Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben 60 TL’ye aldım, ikilemde kaldım şimdi. Neden böyle ucuz oldu ki bu? Bu değil mi sizinkiler de? Son kullanması da 07.2021. Eczacı başka bir şey mi verdi bana?
Benimkisi kapsülü gibiydi böyle pembe kutu hatta 3eczaneye sormuştum aynı fiyattı sonra baktım kutunun arkasında kendinden 81tl yazıyormuş .bide menşei İtalyaymş

Canım yumurta ile ilgili bi sıkıntı mı var ki? Yumurtlama takip etmiştin galiba sen de, ovulasyon testlerinde pik yakalayamadın mı? Doktor önerisi olmadan mı kullancan?
Canım, benim Allah’a şükür hiiiiççççbir şeyciğim yok. Kafama göre aldım bunu da. Zamanında doktor da takip etti yumurtlamayı, ben de bu ay kaset testlerle takip ettim. Yakalıyorum yani ben yumurtayı ama olmuyor bir türlü. Hayıt suyu denedim 2 ay. Klomen de kullandım. Bir de bunu deneyeyim, en fazla adetimi geciktirir. 🤦🏻‍♀️

Hamile olanlara hayırlı olsun Gözünüzaydın diyorum. Hasta olan (regl) arkadaşlarıma ise yakında bende olcam moral bozmasın kimse bu ay bol bol dua edelim ibadet edelim düşünmemeye çalışalım.. rabbim isteyen herkese verir hayırlı zamanda

Canım, benim Allah’a şükür hiiiiççççbir şeyciğim yok. Kafama göre aldım bunu da. Zamanında doktor da takip etti yumurtlamayı, ben de bu ay kaset testlerle takip ettim. Yakalıyorum yani ben yumurtayı ama olmuyor bir türlü. Hayıt suyu denedim 2 ay. Klomen de kullandım. Bir de bunu deneyeyim, en fazla adetimi geciktirir. 🤦🏻‍♀️
Anladım canım çok şükür🙏🏻 İnşallah birbirimize güzel haberler vermek de nasip olur

Hamile olanlara hayırlı olsun Gözünüzaydın diyorum. Hasta olan (regl) arkadaşlarıma ise yakında bende olcam moral bozmasın kimse bu ay bol bol dua edelim ibadet edelim düşünmemeye çalışalım.. rabbim isteyen herkese verir hayırlı zamanda
Dur bakalım canım sen daha regl olmadan oyle düşünme vardır inşallah yoksa da bir dahaki aya dicez tabiki o bebiş ler gelene dek 🙈😉

Dur bakalım canım sen daha regl olmadan oyle düşünme vardır inşallah yoksa da bir dahaki aya dicez tabiki o bebiş ler gelene dek 🙈😉
Erken testte bişe çıkmayınca umudumu kestim ben zaten belirtiler de regl için diye düşünüyorum 🙄 hayırlısı yine de bakalım bekleyeceğiz olana dek 😍

Amin canım hayırlısıyla inşallah sen haber ver ama vardır diye dua edelim mübarek gün 🥰
Amin canım inşallah 🤲🏻 geçen ay 1 gün bile gecikince çok umutlanmıştım onun için bu ay çok umutlanmak istemiyorum, Rabbim inşallah hayırlı zamanlarda nasip eder bana da sizlere de🤲🏻 Tabiki haber veririm buralardayım zaten😬

Amin canım inşallah 🤲🏻 geçen ay 1 gün bile gecikince çok umutlanmıştım onun için bu ay çok umutlanmak istemiyorum, Rabbim inşallah hayırlı zamanlarda nasip eder bana da sizlere de🤲🏻 Tabiki haber veririm buralardayım zaten😬
Hergün iyi hoş ta bu son hafta beklemek zor günler saatler geçmiyor demi bana mı oyle geliyor kafada soru işareti var mı yok mu 😅

Canım daha kullanmadım. Adetin 5. Günü başlanıyormuş galiba. O yüzden bekliyorum. Muhtemelen portakallıdır diye düşünüyorum 😛 idrar yolu enfeksiyonu için veriyorlar ya, bence öyledir 🤷🏻‍♀️
Hmm anladım cnm bende kapsül mü alsam acaba bilemedim sen bi bak tadına ben oyle alayım kaç defa magnezyum vitamin kullanamadım başkasına verdım ben o toz olan

X