Doğuma Hazırlık nisan anneleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

diligence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
12
0
Arkadaslar ben bugun tam 14 haftalık hamıleyım , dogumum nısan a denk gelıyor , aranızda bebegının cınsıyetını ogrenen varmı , yoksa daha cok mu erken...

selam
bende nisan annesiyim ama cinsiyet daha belli degil

canım sana doktor bır yorum yapmadı mı ben 13. haftamda ogrendım erkek olacagnı sımdı 22. haftamdayım kesın soyledı erkek dıye ısrar etseydın belkı yorum yapardı gercı kesın olmuyor ama bazıları anlayabılıyor doktorların

ben de nisanda doğum yapıcam inşallah ama bizim de belli değil, doktor 16. haftadan önce söyleyemem hata payı yüksek dedi, bekliyoruz artık..

bende şuan 15 haftalık hamileyim ve nisan annesiyim bebişimin cinsiyetinide birkaç gün önce öğrendik oğluşumuz geliyormuş herkeze hayırlısıyla kucana almak nasip etsin

Ben 13 haftalık hamıleyım.doktorum erkek dıe tahmın ettı.%90 yanılmam dedı ya bakalım :)

14. haftada bana da yüzde 95 kız dedi.nisanda doğacak bebişim inşallah.allah hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

bende 12 haftalık hamileyim. benimde doğum tarihi 28 nisan çıkıyor ama ben bu duruma şaşırdım. 14 haftalık arkadaşlarında nisanda doğum benimkide .CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim.2.bebeğimiz olucak inşallah..Doğum da Nisan sonu...

meraba arkadaşlar ben 12+6 haftalık hamileyim bugün gittim dr ikili test için tahmini ama kız gibi dedi bakalım 20 kasımda kesin belli olur dedi inşallah kızdır.:)nisan ortalarındada doğumunu gerçekleştiririz dedi..

Ben de ikinci kez anne olucam inşallah Nisan ayında... Şu an 15+4 günlük hamileyim... 14+3'te gittiğimde, yani geçen hafta; doktorumuz %90 erkek dedi... Hatta ben de gördüm sanki bi fazlalık :)) Ama bu haftalarda yanılma payı yüksek olduğundan daha başlamadım alışverişe... Rabbim herkese hayırlı, uzun ömürlü, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

slm arkadaşlar bizim melek 22 nisanda gelecek bi aksilik olmazsa 11 haftalık ben çok ısrar ettiğimde dr muhtemel hanımefendi dedi ama kesin 16 haftalıkta kontrolüm var o zaman söleyeceğim dedi bakalım sağ sağlıklı olsunda dün benim çalıştığım klinikte ultrasonda batık arkadaşlarla ağzı burnu belli kuzum aynı ben maşallh zemuszemus

slm arkadaşlar bizim melek 22 nisanda gelecek bi aksilik olmazsa 11 haftalık ben çok ısrar ettiğimde dr muhtemel hanımefendi dedi ama kesin 16 haftalıkta kontrolüm var o zaman söleyeceğim dedi bakalım sağ sağlıklı olsunda dün benim çalıştığım klinikte ultrasonda batık arkadaşlarla ağzı burnu belli kuzum aynı ben maşallh zemuszemus

inşallah canım Allah gönlüne göre sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin inşallah.ne güzel hepimiz aynı zamanlarda doğum yapıcaz:) opuyorumnanaktan

bende 14 haftalık hamıleyım muhtemel dogum tarıhı 29 nısan Allah herkese kolay dogumlar nasıp etsn

benimde allahın izniyle nisan başı.bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla :)) nisan 10 gibi ...13 haftalıkken kontrole gittim kıza benziyor dedi doktorum ama kesin söylemedi 2 kasımda yine kontrolüm var kısmetse o zaman öğrenicez allah herkezin gönlüne göre versin...

merhaba kızlar.bende 15 haftalık hamileyim.doğum nisana kısmetse.bizimde oğlumuz oluyor.allah herkesin gönlüne göre versin.

X