• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan atıldı,severek terk eden erkek pişman olup döner mi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Yazgulu16

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
68
5
611
5,5 yıldır birlikte olduğum 1 yıldır nişanlı olduğum nişanlım benden ayrıldı.Herşey çok güzeldi,ailesi kültürel ve maddi farklılıklar nedeniyle beni ve ailemi başından istememiş ,nişanlım sevdiği için ağlayarak istemeye getirtmiş.Ev alındı eşyalar düzüldü perdeye kadar diktirildi,1 aydır ayrılmak istediğini söylüyor.Ailesi rest çekmiş,bizimki de seviyorum ama maddi ve ailevi sebeplerle mutlu olamayacağız diyor.Ayrı şehirlerdeyiz,geçen hafta yanına gittim yüzüme söyle dedim bitirdiğini,barıştık özür diledi halledeceğim affet dedi,ben geri döndüm aradan 4 gün geçti,eve beyaz eşyaları kurduracağım dedi ailesi ne dediyse barıştığımızı mı anladı bilmem çocuk yine ayrılalım istemiyorum demeye başladı.Aileme söyledim,hep iadere eden taraf bendim ilişkimizde,aldatmak dışında beni hiç kaybetmeyeceğini düşünüyordu,hala aileme söylemeyeceğim sandı herhalde,babam bugün arayacak babasını,anneler konuştu kavga etti.Nişanlım çok seviyor beni ama evilikten korkuyordu,hem aile hem korku,maddi durumlar aklı başına gelecek ama geç olacak.
Benim ailem hiç birşeye müdahele etmedi,nişanı atmak istiyorlar deyince annemler aradı,annesi tutturmuş çocuk istemiyor diye,nişanlım çok sebiyorum ama ailem istemiyor deyip durmuştu şimdide ailesine laf gelmesi tabi ben istemiyorum diye kıvırıyor,yalvaracak değilim elimden geleni yaptım zaten ama 5.5 yılıma yanıyorum.Resmen sevenlerin arasına gidiyorlar, Allah tan bulsunlar.Sevgisine sahip çıkamıyor daha büyümemiş çocuk gibi,BUNDAN SONRA DÖNERSE NİKAH GÜNÜ İLE DÖNMELİ YOKSA GÜVENEMEM .Sizce pişman olup döner mi?

selam üzüldüm canım ALLAHTAN hayırlısı bence böleymiş o ailesi sizi enınde sonundada ayırırdıki baştan bitmesi daha ii olmuş bir 10 yılını çalıpta gitmesimi daha ıyı olurdu şu ailelerden gına geldı valla sankı onlarla yaşıycaksınız bırakında millet mutlu olsun nişanlın evet haklısın daha büyümemiş iş işten geçtikten senın güvenını sarstıktan sonra dönse ne olur ailesinin yapısını bılıyormuş madem senı bu kadar bu yola niye sürüklemiş asla affetmezdım ben olsam ( büyük konuşmak istemem ama ) yolun neresınden dönersen kardır üzülme canım ne zaman ayrıldınız ?

Back