• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attık mı :/

aylin_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
81
9
46
Merhaba öncelikle,

Erkek arkadaşımla 2 gün önce siyaset yüzünden bi tartışmaya girdik gündem malumunuz yoğun. Kendisi apolitik güya ancak ailesiyle tamamen zıt düşüncelerdeyiz. İşyerinde olduğum için konuyu uzatmadan kapattım ve 5 dk sonra kendisi yine aradı sinirli bir şekilde, ben de konuşamadığım için işyerindeyim evde konuşalım diyorum sadece sonrasında kendisi " senin göz(!)ünün yemediğini ben yaparım ayrılırım" dedi. Bunu neye istinaden söyledi bilemiyorum ancak ben işyerinde bir tartışma daha olmaması için telefonu yüzüne kapattıktan sonra tamamen kapattım. Akşam eve gelip tel.i açtığımda aradı ve ben özür beklerken "o sırada onu dinlemediğimi ve bir uyarıcı olarak bunu söylediğini" iddia etti. Ben böyle bir uyarıcı bilmiyorum diye konuyu uzattım ve göz(!)üm yiyerek ayrıldım kendisinden. Ancak bi bu lafla nişan atıyorsam benim sevgi problemim var ve ben o sebeple ayrılıyorum'a inandırdı kendini. 2 gündür konuşmuyoruz, farklı şehirlerde yaşıyoruz 600 km uzaklık kadar. Bizim sonumuz ne olur, ne olmalı diye düşünmekten beynim akıyormuşcasına baş ağrısı çekmekteyim. Sizce ne olmalı, olur?

Teşekkürler.

Sakinlesin ve tekrar konusun

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bence inatlaşmışsınız bu nedenden nişan atılmaz herkesin fikri kendine kimse kendi düşüncesini onaylatmak zorunda değil karşınızdaki nişanlınız sevdiğiniz insan sizde aynen onun için böylesiniz aranızdaki bu kadar inat birbirinin dediği olacak altta kalamama hırsı neden anlayamadım:26:

of şu seçimler bitse de milletcek bir rahatlasak! ben eşimle aynı görüşte olduğum halde onun fanatikliği boğuyor beni sizinki daha zor bir durum. gelelim sorunuza arayıp konuşmanızı tavsiye ederim, ne olduk ayrıldık mı diye sorun bence. Ve barışırsanız siyasi muhabbetlere girmeme kararı alın ilişkinizin sağlığı açısından.hakkınızda hayırlısı olsun

Sakinleşemiyorum, siyasi görüşlerden ziyade söylediği laf sinirimi bozuyor. Benim en kötü özelliğimde arayamamaktır sanırım, intiharın eşiğine de gelsem arayamıyorum. Ayrıldık desem sebep sebep değil, ayrılmadık desem itişe kakışa siyaset konuşurken çirkinleşecek mi bu adam. Ailelerin daha konudan haberi yok o boyuta getirmedim o da getirmemiş arayan olmadığına göre.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olayı inada bindirmiş nişanlınız.ama bence sırf bu konudan dolayı nişan atmak hiç doğru değil.eğer siz ararsanız hatalı duruma düşeceksiniz eğer aramazsanız da pek iyi şeyler olacakmış gibi durmuyo.bence en iyisi aileleri devreye sokun bi süre sonra.

Devam edip etmeyecegınıze karar verin. Eger devam etmek istiyorsanız arayın istemiyorsanız aramayın. Arayınca bazı seyleri kabul etmiş gibi düşünüyor bazı insanlar ama karşınızdaki nişanlınız. Ne olup ne bittiğini bence arayıp sorun

Bi anlık öfkeyle söylenmiştir bence.Seçimler bitince düzelir :) Öyle bı sıyaset yuzunden ayrılır mı ınsan yahu :):1:

Sakinleşemiyorum, siyasi görüşlerden ziyade söylediği laf sinirimi bozuyor. Benim en kötü özelliğimde arayamamaktır sanırım, intiharın eşiğine de gelsem arayamıyorum. Ayrıldık desem sebep sebep değil, ayrılmadık desem itişe kakışa siyaset konuşurken çirkinleşecek mi bu adam. Ailelerin daha konudan haberi yok o boyuta getirmedim o da getirmemiş arayan olmadığına göre.

Siyasi görüşü konuşmanın bir anlamı yok ki eşinizle,nişanlınızla bilmiyorum bana mı tuhaf geliyor çok fazla tartışmam içine girmem siyasetin sizde konuşmayı verin nişanlısınız düğünle ilgili geleceğinizle ilgili o kadar konu varken siyaseti konuşmanın anlamı ne ki biz aslında burada da bazı şeyleri tartışıyoruz ama değişen ne oluyor herkes aynı düşünceye sahip olmuyor kabullenmek gerek uzatmamak gerek bence :ssz:

Ayrılma nedeni siyasi boyutu aştı " senin yapamadığını yapar ayrılırım " lafının üstüne bir özür de gelmeyince benim sinirlerim fazla bozuldu. Öyle yapılmaz böyle yapılır dedim ayrıldım. İnat için mi göz korkutmak için mi bilmiyorum ama bu lafı söyleyen o özür dileyen de o olmalı diye düşünüyorum.

nişan atılmış gibi görünmüyor. evet kurduğu cümle ağır gelmiştir hak veriyorum. fakat ileriye bakınca pişman olunacak bir sebep bu. eminim ki nişanlı olduğunuza göre birbirinizi seviyorsunuz. sevginize yazık etmeyin yahuuu:5: inşallah güzel olur herşey. takipte olacağım.

Tekrar merhaba,
10 gün oldu biz konuşmuyoruz. Aile problemimiz de var bizim bunların üstüne, babası çok ağır laflar ediyor bana konuştuğumuz evlilik tarihi ile ilgili. Bu 10 günlük sürede ben de ailemin yanına gittim ve annem ( 1 ay önce onun ailesinin yanına gitti) bu işi çok istemediğini eğer ailesiyle çok sık görüşürsem bu işin zor olacağını belirtti ben ayrıldığımızı falan söylemedim daha aileme. Ben de yaşadığımız ama benim anlayamadığım bir çok olayın farkına vardım. Aile beni benimsemiyor ve onun kafasını sürekli benim aleyhime dolduruyor. En basitinden ben zayıf bi insanım annesi demiş ki sütü olmaz onun bi süt anne bulun çocuğa zaten zayıf işten geldikten sonra çocuğın peşinden de koşamaz eve yatılı bakıcı da alın. Ben bunları duyduğumda yuh demiştim çünkü biz 2015te evlenmeyi planlıyorduk, sanırım olay ayrılık boyutundan çıktı benim kafamda ve ailesiyle de anlaşamayacağımı düşünüyorum. Düşünmekten stresten her yerim alerji oldu. Allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok sanırım.

Tekrar merhaba,
10 gün oldu biz konuşmuyoruz. Aile problemimiz de var bizim bunların üstüne, babası çok ağır laflar ediyor bana konuştuğumuz evlilik tarihi ile ilgili. Bu 10 günlük sürede ben de ailemin yanına gittim ve annem ( 1 ay önce onun ailesinin yanına gitti) bu işi çok istemediğini eğer ailesiyle çok sık görüşürsem bu işin zor olacağını belirtti ben ayrıldığımızı falan söylemedim daha aileme. Ben de yaşadığımız ama benim anlayamadığım bir çok olayın farkına vardım. Aile beni benimsemiyor ve onun kafasını sürekli benim aleyhime dolduruyor. En basitinden ben zayıf bi insanım annesi demiş ki sütü olmaz onun bi süt anne bulun çocuğa zaten zayıf işten geldikten sonra çocuğın peşinden de koşamaz eve yatılı bakıcı da alın. Ben bunları duyduğumda yuh demiştim çünkü biz 2015te evlenmeyi planlıyorduk, sanırım olay ayrılık boyutundan çıktı benim kafamda ve ailesiyle de anlaşamayacağımı düşünüyorum. Düşünmekten stresten her yerim alerji oldu. Allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok sanırım.

Ay daha nişanlıyken bu ne ya, süt müt ayıptır ya, ben sana bi şey söyleyeyim arkadaşım, kardeşim dersinki söylemek kolay ama daha nişanlıyken böyleyse evliliği düşünemiyorum, ben 4 yıllık evliyim sevgiliyken, nişanlıyken hiç birşey göze batmıyo, ama evlenince tepe taklak, haa evlilik çok güzel yanlış anlama ama, şimdi herşeye evet dersen evlenince daha kötü oluyor ve yuvam diyosun ayrılamıyorsun, ya kendini kabul ettireceksin ya da kendini hiç yıpratma, daha düğüne 1 sene var, iyi düşün canım

Back