bunlarda benim nişan ayakkabılarımmdaha sade pudra ya da somon rengi istiyordum ama bulamadım.en rahat olanı buydu kesinlikle ayağımdan çıkcak gibi gelmiyor sırf o yüzden aldım
Eki Görüntüle 1046253
renk bana biraz garip geldi.
niye dicek olursan. evlendiginde pek öyle giyemicen bi renk
ama model güzel. moralini bozmaz umarım yazdıklarım
şimdiden tebrikler
hayırlı olsunnnne güzel günler ya bende bir zamanlar ayakkabı arıyordum
yok yok canım benim bende senin gibi düşündüm ama bulamadım rahatlığından dolayı mecburen bunu almak kaldım..sonra provaya gittiğimde nişanlığımın altında da güzel durdu.evlendikten sonra uzun abiye giyersem onun altına giyerim diye düşündüm
sağol canımçok güzel vallahi her hafta alışveriş yapıyoruz düğün tarihiniz belli oldu mu canım :)
nişanlıgın hangi renk...
Bulamamak en berbat şey. Bende nişanımda öyleydim ama. Sonrası kısmettenmidir nedir.
2cift ayakkabım olmuştu. Biri nude. ön kısmı acık. Gönderim sana
Diğeride lacivertti. Kapalı. Tabi laciverti giydim
ben olduğum şehirde ayakkabı bulamadım başka ile gidip orda aradım Taradım öyle buldum
nişanlıgın hangi renk...
bulamamak en berbat şey. bende nişanımda öyleydim ama. sonrası kısmettenmidir nedir.
2cift ayakkabım olmuştu. biri nude. ön kısmı acık. gönderim sana
diğeride lacivertti. kapalı. tabi laciverti giydim
hala değilistediğim yerin o tarihte uygun olup olmadığına bağlı ona göre ileri ya da geri çekilecek
somon rengi canım hafiften pudraya kaçıyor rengi..
açık burunlu denedim canım ama maşallah benim ayaklar 39 numara olduğu için parmaklar çıkıyor hemen ordan
girin bakim iceri deseydin
birertenede vuraydın
aminn inşallah :)sizin için en hayırlısı ne zaman o gün olur inş canım :)
girin bakim iceri deseydin
birertenede vuraydın
Güle güle giy hayırlı olsun.
normalde benim tarzım bi ayakkabı olmamasına rağmen bana çok sevimli geldi ayakkabılarınızmutluluklar diliyorum
çok güzel güle güle mutlulukla giy inşallah. benim ayakkabımda buna benziyo bende nikahta giymeyi düşünüyorum. benim ayakkabımın bundan farkı fiyonk yok ve topuk kısmı krem rengibunlarda benim nişan ayakkabılarımmdaha sade pudra ya da somon rengi istiyordum ama bulamadım.en rahat olanı buydu kesinlikle ayağımdan çıkcak gibi gelmiyor sırf o yüzden aldım Eki Görüntüle 1046253
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?