra kontrol ettim devamı olmadı sizce hamile olabilr miyim
Yerleşme kanaması olabilir kuzum adetin gecikmesini bekle yada adet olacağın gün test yap

Sağol canımcım inşallah sen hamilesindir de ona seviniriz bari 😘
Değilim kuzum. İki gündür kahverengi leke oluyo bugün çok az gördüm yine. Eşim işe gitti test yaptım çıkmadı bi şey malesef. Biraz kötüyüm.
İnşallahh bi sorun yoktur bari

Değilim kuzum. İki gündür kahverengi leke oluyo bugün çok az gördüm yine. Eşim işe gitti test yaptım çıkmadı bi şey malesef. Biraz kötüyüm.
İnşallahh bi sorun yoktur bari
Bu ay herkesin böyle oldu ya çok enteresan, benim de hiç böyle olmazdı çat diye gelirdi bu ay leke leke. Yoktur canım inşallah

Yumurtlama döneminde de olabiliyormuş kanama geç yumurtlamış da olabilirsiniz yerleşme kanaması da olabilir umarım yerleşmedir 😊

X