• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan adetleri nelerdir kiz tarafi erkek tarifi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_mavideniz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
320
165
133
Merhaba Bayanlar,

ben 4 hafta sonra nisanlaniyorum kismetse aile arasinda nisana karar verdik 50 kisi falan olcaz :oops:

bize yani kiz tarafi olarak neler yapmak almak düsüyor yardimci olursaniz sevinirim :KK15:

Merhaba Bayanlar,

ben 4 hafta sonra nisanlaniyorum kismetse aile arasinda nisana karar verdik 50 kisi falan olcaz :oops:

bize yani kiz tarafi olarak neler yapmak almak düsüyor yardimci olursaniz sevinirim :KK15:
merhaba bizimde söz ve nişanımız bir hafta arayla evde olucak...
söz günü gelicekler
kahveler çikolata ve lokum ikram edilcek...
kahvelerin ardından çay servisi ve küçük aperatifler:)
isteme merasimi olcak :) kahvenin yanında böyle lokumlarda ikram edicem :) sevgilimin fincanına kurdele not hazırlıycam :)
nişan 1 hafta sonra olucak o bir hafta içinde son hazırlıkları yapıcaz yüzükler ve kıyafet alıncak :)
damat bohçasını hazırladım :)
küçük hediyelikler olarak butik sabun ve şişelere gül suyu koydum bunlar karton poşetlerle misafirlere verilcek
o gün yine pastamız ve belli bi menümüz olucak açık büfe şeklinde
dış kapı için süs alıcam :)
butik kurabiye yaptırcam
yine günü kişişselleştirmek için küçük detaylarım olucak :)
1622150_1568797583343315_5657932908646849564_n.jpg

Canim anladigim kadarıyla evde olacak nisanin nisan pastasi icecek vs size duser ama tabi bi konusursun sozlunle agzini ararsin. Ne bilim bizde tepsiyi nisanlim almisti makası biz almistik kuaförü ve fotografi nisanlim karsilamisti. Biz salonda yaptigimiz icin salon masraflari bize aitti. Nisan bohcasi var bi de canim. Belki pasta kesildikten sonra cay ikram edebilirsiniz cayin yanina tuzlu kurabiye pogaca vs ikramlik hazirlayabilirsiniz canim karsilikli anlasmaya ve imkana göre ayarlama yaparsınız :) hayirli olsun simdiden

merhaba bizimde söz ve nişanımız bir hafta arayla evde olucak...
söz günü gelicekler
kahveler çikolata ve lokum ikram edilcek...
kahvelerin ardından çay servisi ve küçük aperatifler:)
isteme merasimi olcak :) kahvenin yanında böyle lokumlarda ikram edicem :) sevgilimin fincanına kurdele not hazırlıycam :)
nişan 1 hafta sonra olucak o bir hafta içinde son hazırlıkları yapıcaz yüzükler ve kıyafet alıncak :)
damat bohçasını hazırladım :)
küçük hediyelikler olarak butik sabun ve şişelere gül suyu koydum bunlar karton poşetlerle misafirlere verilcek
o gün yine pastamız ve belli bi menümüz olucak açık büfe şeklinde
dış kapı için süs alıcam :)
butik kurabiye yaptırcam
yine günü kişişselleştirmek için küçük detaylarım olucak :)
1622150_1568797583343315_5657932908646849564_n.jpg

cok begendim umarim cok mutlu olursunuz benim yurt disinda oldugum icin cok süsler hediyeler imkanim yok ama pasta yaptirmayi düsünüyorum :)

acik büfe tarzi yemek bizde düsünüyoruz 50 kisi falan olacagiz heycanliyim bakalim nasil olcak :)

Selam canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun :)
Benim sözüm de evde oldu 100 kişi civarıydık. Sözde kız tarafı olarak evdeki genel hazırlıklar dışında yapılacak bir şey kalmıyor ama nişan da evde olacaksa bir kaç şey var. Erkeğin Alyansını, nişan günü giyeceği kıyafeti kız tarafı alır aynı şekilde onlar da senin alyans ve kıyafetini alacak. Nişan tepsisi size ait. Nişan olduğu için ikramlık ufak tefe atıştırmalıklar da hazırlayabilirsin hepsi bu kadar :)

Back